Yenidoğan mevlüt kokulu taş için güzel söz arıyorum..

pegasus2304

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
358
198
18
Merhaba bayanlar.. 6 senelik evliyim ve 5.gebeliğim Allahın izniyle ilk bebeğim olcak nasipse.. Bebek kokulu taş yaptırıyorum güzel söz arıyorum değişik birşeyler.. Bildiğiniz sözler var mı..

Sağlıkla kucağınıza alın

Bebek ile ilgili bir etkinlik ve kokulu taş uygun olur mu

Ne bileyim kokusun sabun deterjanı vs aradık günlerce kokulu taş bana rahatsızlık verir gibi geldi

Siz söz sormuşsunuz da bence bebeğin ismi doğum tarihi ve anne babasının adı ile aramıza hoşgeldin gibi bir ibare yeterli olur

Sağlıkla dogsun, analı babalı büyüsün inşallah...

O doğumda mevlutte dağıtılan hediyelerin hepsi çöpe gidiyor biliyorsunuz değil mi? Ona vereceğiniz parayla bebeğin ilk yatırımını yapsanız daha uygun olur bence.

Kız kardeşimin evlenirken dağıttığı hediyede ya da davetiyede Duha suresi 5. Ayet yazıyordu. Ve zamani geldiğinde rabbin sana kalbindeki verecek gibi bir meali vardı galiba. Yanlış hatırlıyor olabilirim, araştırın. Bu ara böyle şeyler moda sanırım.

Ama Sep'e katılıyorum biraz gereksizce o hediyeler. Illa bişey dağıtmak istiyorsanız bahar geliyor ozalitcilerde ufak kutlama kartları basılıyor içine tohumlar ekilmiş şekilde. Saksıya ekip sulayinca çiçekler acıyor sevimli bence, onlardan dağıtın hem de bir işe yarar.

Sağlıkla dogsun, analı babalı büyüsün inşallah...

O doğumda mevlutte dağıtılan hediyelerin hepsi çöpe gidiyor biliyorsunuz değil mi? Ona vereceğiniz parayla bebeğin ilk yatırımını yapsanız daha uygun olur bence.
Çevremde yapılıyor yapmazsam laf yaparlar..

Dua ettik Allaha ve sen gerçek oldun kabul olmuş en güzel duamızsın cennet kokulu oğlum iyi ki doğdun.. Bu nasıl sizce peki kızlar..

Ayyyy bos ver her kez yapiyor diye yapiyorsan hic ugrasma amma heves etdiysen ayri ayetel kursi duasini yazdir insanlar da atmaz

Back
X