- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi gazozagaci
-
Merhaba hanımlar,
15 gün sonra doğum yapicam Allah nasip ederse, bartinda yasiyorum fakat dogumum ıstanbulda olacak, dogumdan kisa bi sure sonra (20gun kadar) bartina donucem, 20 gunluk bebegin 7saat otobus yolculuğu yapmasi normal mi?
Internette bakindim ama bi bilgi bulamadım, yardimci olursaniz cok sevinirim :)
canım yaşamış biri olarak söylüyorum yanında annende var yani çok zorlancağını sanmıyorm yedi saat fazla değil ama klima çarpabilir bak ona dikkat et kesinlikleOtobusle gidersem yan koltugumda annem olacak zaten, yoksa dediginiz gibi yan koltugu da alirdim, para bebegimin sagligindan önemli değil fakat esim hic arac kullanmadi yoksa arac alirdik sirf bartina taşınıyoruz diye gercekten gerekli cunku
1. O kadar insan.... hasta olanlar olabilir... Kapalı alan... bir sürü mikrop... Bir hastalık kaparsa çok uğraşırsın... Küçücük bebeciğe yazık.
2. Yaz kış klimalar çalışıyor. Eee kapattırsan dapdaracık alanda 45 kişi... havasızlık daha kötü
3. Yeni doganlar sık sık kaka yapıyorlar ve kaka çoğunlukla dışa sızıyor. Belinden çıkıyor. Nasıl temizleyeceksin??
4. Hem diger insanların hakkına girme kimse kaka kokusu çekmek zorunda değil.
5. Çok otobüs yolculuğu yaptım. Ağlayan bebek uzun yolculukta hiç çekilmiyor. O kadar uzun yolda da insan pek anlayışlı olaniyor. Negatif enerji alırsın.
6.Senin icin de çok zor bacım. Sallana salkana 7 saat kanaman artabilir.
Çözüm: Araba ile gitmeye çalış. Ya da uçakla git. Araba yoksa kiralayabilirsiniz. Ya da en azından kırkın çıksın.
Yanında oturan kişi anlayışlı olamayabilir ki insanlara bunu yapmaya Hakkı yok hele ki sürekli ağlayan bir Bebek olursa annede yolcularda rahatsız olur imkan varsa bir araba bulunur yoksa ist da biraz daha Zaman geçirilebilir yada olduğunuz yerde doğması mümkünse daha iyi benceEmzirme onluğu alırsın bezini molada değişirsin molada emzirirsin yine aglarsa onlukle emzirirsin yanında biri varsa bezde otobüste değiştirilir yanındaki kalkar ortu serer değiştirirsin sorun olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?