Yenidogan bebekle otobüs yolculuğu

çok zor olur iki koltuğu da almak durumunda kalırsınız bebeği 7 saat kucağınızda tutamazsınız yanınızda biri varken rahat olamazsınız anakucağı varsa onun içine yatırıp gidebilirsiniz ama güvenli değil ani fren yapsa falan allah korusun altını değiştirirsiniz dicem ama çok kokar sana bana kokmayan başka birine kokabilir rahatsızlıklarını dile getirirler ağlarsada durum aynı Allah yardımcınız olsun inşallah başka bir yol bulabilirsiniz

Bebeğin çok küçük klimalar çarpar, ertı o kadar nefesle iç içe çok riskli .. Başka bir çare bulmalısınız ..
Maddi durum el veriyorsa araç ayarlasanız en sağlıklısı aslında

İstanbulda doğum yaptım, oğlum yirmi günlükken hiç beklenmedik ailevi durumlardan ötürü Sinop a ailemin yanına gitmem gerekliydi. ve yirmi günlükken mecburen 12 saatlik yolu otobüs ile gittim. hiç zorlanmadım oğlumda zorlanmadı kucağımda uyudu, emeceği zaman emdi. hatırladığım tek sorun altını almaktı :) malum o zamanlar sürekli altına yapıyorlar ve otobüste değiştirmek zor oluyor başka hiç bir sıkıntısı yoktu benim için üstelik 12 saatti nerdeyse seninkinin iki katı

Otobusle gidersem yan koltugumda annem olacak zaten, yoksa dediginiz gibi yan koltugu da alirdim, para bebegimin sagligindan önemli değil fakat esim hic arac kullanmadi yoksa arac alirdik sirf bartina taşınıyoruz diye gercekten gerekli cunku

canım yaşamış biri olarak söylüyorum yanında annende var yani çok zorlancağını sanmıyorm yedi saat fazla değil ama klima çarpabilir bak ona dikkat et kesinlikle

1. O kadar insan.... hasta olanlar olabilir... Kapalı alan... bir sürü mikrop... Bir hastalık kaparsa çok uğraşırsın... Küçücük bebeciğe yazık.

2. Yaz kış klimalar çalışıyor. Eee kapattırsan dapdaracık alanda 45 kişi... havasızlık daha kötü

3. Yeni doganlar sık sık kaka yapıyorlar ve kaka çoğunlukla dışa sızıyor. Belinden çıkıyor. Nasıl temizleyeceksin??

4. Hem diger insanların hakkına girme kimse kaka kokusu çekmek zorunda değil.

5. Çok otobüs yolculuğu yaptım. Ağlayan bebek uzun yolculukta hiç çekilmiyor. O kadar uzun yolda da insan pek anlayışlı olaniyor. Negatif enerji alırsın.

6.Senin icin de çok zor bacım. Sallana salkana 7 saat kanaman artabilir.

Çözüm: Araba ile gitmeye çalış. Ya da uçakla git. Araba yoksa kiralayabilirsiniz. Ya da en azından kırkın çıksın.

otobüsle gidecekseniz en arkadan 4 koltuğu da siz alın daha rahat edersiniz en arkada annen, sen,bebek bir koltukta e bu bebeğin eşyaları da olacak fazlasıyla onları da bir koltuğa rahat rahat koyun sizin için en uygun yer en arka 4lü olur bence diğer insanlarda görmez sizi emzirirken altını alırken yanınızdaki koltuğa rahat rahat yatırırsınız da.

7 saat yolculuk uzun bi sure deil ben kizim bi ayliken yolculuk yaptim aile arabasiydi benim gibi gorumcemin cocuguda 1 aylikti ayni haftada dogum yapmistik beraber kucuk cocuklari aldik koye gitik hemde ayni arabada herhangi bii sorun yasamadik yolculuk cok rahat gecti mola verdigimizde altini deyistirdim yolculuk boyu agladihi zaman emzirdim okadar suan 2 yasinda kizim yolculukta cok daraltiyor beni

Su konuda size katiliyorum havasis hastalanabilir aile arabasi olsa cam acarsin ama orda kilima gercekten dusununce mantikli ama ben kendi daha kirki cikmadan aile arabasinda yolculuk yaptim herhangi bi sorun olmadi bitek biboronu unutu kizim oda vermedim oyuzden

Emzirme onluğu alırsın bezini molada değişirsin molada emzirirsin yine aglarsa onlukle emzirirsin yanında biri varsa bezde otobüste değiştirilir yanındaki kalkar ortu serer değiştirirsin sorun olmaz bence
Yanında oturan kişi anlayışlı olamayabilir ki insanlara bunu yapmaya Hakkı yok hele ki sürekli ağlayan bir Bebek olursa annede yolcularda rahatsız olur imkan varsa bir araba bulunur yoksa ist da biraz daha Zaman geçirilebilir yada olduğunuz yerde doğması mümkünse daha iyi bence

Millet 1 haftalik bebekle istanbul Newyork uçuyor. O uçaklara orta bölüm ilk sıra yan yana bebekli anneler oluyor.

Şimdi söyle bir sıkıntı var. Çocuk durmadı ağlıyor ve yavrupa helak oldu. Otobüsten önerim sonraki 1-2 saat otobüs ile devam edeyim diyebilir misin. Yaninda birileri olsun. Gündüz yolculuğu yap bence. Gece milleti çok rahatsız edebilir.

Küçücük Bebek otobüste mikrop kapabilir bence olduğun ilde doğum yap ya da kendi arabanız la yolculuk yapın uçak belki kulaklarına zarar verebilir o yüzden kendi arabanız varsa o dha iyi olur

ay bilemedim.sürekli kaka yapıyor gazı olacak vs.ama en çok klimalı ortam ve ne olursa olsun mikroplu koltuklar.anne karnından yeni çıkmış dış dünyaya alışık olmayan bir bebeği o ortama sokmak ne kadar sağlıklı onu bilemedim.Allah korusun bi kere hastalanırsa zor düzelir mahvolur yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…