yeniyıl hediyesi...

eğer edp ise kalıcı oluyor onlar. yani canım önceki mesajlarını okudum sende haklısın bütceni belli etmişsin ama zevk meselesi. benimkine de hediye kaç parfüm gitmiş pahalı markalar kullanmıyor bile beğenmeyince de olmuyor. en azından sevdiği beğendiği kullandığı bir şeyi aldı diye biraz pozitif olsan hani nişanlı çift arasında da kitledi diye birşey olmaz. yeri gelir sende bir gün yapabilirsin bilmeden. bu arada hayırlı olsun diyorum

değer mi bence de

haklısınız teşekkür ederim.zaten bugün konuşurken senden önemli değil kapat konuyu dedim üstelemedim.olan oldu yani.ama bi içim burulmadı değil.o yüzden danışmak istedim size.

neden birlikte hediye almaya gidiyorsunuz ki? siz ona beğendiğiniz parfümü alıp içine değiştirme kartı koyardınız, o da gider istiyorsa farkını verip daha iyisini alırdı..

bu aklıma bile gelmedi vallahi.çok mantıklıymış...

Anladim.
Ben inanmıyorum siz kizdiginiz için ucuz hediye almasına onun isine gelmiş demek ki.
Sizin tutumlu olduğunuzu biliyor da 300 liralık parfumu neden almis.
Bence iyi niyetli değil.
Ve bence düğünde icinizden ne geliyorsa yaptirin aldirin.
Sonra pişman olursunuz çünkü.
Birakin odesin 400 lira gelin çiçeğine.
Dediginiz gibi sadece bir kere yadayacaksiniz o günü.
Ömrünüz boyunca yasayacaginiz en güzel 2 saat olmali düğün ..
vallahi fiyatlarını bilmiorum.biri nike tı.mango favori markası zaten :) yani max 100 tl falandır diye düşünüyorum.

Sevgilinin yaptığı tam bir görgüsüzlük. Seni yemeğe davet eden, yada hediye almaya çıkartan birinin bütçesini zora sokmamak için mümkün olduğunca ucuzundan seçmek görgü kuralıdır. Sevgiliniz görgüden bihaber anlaşılan. Ha mesela sizin paranız vardır ucuzundan seçme iyisinden seç dersiniz, seçer o başka. Ama ben bu durumu hoş karşılamazdım yerinizde olsaydım. Soğurdum sanırım. 7 yıllık sevgiliniz olması, görgüsüz tavırlarının bahanesi olamaz.

Resmen kitlemiş
Hediye alacaksan niye seçim hakkını ona veriyorsun ki
Beğenmezse beğenmez kullanmazsa kullanmaz boşversene

Iliskinizdeki rolleri degistirmissiniz resmen.. verilen hediyeyi begenmemek, butcenizi asan hediyeyi bile bile almak ne tuhaf bir sey.. ustelik bunu bir erkek yapiyor.. bir erkek karisi, nisanlisi, sevgilisinin butcesini asacagini bile bile hediye beklememeli.. hadi gel sana bir seyler bakalim demeli.. kadin ruhu bu yahu.. evin erkegi siz mi olacaksiniz.. oldu olacak evlendiginizde eve elinizde cicekle de gelin.. sizin yaptiginiz bir kekinin bile onun icin mest olmasi lazim.. benim cevremde gordugum erkekler boyle en azindan..

bence kitlelemiştir ya ya ben safım ya da başka bşi erkekler küt düşünüyor ya anlamamıştır o esprinizi..

canim bmde nisqnliyim suan mali musavirim yani ogrencilik donemim coktqn bitti ve nisanlimin akli cikar ben para harcayacagim zaman.zor sartlarda kazaniyorsun o parayi der.degil hediye ceyizimde bile masraf yapmami istemiyor ben yapiyorum o ayri:) yani tuhaf geldi nisanlinin bu durumu sanirim cok bencil rakam cok ucuk degil belki ama szin butceniz belli ve ogrencisiniz bana kalirsa dugun masrafinda alttan almayin sonucta bir kere evleneceksiniz

İster 7 sene ister 10 sene olsun evli değilsiniz ayıp etmiş tabi ki. Durumunuzda ortada... Benimkiyle 4. yıla gireceğiz bir film için bilet parası ödetmez.

Sen de tutmussun pahali kategoriye goturmussun be guzelim

Biri hiç böyle bir yorum yazmayacak sandım. Adama neler demiş çoğu şok oldum hanımlar kusura bakmayın. Yahu 7 sene boru değil bir insan ne sevdiğini ne sevmediğini nasıl bilmez? hangi parfümü kullandığını vs? Bir gömlek alırdın sevdiği bir model olurdu biterdi. Parfüm alıcam sana sen seç diyip sonra arkasından aaa bütçemi aştı demek bence daha ayıp. Evlilik yolunda yada değil bir ilişkide böyle ay beni kullanıyor mu? bana mı kitledi? gibi söylemler çok itici. Bence tabii ki.

Parfüm fiyatları zaten 200-350 lira arası ortalama . Ucuz bütçe ayırdıysanız parfüm yerine gömlek alabilirdiniz? Hem jest yapmak istemiş hem ayıp etmişsiniz bence. Kitlemek fln çok ayıp tabirler. 7 senedir berabersiniz, adamın kullanabileceği seveceği kokulara az çok aşina olmanız gerekti. Gidip bütçenize uygun onun beğeneceği bir koku alır verirdiniz.

yanlıs yapmıs ustelik ogrencisin calısan biri olsan bir nebzede bir erkegin heleki bunu yapmaması gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…