Yer Gök Aşk Fox Tv

Bade de değişiklikler vardı evet, ama bence güzel değişiklikler. Cünkü bana bu bölüm cok güzel geldi bade.

Hamiyetin ağznı burnunu kırasım geldi yaa pislik kadın neler söyledi

hamiyete gıcık oldum tam bir cadıı bide havvaya diyor şeytan dite kendinin fazlası var eksiği yok
havva olmadan da tat alamadım kendine gelse bir an önce.bence havva hafızasını kaybedecek beyni hasar görmüş çünkü olaylar arışacak baya

Hamiyet'e iyice sinir oldum, masum mu oluyor acaba kendisi böyle işler çevirirken?
Bade'ye seni sordu demeler, Havva'yı öldü göstermeler...
Ekran başında ona söylenirken buldum hep kendimi:90:
Gözü oğlundan başkasını görmüyor.
Doktor Havva'nın ailesine de öldü mü diyecek,bir tek babası mı bilecek yaşadığını napıcak
Havva da hemen hatırlamaz her şeyi galiba.
Bir kaç yıl sonrasına atarlar belki de...
Yusuf'a da kardeş geldi....
Zaten kadının hastaneye gittiğini gördüğüm an dedim bunların arasında bi şey var, oğlan da adamdandır diye.
Diziler sayesinde öngörümüz ilerledi ya :90:
Her şeye rağmen güzel bir bölümdü...Özlemişim bu diziyi.
Havva bir an önce kendisine gelsin ya onsuz olmuyor.

çok basit, herkes havvayı öldü zanneder, babası başka bir yere götürür, havvada hafızasını kaybetmişytir, öteki adamla aşk yaşamaya başlar, öteki adamda yusufun kardeşidir

Murat Ünalmış ve Birce Akalay gerçek hayatta evli oldukları için dizi yüzünden kıskançlık krizleri yaşıyorlarmış bu durumda havva dziden ayrılabilirmiş diye okumuştum sezon kapanmadan . Eğer gerçekten havva karekterini öldürürlerse çok saçma olacak dizi ,tutkulu bir aşkı konu ederken esas kızı öldürmek tam anlamıyla profesyonellik dışı olur. Zaten o bade ye sinir oluyorum , en başından geldiği günden daha takıktı yusufa istemem yan cebime koy modundaydı şimdi hiçbireşe hakkı yokken herşeye sahip konumuna geçti. Bu arada yusufun babasıda az değilmiş.
Havvanın annesi, küçük yılmazın annesi, son olarakta yusuf ve münevverin annesi...

AAA kızlar fark ettiniz mi bade burun estetiği yaptırmışta dönmüş diziye ,baktım bu kızda bi değişiklik var inceledim yüzünü burun gitmişş...

gelecek haftanın fragmanında havvanın cenazesi vardı en sondada yusuf havvanın mezarına kapanıp ağlıyodu:85::85:
hamiyet cadısıbu kadının yatıcak yeri yok bee

çok basit, herkes havvayı öldü zanneder, babası başka bir yere götürür, havvada hafızasını kaybetmişytir, öteki adamla aşk yaşamaya başlar, öteki adamda yusufun kardeşidir

valla süper özet. zaten senaryolar hep aynı değilmi. düz mantık.
bu arada bu akşam lale devrinde havva öldü dediler.

AAA kızlar fark ettiniz mi bade burun estetiği yaptırmışta dönmüş diziye ,baktım bu kızda bi değişiklik var inceledim yüzünü burun gitmişş...

ya tam bir komedi. damat vuruluyor.bir sonraki bölümde hastaneya götürüyorlar.başında saatler önce evlendiği eşi.koca bir fark: kızın burnundaki kemer gidivermiş
şoktan olsa gerek

kalıbımı basarım havva ölmedi kaçırdılar başka hastaneye onun yerine başkasını gömecekler o yüzden annesi yüzünü bile göstermediler diodu
bunlar bir işaret
o hamiyet cadısı ayarladı kaçırttı havvayı belkide yurtdışına falan neyse birkaç bölüm sonra çıkar biryerden

Haziran gecesiyle bir fark yok o zaman senaryo olarak..

ahan da senaryoyu yazıyorummm

havva öLmedi başka bir hastaneye götrdüler, aradan bir süre geçecek o süre içerisinde yusuf havvayı düşünüp derbeder sarhoş oldugu bir gecede badenin yüzünü havva gibi görmek suretiyle bade ile beraber olur veeeeeeeeeee sonuç bade gebedir:) sonra doğurur hamiyet torununun totosunu yer sonra havva iyilşir ve geri döner yusufa görünmeden onları izler görür veunutuldugunu sanar, o da yusufun kardeşi olan öteki kıllı çocukla yakınlaşır... yusuf kıskanır falan filan:76::76::76:

tescilliyorum bu senaryoyu kuzum yüzde yüz tutacak

Eki Görüntüle 245657

Son düzenleme:
iki msj olmuş pardon ama bu aralar kk nın bu sorunu bayağı arttı msj gitmemiş gibi oluyor dönüyor dönüyor gitmio msj tekrar gönderioruz aa bi bakıoz diğer msjda gitmiş oysaki

Eklentiler

• $Register-marka.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Offf!!
Bu dizi beni mahvediyo yaa
Bu hamiyet nasıl domuz bi kadın yaa nasıl bi vicdansızlık bu.. annesini öyle ağlarken görüpte nasıl içi el veriyo kendiside anne halbuki..

Havva da yürüyüp konusamıcakmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…