Yenidoğan bakımı zor değil. aynı anda hem evi hem çocuğu idare etmek zor.Iyi günler. Yenidogan bebek bakimi çok mu zor? Hamileyim yeni bebeği olan bir tanifgimla konuştum. Çok zorlaniyordum yapamadim annemin yanına gittim fln yazdı. Eşim de evden çalışıyor bir şekilde bakarız diyorum. Zorluğu ne tam olarak.
Bir de doğum sonrası kv gelemeyecek kendi annem de müsait değil gelip bende kalamaz. Eşimle ben olacağız. Böylesi daha iyi aslında ama bilmiyorum hiç.
Daha önce annem 10 gün olmadığında kardeşime baktım kardeşim engelli benim. Yemegi yapar onun bezini değiştirir sonda vs yapardım. Diyorum bebek bakması da bir miktar ona benziyor.
Siizn öneri tavsiyeniz var mı nasıl bir süreç bekliyor beni
Hislerine sezgilerine güven, onlar seni doğru yönetecektir. Sürekli ağlayan bir bebek olmazsa yeni doğan bakımında hiçbir şey yok. Ortalama iki saatte bir emzirmeye çalış, bezini sık kontrol et, mutlaka yan yatır. Hepsi bu kadar. Bir de buradaki ayınla uyumlu anneler kulübüne dahil ol, oradan her şeyi öğreneceksin. Allah sakin bir evlat nasip etsin inşallahIyi günler. Yenidogan bebek bakimi çok mu zor? Hamileyim yeni bebeği olan bir tanifgimla konuştum. Çok zorlaniyordum yapamadim annemin yanına gittim fln yazdı. Eşim de evden çalışıyor bir şekilde bakarız diyorum. Zorluğu ne tam olarak.
Bir de doğum sonrası kv gelemeyecek kendi annem de müsait değil gelip bende kalamaz. Eşimle ben olacağız. Böylesi daha iyi aslında ama bilmiyorum hiç.
Daha önce annem 10 gün olmadığında kardeşime baktım kardeşim engelli benim. Yemegi yapar onun bezini değiştirir sonda vs yapardım. Diyorum bebek bakması da bir miktar ona benziyor.
Sakin ve kontrollü olduğun sürece zor değil.Sadece bişeyleri bilmemenin verdiği tedirginlik oluyor ama geçiyor,alışıyorsun.Evin işini yemeği rutine bağlayınca gayet kolay merak etme.Iyi günler. Yenidogan bebek bakimi çok mu zor? Hamileyim yeni bebeği olan bir tanifgimla konuştum. Çok zorlaniyordum yapamadim annemin yanına gittim fln yazdı. Eşim de evden çalışıyor bir şekilde bakarız diyorum. Zorluğu ne tam olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?