yeniyıl hediyesi...

Para kendinden çıkınca doldurma,senden hediye olunca orijinal.
İyimiş...
Sen dominant olduğunu düşünüyorsun bu arada di mi?
Bu daha da iyimiş...

dominantım aslında ama salak dominant.benim pahalı şeylere düşkün olmadığımı bilir.hediye olarak kabul etmeyeceğimi de ya da tersleyeceğimi.o yüzden cesaret etmez.

kızlar yorumlarınız gerçekten çok iyi.tekrar tekrar okuyacağım bunları arada bir.

ne gerek var ? bu heyecanları bir kez yaşayacaksın durumunuz çok çok kötü değilse neden ikinci el bindallı giyesin ki

ne gerek var ? bu heyecanları bir kez yaşayacaksın durumunuz çok çok kötü değilse neden ikinci el bindallı giyesin ki

ailemin durumu gayet iyi.ben de mimarım yani part time çalışıyorum bitirme alıyorum bu dönem. dediğim gibi karşı tarafın alacağı şeylerde aman gerek yok yaa 1 saat giyicem falan diye düşündüm.ama değmez.giymicem her şey olması gerektiği gibi olucak

canım aslında sevgılının yaptıgı hos degıl sen limitini belıttıgın halde dıkkat etmemıs ama su kitledi kelımesıne uyuz oluyorum nedense

çok haklısınız ben de 7 yılımı paylaştığım adam için böyle konuşmayı uygun görmüyorum.o an öyle gaza geldim yazdım :)

dominantım aslında ama salak dominant.benim pahalı şeylere düşkün olmadığımı bilir.hediye olarak kabul etmeyeceğimi de ya da tersleyeceğimi.o yüzden cesaret etmez.

Estağfurullah salak değilsin.
Ama dominant da hiç değilsin.
Enayilik de yok bence,bariz kullanılıyorsun buna göz yumuyorsun her nedense.

sana alınmıyor ama ona alınıyor.
bu tutum pek hoş değil canım ya.
senin bu konudaki tavrını bile bile bu denli harcama yaptırması manidar.
nasıl olsa seç dedi diye abartmış nişanlın.
bu olay nişanlındaki bencilliğin bir göstergesi bana göre.
gerçi daha önce böyle bir hareketi yoktu filan yazmışsıın ama ne bileyim
parfümün şişesine mi vuruldu naptı bu adam böyle gözü etiketi filan görmedi:))
benim olsun da kim nasıl öderse ödesin mi dedi acaba.:))

aslında konu aldığım hediye bedeli falan değil.100 tl batırmaz beni. sanırım kırıldığım nokta şu oldu.ayaklarım patlayana dek gelinlik aradım.1700 tl ye bulduk.piyasanın baya altında hepiniz az çok biliyorsunuz.bohça yapmayın aman gereksiz masraf ya aman bindallı bi saattik bir şey falan diyorum.hala saf saf nikahımda kuaföre gelin demiyeyim de az para versin diye uğraşıyorum.gerçekten fedakarlık fazlasıyla yaparken saf yerine konup bir de böyle anlayışsız davranınca değer mi diyorum...

Ben diyorum bu yılbaşı, ay başı yok, kıl başı hep masraf gereksiz ne oldu yeni yıl geldi diye hediye telaşı yok onun kavgası telaşı en iyisi o sana sen ona sıkıca sarılıp yeni yılda hep birlkte olalım deyip öpüşmek banamı saçma geliyo bu hediye telaşı yoksa benden başka birileri daha varmı bilmiyorum ama saçma yani

aklınca karlı bir iş yapmış 200 lük müş aldığı fiyatı 200lük parfüme göre iyiymiş :) diyecektim aklına tüküreyim diye de ya sabır çektim :)

sen baya fedakarlık yapıyorsun... sonra keşke deme o günler için...
bindallı konusuna katılabilirim eğer beğendiğin bir şeyse ama kuaförü bırak gelin başı olsun da o parayı versin; saçına o tarak takılsın
o bohça da yapılsın...

annem gelinlikçi evet piyasaın bata altına bulmuşsunuz gelinliği de.. bence yeteri kadar düşünmüşsünüz içinizde bir şey kalmasın...

o size böyle bütçeli hediyeler aldı mı?

aldığı şeyler asla onun yaşantısı ve bütçesini aşan şeyler olmamıştır.çanta cüzdan takı aksesuar falandır.genelde ben de kazak falan alırdım geçen parfümüm yok yaa diyince bir de çalışıyorum part time hadi jest olsun dedim.böyle kabalık yapacağını düşünemedim...

eğer marka bir parfüm aldıysa 200 gene iyiymiş çünkü parfümler çok pahalı :/ keşke araştırıp da teklif etseydin.

eğer marka bir parfüm aldıysa 200 gene iyiymiş çünkü parfümler çok pahalı :/ keşke araştırıp da teklif etseydin.

nişanlımda sizin gibi düşünüyo herhalde ona da iyi gelmiş fiyatı araştırdım özellikle calvin klein falan var ona bi bak dedim kalıcı değil o yaa dedi.sonrasında ipler koptu zaten saldım seçti bi tane :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…