Para kendinden çıkınca doldurma,senden hediye olunca orijinal.
İyimiş...
Sen dominant olduğunu düşünüyorsun bu arada di mi?
Bu daha da iyimiş...
canım aslında sevgılının yaptıgı hos degıl sen limitini belıttıgın halde dıkkat etmemıs ama su kitledi kelımesıne uyuz oluyorum nedenseonunla bir kefede değilim yahu.benim durumum az daha farklı. :)
ne gerek var ? bu heyecanları bir kez yaşayacaksın durumunuz çok çok kötü değilse neden ikinci el bindallı giyesin kisanırım en gözümü açan yorum bu oldu.evet snırımn enayiyim. cicili ayakkabılar pahalı diye diyorum ki ben alıp süslerim.çiçek pahalı ben alırım.bindallı gereksiz ya ikinci el kuzeniminkini giyerim.
ne gerek var ? bu heyecanları bir kez yaşayacaksın durumunuz çok çok kötü değilse neden ikinci el bindallı giyesin ki
canım aslında sevgılının yaptıgı hos degıl sen limitini belıttıgın halde dıkkat etmemıs ama su kitledi kelımesıne uyuz oluyorum nedense
dominantım aslında ama salak dominant.benim pahalı şeylere düşkün olmadığımı bilir.hediye olarak kabul etmeyeceğimi de ya da tersleyeceğimi.o yüzden cesaret etmez.
sana alınmıyor ama ona alınıyor.ailesi zengin değil hatta orta seviyenin az altında.hatta içten içe diyorum ki paşa sanki hep orjinal kullanırdın anasını satiim.öğrenciydik birlikte doldurma parfüm kullanırdık ne ara değiştik bu kadar...kendine lüks harcamalar yapar ama iyi bir maaşı var.pahalı hediyeler almaz çünkü izin vermem fazla dominant kalıyorum sanırım cesaret edemez almaya.
sana alınmıyor ama ona alınıyor.
bu tutum pek hoş değil canım ya.
senin bu konudaki tavrını bile bile bu denli harcama yaptırması manidar.
nasıl olsa seç dedi diye abartmış nişanlın.
bu olay nişanlındaki bencilliğin bir göstergesi bana göre.
gerçi daha önce böyle bir hareketi yoktu filan yazmışsıın ama ne bileyim
parfümün şişesine mi vuruldu naptı bu adam böyle gözü etiketi filan görmedi:))
benim olsun da kim nasıl öderse ödesin mi dedi acaba.:))
aklınca karlı bir iş yapmış 200 lük müş aldığı fiyatı 200lük parfüme göre iyiymiş :) diyecektim aklına tüküreyim diye de ya sabır çektim :)
aslında konu aldığım hediye bedeli falan değil.100 tl batırmaz beni. sanırım kırıldığım nokta şu oldu.ayaklarım patlayana dek gelinlik aradım.1700 tl ye bulduk.piyasanın baya altında hepiniz az çok biliyorsunuz.bohça yapmayın aman gereksiz masraf ya aman bindallı bi saattik bir şey falan diyorum.hala saf saf nikahımda kuaföre gelin demiyeyim de az para versin diye uğraşıyorum.gerçekten fedakarlık fazlasıyla yaparken saf yerine konup bir de böyle anlayışsız davranınca değer mi diyorum...
O size ne aldi bugüne kadar onu merak ettim.?
sen baya fedakarlık yapıyorsun... sonra keşke deme o günler için...
bindallı konusuna katılabilirim eğer beğendiğin bir şeyse ama kuaförü bırak gelin başı olsun da o parayı versin; saçına o tarak takılsın
o bohça da yapılsın...
annem gelinlikçi evet piyasaın bata altına bulmuşsunuz gelinliği de.. bence yeteri kadar düşünmüşsünüz içinizde bir şey kalmasın...
o size böyle bütçeli hediyeler aldı mı?
eğer marka bir parfüm aldıysa 200 gene iyiymiş çünkü parfümler çok pahalı :/ keşke araştırıp da teklif etseydin.
7 yılda çok şey almıştır elbt ama hani cüzdan mesela çanta almıştı bi kere bu tarz şeyler...
Fiyatları nasil 50-60 liralik çantalar değil demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?