Yer Gök Aşk Fox Tv

Yaaa Hamiyet sen nasıl bi insansın yaa, neler planlamış kadın. Remzi bey ve Bade' nin kocam da kocam demesine sinir oldum.

Havva'nın annesi ağladı ben ağladım vallahi nasıl samimi ve gercekciydi öyle ya, aynı zamanda ortaaaam da

Kızlar Havva'nın annesi, kardeşine niye küs ben bu diziyi sürekli takip etmiyordum orayı kaçırmışım. oysa Havva için ne kadar çok ağladı.

Kızlar Havva'nın annesi, kardeşine niye küs ben bu diziyi sürekli takip etmiyordum orayı kaçırmışım. oysa Havva için ne kadar çok ağladı.

Havva'nın aklına Yusuf'u sokup, zengin olma hayallerine düşürttüğü için.Önceden de aynı şeyleri kendisine yapmış çünki.

Reklamında Yusuf boşanalım diyor ama böyle kolay olacağını hiiiç sanmam...
Havva'nın da yüzünden yaş süzülüyordu...İçim acıdı yaaa...
Hem artık hareketlensin o da onsuz tadı olmaz ki

Badeyı cok begenıyorum ben ya
ama havva gelsın bencede her bolum yusufun bunalımı cekılmez boyle ne kadar gıderse

Bu bölümde çok güzeldi teyzenin mezara gidip çiçekler ekmesi çok duyguluydu çok üzüldüm
Bade'yede üzülüyorum ya yazik :85: ama Havva'siz olmuyor yane

Katılıyorum...İnsan Bade'ye de üzülüyor...
Havva' anlıyordu galiba konuşulanları,nasıl yaş süzüldü gözünden...
Yılmaz'ın ogluyla ne zaman karşılaşıcakalr merak ediyorum yoksa onu da Yılmaz mı Amerika'ya gönderecek?
Zaten cüneyt de öğrendi peşini bırakmaz artık

Bu dizi beni ağlatmaya yemin etmiş gibi sanki

Mezarlık sahnesinde ve yusufun acı cektiği sahnelerde boğazıma bir yumru oturuyor....Havvayı özledik de inş, yusufun cici kardeşi yılmazla bi aşk yaşatıp sinirlerimizi bozmazlar

Ya bende de oluyor bu....
Öyle her dizide ağlayan biri de değilim ama bunda baya gözlerim doluyor.
Havvayla ayrıldıklarında,yüzüğü verdiklerinde çok kötü olmuştum

süper bi bölümdü yaaa havva ve yusuf aşkı zaten süper ama cüneyt te beni çok etkiledi o nasıl aşk
badeye ben hiç üzülmüyorum havva ve yusuf nişaqnlıykende gözü yusuftaydı ve yusufun havvaya olan aşkını bile bile evlendi ve hala gurursuzluğuna devam ediyo sinir oluyorum bade ye ve hamiyete inşallah havva kısa zamanda kalkar ayağa onsuz olmuyo

beklediğimden güzel bir bölümdü..
ama beni düşündüren şey şimdi yarın birgün havva iyileşince yusuf bunu nasıl öğrenecek
havvanın bunu özellikle yaptığını düşünmesinden korkuyorum
yusuf ve havva yeniden biraraya geleceği zaman sorunsuz bir şekilde kavuşsunlar istiyorum

hamiyete uyuz oluyordum şimdi badeye daha beter uyuz oluyorum
bir insan nasıl istenmediğini bile bile başka birine aşık bir adamla birlikte olmaya çalışır çabalar yaa hayret bişey

bu bölümde 2 sahneye bayıldım
1.cisi badenin yemek getirmesi ve yusufun ona tepkisiydi
2.cisi badenin sabah yusufu uyandırıp çiçekleri göstermesi ve yine yusufun kızmasıı

ohh ne güzel oldu gıcık uyuz bade

Gerçekten Havva iyileşip gelse bile Yusuf'a Havva'nın kabahati gibi gösterir bu Hamiyetle Bade.
Bu aklıma gelmemişti...
Ya ama artık Havva suçlanmasın hem bundan sonra hata da yapmasın.:84:
Gerçi biz onu hatalarıyla sevdiydik

bn izlemedim dün
en son hamiyet yusufa öldü dedi orda kaldım..

havva nerde şimdi

o teyzeleri bence cok gecmeden anlar
havvanin yasadigini o babalarinda bi numara oldugunu falan

bu remzi naptı.. ?? kimle anlaştı. havvanın ölmediğinden haberi varmı?

bu remzi naptı.. ?? kimle anlaştı. havvanın ölmediğinden haberi varmı?

havva felç oldu yusufun annesi de remziyi tehdit etti kızına ne bakabilirsin bu halde nede tedavi ettirebilirsin ama öldü dersen sana para veririm kızını yurt dışında tedavi ettirirsin dedi adamda mecbur kaldı kızı gözlerinin önünde ölmesin diye inanmıycaksınız ama remzi ilk kez para için değilde kızı için yaptı bunu

Zaten bu işi çözse çözse teyze çözer...
Akla ilk o geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…