yeniyıl hediyesi...

nişanlın ne kadar kaba biri sen de farkındasın sanırım..

nişan sürecinde o kadar garip davranıyor ki bazen.kafasına vurup hşşşşttt kendine gel diyesim geliyor.yani insan 7 yıl rol yapamaz herhalde sevgiliyken nasıl kibar düşünceli.şimdi öküz resmen.

ben de böyle hissettim.hatta yanımızda ablam vardı biraz kızdı bana.sen acaba hiç kendine 200liralık parfüm aldın mı hiç ne kadar ayıp falan dedi

Belki sen çok pahalı bakma falan flan laf demişsin ya inadına yapmışta olabilir kendince

nişanlın kabalık ve düşüncesizlik etmiş.
parfümü babanın kartıyla alacağını biliyor muydu?
ne kadar ödedin merak ettim.

benim düşündüğüm calvin klein falan almaktı o da 100 tl falan piyasada ayırdığım bütçe buydu. 270 tl aldığı parfüm hugo boss.aslında niyetim babamın kartıyla almak değildi.150 tl falan vardı yanımda çıkışmayınca param kartla aldım ve gördü kartla aldığımı.bir de akşam babama 300 tl harcadım vericem yarın diyince ee ne aldın dedi böyle bi geveledim yani.memur çocuğuyum adam benim parfüme o kadar para verdiğimi duysa kafamı koparır

Sen aynı benim gibisin,nişanlın da eşimle aynı. Geçmiş olsun kardeşim mi diyim, ne diyim bilemedim
Sana tek tavsiyem, evlendikten sonra evin maddi yönetimi sende olsun ve asla kredi kartı kullanmayın(Yada düşük limitli tek kart olsun).Yoksa o hep açılan,sen de toparlamaya çalışan taraf olursun,yıpranırsın. Bir ailede kim tutumluysa gelir-gider işleri onda olmalı. Evlilik öncesinde de yapacak bişey yok.Hediye konusunda o da size aynı cömertliği gösterecek diye düşünüyorum

O sana bunu yaparken sen neden onu düşünüyorsun ki sıra sana geldiğinde sende gönlünün beğendiğini al.

vallahi ben alışmışım.memur çocuğuyum hep orta sınıf bir hayat sürdüm.onu da hiç bir zaman zorlamamaktı niyetim.içimden de gelmiyor zaten zorlamak maddi yönden.ama bazen de haketmediğini düşünüyorum.böyle yapmamak gerek.salağım ben gerçekten

keşke almasaydın ya.
sonuçta bütçeniz belli.
ee nişanlın da paşa torunu değil heralde.
işadamımı da 300 tl lik parfüm seçiyor.
imkanınıza uygun bir parfüm gayet yeterli olurdu ki sen yetecek bir miktar ayırmışssın zaten.
kendizine hep böyle lüks harcamalar yapar mı?geliri ne?aileden zengin mi?
o sana böyle pahalı hediye aldı mı daha önce?
çok sordum değil mi:))

Hediye hediyelikten çıkmış,başka boyuta taşınmış.Bir insan 7 yıldır birlikte olduğu insanın az çok zevklerini,neyi kullandığını,neyi sevmediğini bilir ona göre kendi gider alır.Eğer beğenipte kullanmıyorsa bir daha almazsın olur biter.Ama öyle veya böyle alınmış bir hediyeden sonra kalkıpta surat asmak ve pahalıyı seçtin demek son derece çirkin bir hareket.Bunu diyebilen insan,daha alırken benim bütçem bu kadar,ona göre seç diyebilirdi.

baya baya kitlemiş sana parfümü sende de biraz enayilik var gibi konu sahibi ; yok sen bana bişey alma masraf etme , yok gelin çiçeğini ben alırım çok pahalı falan bir kere sen beğen parfümü demen hata olmuş en başta

yok aslında tam dediğiniz gibi yaptım.öncesinde uyardım ama o pek kulak asmadı.sonrasında seçince de gıkımı çıkarmadan gittim paşa paşa ödedim.uyardığım halde dikkat etmemesi üzdü beni.bir daha da asla sormam.

ailesi zengin değil hatta orta seviyenin az altında.hatta içten içe diyorum ki paşa sanki hep orjinal kullanırdın anasını satiim.öğrenciydik birlikte doldurma parfüm kullanırdık ne ara değiştik bu kadar...kendine lüks harcamalar yapar ama iyi bir maaşı var.pahalı hediyeler almaz çünkü izin vermem fazla dominant kalıyorum sanırım cesaret edemez almaya.

bu yılın ödüllü kelimeside KİTLEDİ

gecen bıkadının kocasıda yemek parasını kitlemişti

Para kendinden çıkınca doldurma,senden hediye olunca orijinal.
İyimiş...
Sen dominant olduğunu düşünüyorsun bu arada di mi?
Bu daha da iyimiş...

sanırım en gözümü açan yorum bu oldu.evet snırımn enayiyim. cicili ayakkabılar pahalı diye diyorum ki ben alıp süslerim.çiçek pahalı ben alırım.bindallı gereksiz ya ikinci el kuzeniminkini giyerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…