aslında konu aldığım hediye bedeli falan değil.100 tl batırmaz beni. sanırım kırıldığım nokta şu oldu.ayaklarım patlayana dek gelinlik aradım.1700 tl ye bulduk.piyasanın baya altında hepiniz az çok biliyorsunuz.bohça yapmayın aman gereksiz masraf ya aman bindallı bi saattik bir şey falan diyorum.hala saf saf nikahımda kuaföre gelin demiyeyim de az para versin diye uğraşıyorum.gerçekten fedakarlık fazlasıyla yaparken saf yerine konup bir de böyle anlayışsız davranınca değer mi diyorum...
eğer edp ise kalıcı oluyor onlar. yani canım önceki mesajlarını okudum sende haklısın bütceni belli etmişsin ama zevk meselesi. benimkine de hediye kaç parfüm gitmiş pahalı markalar kullanmıyor bile beğenmeyince de olmuyor. en azından sevdiği beğendiği kullandığı bir şeyi aldı diye biraz pozitif olsan hani nişanlı çift arasında da kitledi diye birşey olmaz. yeri gelir sende bir gün yapabilirsin bilmeden. bu arada hayırlı olsun diyorum
neden birlikte hediye almaya gidiyorsunuz ki? siz ona beğendiğiniz parfümü alıp içine değiştirme kartı koyardınız, o da gider istiyorsa farkını verip daha iyisini alırdı..
vallahi fiyatlarını bilmiorum.biri nike tı.mango favori markası zaten :) yani max 100 tl falandır diye düşünüyorum.
Anladim.
Ben inanmıyorum siz kizdiginiz için ucuz hediye almasına onun isine gelmiş demek ki.
Sizin tutumlu olduğunuzu biliyor da 300 liralık parfumu neden almis.
Bence iyi niyetli değil.
Ve bence düğünde icinizden ne geliyorsa yaptirin aldirin.
Sonra pişman olursunuz çünkü.
Birakin odesin 400 lira gelin çiçeğine.
Dediginiz gibi sadece bir kere yadayacaksiniz o günü.
Ömrünüz boyunca yasayacaginiz en güzel 2 saat olmali düğün ..
hediye tercihin var mı diye o sana sordumu peki
Hediye hediyelikten çıkmış,başka boyuta taşınmış.Bir insan 7 yıldır birlikte olduğu insanın az çok zevklerini,neyi kullandığını,neyi sevmediğini bilir ona göre kendi gider alır.Eğer beğenipte kullanmıyorsa bir daha almazsın olur biter.Ama öyle veya böyle alınmış bir hediyeden sonra kalkıpta surat asmak ve pahalıyı seçtin demek son derece çirkin bir hareket.Bunu diyebilen insan,daha alırken benim bütçem bu kadar,ona göre seç diyebilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?