- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
- Konu Sahibi gazozagaci
-
aa otobüs daha mı rahat olur dedi baban.Zonguldakta havaalani var en yakin, oraya da ucus yok her zaman, en iyisi ozel arac, babamin araci var ama o tarihte sehir dışında olacak, bizi goturur musun diye sordugumda otobus daha rahat olur otobusle gelin dedi,ki her isimize de kosan biridir, en lazim olan anda boyle yaptı, ben en iyisi doktor kesinlikle otobuse binmememiz gerektigini söylüyo diye kandirayim, sanirim baska carem yok :)
aa nasıl bişey olmaz havasındalar.Herkese yorumlari icin tesekkur ederim, tamamen sizin gibi dusundugum için konu açtım, etrafimdakiler bisey olmaz canim havasina girince acaba ben mi çok abartıyorum diye dusunmustum
Bebegim icin maddiyatin onemi yok, ucakla gitmememin sebebi zonguldaka ucus olmamasi, bi arkadas cok guzel aciklamis kastamonuya gitsem zaten otobüs yolculuu kadar zaman almis olacak
Hic olmadi dediginiz gibi 40ini bekleyip, ozel araçla gitmek, babam mecbur gelecektir artik, umarim yani
ben istanbula gitmedim, zaten istanbulda yasiyordum, esimin 1ay once tayini çıktı, o sebeple bartina gidicemPeki neden si z İstanbul'a gittiniz ki anneniz gelseydi yanınıza. Doğuma kadar evde de yatardınız eşiniz yardım ederrdi annenizde doğuma yakın gelirdi evinizi falan temizlerdi doğurunca da bir müddet kalır dönerdi siz o kadar eziyet çekeceğinize bir de ona yük. Kesinlikle o kadarcık çocuk sıcaklarda otobüste olmaz havasız ortam klimaları açıyorlar hasta olur, ağlayacak insanları rahatsız edecek altını değiştiremezsin. Bunu sizin annenizde mi demedi olmaz diye yani hiç mi aklı başında insan yo etrafınızda bunu buraya soruyorsunuz ya da 40 ı çıkana kadar annenizde kalacaksınız ama çok birşeyde fark etmeyecek.
ilk bebegim, o yuzden cok tecrubesizim, 20 gunluk bebek ağlamaz, genelde uyur diyolar, heralde bebegim dogduktan sonra anlarim aglayip aglamayacagini, tecrübe etmis biri olarak yorumunuz icin tesekkurler :)zorunlu bir durumdu ve 1 aylık bebeğimle yolculuk yaptım,yavrum gidene kadar uyudu,emzirdim 2,3 kez ama ondan çok benim için zor olmuştu, hiç uyumamış, gözümü ondan ayırmamıştım.İki koltuk alırsanız,bebeğinizde sakin bir çocuksa neden olmasın!şu an 10 aylık, geçen hafta uçakta kustu,inene kadar ağladı,dişten dolayı,ilerki aylarda zorlanılır; ama 20 günlük meleğin sesi çıksa nolacak!
Rica ederim cnm,ayrıca sezeryanlıydım,sancın olmazsa ki benim yoktu,meleğinde sakin bir çocuksa problem olmaz İnşallah.Ayrıca yan koltuğa pusette yatırırsan sorun olmaz Evelallah!ilk bebegim, o yuzden cok tecrubesizim, 20 gunluk bebek ağlamaz, genelde uyur diyolar, heralde bebegim dogduktan sonra anlarim aglayip aglamayacagini, tecrübe etmis biri olarak yorumunuz icin tesekkurler :)
Ben bebeğimle daha 1 aylik olmamişti zorunlu olarak Amasya'ya gittim yol 12 saat sürdü uçak yoktu zorluk hiç yaşamadim emzirme önlüğü büyük kolaylik, altinida otobüste degistirdim yaninda Alkolsüz kolanya al değistirirken sıkabilirsin hem kötü kokuda gitmiş olur . Benim kizim hep uyudu ben zorla uyandiriyordum emmesi için otobus sallandikca zaten gözlerini acamiyorum ama senin icin zor olabilir ben giderken esim 2 koltuk almisti o yuzden rahattim, suan kizim 4 aylik suan olsa cesaret edemem otobus yolculuguna .Merhaba hanımlar,
15 gün sonra doğum yapicam Allah nasip ederse, bartinda yasiyorum fakat dogumum ıstanbulda olacak, dogumdan kisa bi sure sonra (20gun kadar) bartina donucem, 20 gunluk bebegin 7saat otobus yolculuğu yapmasi normal mi?
Internette bakindim ama bi bilgi bulamadım, yardimci olursaniz cok sevinirim :)
ilk bebegim, o yuzden cok tecrubesizim, 20 gunluk bebek ağlamaz, genelde uyur diyolar, heralde bebegim dogduktan sonra anlarim aglayip aglamayacagini, tecrübe etmis biri olarak yorumunuz icin tesekkurler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?