• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Yenidoğanlar İçin Islak Pamuklu Mendil

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

freedom06

BiR TaNeM :)
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
1.003
21
158
Afyon
Uni Baby Yenidoğanlar İçin Islak Pamuklu Mendil de kampanya var. 3`lü Paket (2 ADET) = 20,90 tl. böyle bir ürünü almalımıyım, marka olarak güvenilir mi? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Ürün Özellikleri

Yenidoğan bebekler için en ideal temizleme mendili. İlk günden itibaren güvenle kullanabieceğiniz bir ürün.

Saf su, doğal pamuk ve doğal gıda koruyuculardan oluşan nemli bir ‘’pamuk mendil’’dir. Yenidoğan bebeklerin cilt temizliğinde Önerilen su ve pamuk, pratik kullanım sağlamak amacıyla bir araya getirilmiştir.

Bebeğinizin cilt pH’ı ile uyumludur, hassas cildinde pamuk lifi bırakmaz.
Alkol, boya maddesi, kimyasal ajan ve parfüm içermez. Uni Baby Yenidoğan ile bebeğinizin cildini, koruyucu tabaka Verniks’e zarar vermeden ilk günden itibaren güvenle temizleyebilirsiniz.
Her pakette 40 adet mendil bulunmaktadır.
İlerleyen günlerde bebeğinizin cildinin farklı ihtiyaçlarını karşılayabilmek için Uni Baby size güvenle kullanabileceğiniz seçenekler sunmaktadır.
Yenidoğan bebeklerin cilt temizliğinde Önerilen su ve pamuk, pratik kullanım sağlamak amacıyla bir araya getirilmiştir.
Bebebğimize ilk günden itibaren kullanabildiğimiz tek üründür.
Nemlendirici, losyon, yumuşatıcı, arkol, parfüm içermediği için genital bÖlgesi dahil her bÖlgesinde kullanabilirsiniz.
Kesinlikle dÖküntü, kuruluk , kızarık, tahribat ve hasar yapmaz.
Aklınızda soru işareti acaba sorularına maruz kalmazsınız.
En hassas cilt tipine uyumludur.
Pamuğun ve suyun mukemmel uyumu.
Piyasadaki TEK GERçEK SU VE PAMUK BİRLEŞİMİDİR.
Verniks: Ana rahmindeyken bebeğin cildinde oluşan, Polypeptid Amino Asit yapısında, protein, vitamin ve minerallerce zengin bir tabakadır. Bu tabaka yenidoğanın cildini dış etkilere karşı korurken, vücut ısısını düzenlemeye yardımcı olur. Belli bir süre sonra kendiliğinden kaybolan verniks tabakası, dış müdahalelerle zamanından Önce yok olabilir. Bunu Önlemenin en iyi yolu saf su ve pamuk gibi doğal yÖntemlerle yapılan cilt temizliğidir.

Uni Baby “ıslak mendil tasarımı ve üretimi” konusunda ISO 9001 kalite belgesini alan Türkiye’nin ilk şirketi oldu.

kızım doğduğundan bu yaşına kadar hep unibaby kullandım şiddetle tavsiye ederim...

ama kampany çok uygun değil e bebekten 12lik paket alabilirsin 50tl flan herhalde

yorumlarınız için çok teşekkür ederim. forumdada çok olumlu yorumlar okudum. almak isteyen arkadaşlar için özelcan bebede kampanya, ailem Ankarada olduğu için onlara söyledim gidip alacaklar. kargo ücretinden kurtulmuş oldum :16: arada su ve pamukta yaparız :9:

İlk 6 ay Uni Baby kullandım.Daha sonra değiştirdim. Bence Uni Baby..çünkü ıslak pamuk olan tek bebek ıslak mendili:)

uni baby markasını bende duydugumda hiç bilmediğim için tereddüt etmiştim. ama bebeğim dogdugundan beri onu kullanıyorum bir kere bile sıkıntı olmadı. herkese tavsiye ederim...

arkadaşlar peki bu aldığınız yenidoğan ıslak mendilleri suda yıkayıp mı kullanıyorsunuz? çünkü bi kaç arkadaştan ne olursa olsun kimyasallar var ve suda yıkayıp öyle siliyorum bebeğin poposunu dedi. yani o kadar para verip birde yıkamak niye anlamadım??? direkmi kullandınız yoksa yıkayıp mı?

canım bende bebişime bilemmkaç paket uni ıslak mendil baby bitirdim 3 ayaına kadar hep onu kullandık çok hassas popocukları hemen pişik oluyor, biraz pahalı geliyor ama kesinlikle bebegin için değer, yaz mevsimi değil ki poposunu yıkayasın

bende e-bebek te kampanya vardı sipariş verdim .bu kadar kullanan olduğuna sevindim .hem türkiyede üretiliyo ülkem kazansın değeilmi?

12 paket aldım ben, bir pakette 40 adet var. diğer markalara göre çok az ama yeni doğan için forumda okuduklarıma göre en iyisi bu. diğer açılan konularada baktım, uni babayi önermeyen yok. zaten bir şey alayım diyorum, forumda bakıyorum en çok tavsiye edilen neymiş buluyorum :16::16::16:

en güvenilir marka
ben 2 paket aldım şimdiden
ama yaz bebeği olacağı için umarım sık sık yıkarım
çok da kullanmama gerek kalmaz
zaten evde pamuk ve ılık suyla temizlemeyi düşünüyorum yıkayamadığım zamanlar
dışarı falan çıktığımda uni baby kullancam

bende bu urunu kullanıyorum ve cok memnunum
gonul rahatlıyla alabılırsın ıcınde paraben yok cunku

Arkadaşım doktor bir tanıdığının tavsiyesiyle kendi evde hazırlamıştı. Klasik pamuklardan alıyosunuz, onları mendil gibi yassılaştırıp kaynayıp soğutulmuş suya batırarak suyunu sıkıp bir saklama kabına diziyosunuz. bu şekilde kullanmıştı. maliyeti de çok az hem.

Arkadaşım doktor bir tanıdığının tavsiyesiyle kendi evde hazırlamıştı. Klasik pamuklardan alıyosunuz, onları mendil gibi yassılaştırıp kaynayıp soğutulmuş suya batırarak suyunu sıkıp bir saklama kabına diziyosunuz. bu şekilde kullanmıştı. maliyeti de çok az hem.

bende forumda okudum, pamuk ve su hazırlanıp yapılabiliyormuş. o zamanki ruh halim nasıl olur bilemedim. bebek çok uğraştırırsa yapamam falan diye korktum. bi sürü paket aldım ama yetmezse ve ben kendimi iyi hissedersem yaparım. bazen saçını tarayacak zamanın olmuyor falan diyordu doğum yapan arkadaşlarım. bakalım durum neyi gerekticek :16::16::16:

Back
X