Yenidogan bebekle otobüs yolculuğu

ben olsam cesaret edemezdım uzgunum... otobus uzun yolculuklarında ağlayan bebekler malesef anlayıssız insanlar tarafndan size stres olarak geri döner...

Araç en mantıklı olanı gerçekten.

Dediğim gibi uçakta ayni saate geliyor.
Otobüs kesinlikle olmasın. Hem bebeğe, hem size hem çevreye zarar.

Kolaylıklar dilerim.

ben olsam cesaret edemezdım uzgunum... otobus uzun yolculuklarında ağlayan bebekler malesef anlayıssız insanlar tarafndan size stres olarak geri döner...
ben bide insanlarin benim yuzumden rahatsiz olmalarini kafaya cok takarim, en ufak bi rahatsizlik hissetsem butun yolculuk boyunca diken ustunde olurum :/

ben bide insanlarin benim yuzumden rahatsiz olmalarini kafaya cok takarim, en ufak bi rahatsizlik hissetsem butun yolculuk boyunca diken ustunde olurum :/
aynen bende sizin gibiyim çok alınganım birisi a dese bile oturur ağlarım o yuzde çıkmazdım çıkamazdım yani...

Arkadaşlar önermiş zaten, otobüs dışında başka bir alternatif seçilmeli ama kesinlikle otobüs olmaz. Her şeyden önce bebek için çok sağlıksız. Saatlerce havasız, serin klimanın çalıştığı bir otobüs... Bunun dışında emzirme derdi var ki o da problem. E bebek bu, ağlaması, altını kirletmesi vs var. Kimse de şimdi onun ağlamasını ya da altını kirletip otobüsü kokutmasını çekmek zorunda değil. Zaten siz rahatsız olursunuz en başta size zarar. Çevredeki insanlar da önemli, bence otobüs seferlerinde çocuklu-çocuksuz gibi düzenlemeler yapılmalı. Genellikle anne-babalar katlanıyorlar, başka bir anne bir başkasının çocuğundan rahatsız olmaz belki ama anne-baba olmayanlar da aynı anlayışı göstermek zorunda değiller. Hele bazıları, çocuk değil canavar. Altının alınması falan da kabul edilebilir bir durum değil, kokmasa bile sağlıksız. Dışkı sonuçta. Milleti geçtim en başta size var zararı bunların. Size ve bebeğe.

Merhaba,

Uçaklar dışarıdan hava alır. Havalandırma sistemleri de otobüslere göre kat kat gelişmiştir, havayı oldukça iyi temizlerler. Hacimlerinin büyüklüğü de daha sağlıklı bir hava alış verişi sağlar.

Uçakta hareket etmek, yer değiştirmek daha kolaydır. Alt değiştirme üniteleri vardır. Hostesler - özellikle bahsettiğiniz kesime- oldukça fazla yardımcı olurlar.

Yine de 1 haftalık ya da 10 günlük bebekle uçak yolculuğu bile tehlikelidir.

Hiç korkma ben dogumumu Afyon da yaptım bursa da duruyorum 30 gün sonra geldim tek başıma şimdi büyüdü daha zor küçükken uyuyup duruyordu emzirme onlugu çok işe yarıyor ve önemli tek gideceksen 2 kişilik koltuk al hem bebek hem senin için kimse rahatsız olur diye düşünme çocuğumuz var diye evde oturacak değiliz valla benim kız şimdi koltuk gezmeye başladı :) 2 ayda 1 ayda gidiyoruz sen istersen hersey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…