Yer Gök Aşk Fox Tv

çekimler bugün başladı..kafasından kanlar akan bir Havva ve kanlı gömleğiyle kantinde dolaşan Yusuf 'u görünce anladım ki çekimler çalıştığım hastanede bugün başladı..ameliyathaneyi mesken tuttular..gelişmeleri size geçerim..

geçenlerde havvanın cenaze namazıda kılınmıştır.
mahallemizin emekli yaşlı amcalarımızda cenaze namazında bulunmuışlardı :)
demek oluyor ki
havva ölür yani
ölmüş gibi gösterip tekrar diriltecekler
yıllar sonra havva gören
yusuf şok şok şok olacaktır.

İyice zıvanadan çıkacak yani dizi :))

öyle görünüyor
bide bi kaç bölüm lale devriyle iç içe olacakmış
iyice kafa karışacak neden iki diziyi aynı anda yürütüyorlar anlamış değilim
herkes kendi kadrosuna baksın ya bi ora bir bura boş yere kafa karıştırıcılığı...

22 saniyelik bir frangman önemli birşeyde yok gibi neyse izleyip göreceğiz artık

Son düzenleme:
izlerken ağladığım tek dizi ,kapadokyadaki yaşadıklarımdan sonra galiba kendi yaşamımla özdeşleştiriyorum galiba

Sabırsızlıkla bekliyorum yeni bölümleri...
Nihayet bu Pazartesi başlıyor...
Umarım bu dizi de saçmalıklar içinde boğulup gitmez.

ben de geçen yıl takip ediyordum bu diziyi en başta çok sevmiştim ama sonra saçmalamaya başladılar umarım bu sezon yine ilk haline döner dizi

bende cok severek ızlıyordum sacmalamaya baslayana kadar tabı bu sezon da yıne bır umutla beklıyorum umarım guzel olur bekleyıp gorecez pazartesı gunu

kımsecıkler yok yaa...bade burnunu estetık yaptrms kzlar farkettnzmı

ben bronzluktan dolayı değişik geldi gözüme sandım.iyi ne güzel sağlıkla kullansın ne denir başka bilemedim güzel kız ama Allah için.diğer iki başrol oyuncusuda gerçek hayatta evlendiler geçen sezon kapanışında.fazla takip edemedim stardaki ay tutulması dizisine bakıyım derken dizi kaçtı..

kımsecıkler yok yaa...bade burnunu estetık yaptrms kzlar farkettnzmı

ben de fark ettim estetiği, bence berbat olmuş. estetik bir burun olduğu o kadar belli ki. ayrıca hiç gerek yoktu, gayet karakterli bir burnu vardı...kendini sıradanlaştırmış.

bu arada gelinliği bu kadar çirkin olabilir. benim de annemin gelinliği duruyor ama bin kat güzel bundan.

aynen bende dedım ılkten bronzluktan mı dudaklarına mı bısı yaptrmıs fılan derken bı baktım burnunu yaptırms..eskısı de guzeldı bnce smdı pek bı degısıklık yok guzel olmamıs oyle cok bence..katılıyorum sze kzlar..gelınlık gerrrcekten berbatttı bencedee ya..bu havvayı smdı oldurduler güya ama kesın geri dirilcek hamiyetin basının altından çıktı..bı zamanlar hazıran gecesi vardı ordakı gıbı oldu ordada havini oldurmuştu kaynana yalancıktan

havvayı bence gerçekten öldürdüler. bu dizi boleyn kızları uyarlamasıydı sonuçta, asıl olaylar hep kaynağına uygun gitti. anne boleyn karakterine paralel olan havva karakterinin başının vurulması ve ölmesi gerekiyordu, yusuf bir anlamda bunu yapmış oldu. ayrıca, yine anne boleyn ölmeden önce kralının başka bir kadınla -badenin paraleli jane seymour- flörtleştiğini görecekti, o da olmuş oldu...

bekledim bekledim bu kadar saçmalamalarına çok sasırdım bu ne yaa doktor ameliyatı yarıda kesip
dışarı çıkıyo bilgi veriyo yusufu ameliyata almışlar doktor olan kadın yusufun üstüne egile egile oradan makas falan alıyoaileler acil mudahale odasına girmişler kavga ediyolar ama vurulan babaya müdahale yokvalla sonrasını izlemedim
sallamışlar resmen inşallah diğer bölümleri güzel olur

ay hele ilk başladıgı sahne beni şoka soktu ayol adam vuruluyo bunlar kameraya poz vercem diye cüneyte saldıran yok
gerçek hayatta olsa yusuf kesin ölmüştüayrıca o kadar riskli bir ameliyat geçiren hiç kimse o kadar kolay ayılamaz

gerçekten badenin gelinliğinden diskindimm havva ölmedi yaa hamiyet katakulle yaptı aynen haziran gecesi dirilir gelir bikaç bölüm sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…