Yer Gök Aşk Fox Tv

yalnız kızlar dizinin adı yer gök aşk ama...ben ortada tam anlamıyla aşk göremiyorum...
yusufun kime aşık olduğu belli deil..
havva sırf ihtirasları uğruna sokuluyo yusufa...
toprak kocasını sevmiyo kocasıda kendini..
kocası başkasını seviyo..
yiğitle münevver in aşkı fiyasko zaten tutkuluda değildi..
eeee hani aşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.............

bence sonraki bölümlerde olucak aşk toprak ve yusuf arasında hemde tutkulu bi aşkve bence buna yusufun ailesi tepki göstericek yani genelde öyle oluyo bunlar daha ilk bölümleri olduğu için yok

bence sonraki bölümlerde olucak aşk toprak ve yusuf arasında hemde tutkulu bi aşkve bence buna yusufun ailesi tepki göstericek yani genelde öyle oluyo bunlar daha ilk bölümleri olduğu için yok

toprak ve tutku!?.. o kızda tutku ne arar? çok donuk birşey.. :umursamaz:

senaristler öyle yazarlarsa yazık ederler diziye.. yusuf zaten pek mimik yapan bir oyuncu değil, toprakla beraber olursa kimse izlemez.. dizinin bütün eglencesi havva ve teyzesinde.. zemuszemus

bir de yusuf ailesinin karsı çıkmayacağı kızı nerden bulacak bilemem. sadece sonradan gelen o yer mantarına ok diyorlar. diğerlerinin ikisini de veto ediyorlar.. kızlarını da kel kaymakama verdiler zati.. kaydirigubbakcemile3

not: ben de selvi boylu sayılmam, yanlış anlaşılmasın. ama dizide cok sönük kaldı o hatun. öyle değil mi?

bilmem ben daha ilk bölümde öyle olur diye düşündüm belki aşk ateşine düşünce canlanıverir şimdi malum acısı var kızını kaybetmişya o kızı görünce yok artık dedim ben bu muşmu yusufun sevdiği kız bide kavak yellerindeki halini falan biliyoruzya şimdi böyle kokoş bi şekile girince iş kadını havalarında hiç konduramadım valla hiç yakışmamıştı gerçekten çok sönük daha güzel birini bulabilirlerdi
münevverde o kel kaymakamla evlenirse gerçekten yazık adam odun gibi ama münevverin sevgiliside hiç güzel deilki

evet tam odun, ben bi tek sesini begendim adamın.. ama o kadar kasarak konusuyorki.. tadı yok. :sinifsinif:

benim oyum birceye.. resmen döktürüyor kız oyunculukta.. bitek peştemal sahnelerinde beceremedi, o da onun sucu mu, yoksa senaristlerin mi bilemicem.. topragı pişmesi lazım daha. (yazar burada ironi yaptı.. ehehehh!..sırnaşık şey)

o topragın rolunu baskasına verselerdi yanardı ortalık, yanardııı!... ama o kızla olmazzz.. :umursamaz:

havvanın gercek rakibi yusufun annesi bence.. diğerleri vızzz gelir..

yeni fragman yayınlandı mı kızlar? izleyen var mı?

toprağın oyunculuğu sıfır dizinin tadı havva hem güzel kız hem de rolünün hakkını veriyor
diğer gelen kızda çirkin değil ama çok çocuksu tam gençlik dizilerine göre bu diziye rolüne hiç uygun değil bencede:1no2:
benim favorim birce akalay:lepi:
aşk yusufla havva arasında olmalı dizi ancak o zaman canlanırbayanssulusmile

Ben de münevverin kaymakamla evlenmesini istemiyorum,ama yiğit de çok pasif...O ve Münevver yakışmıyor,kaçmamalarına sevindim doğrusu....Havva ya bende bayılıyorum,taciz sahnesi süperdi...opuyorumnanaktan

Ben de münevverin kaymakamla evlenmesini istemiyorum,ama yiğit de çok pasif...O ve Münevver yakışmıyor,kaçmamalarına sevindim doğrusu....Havva ya bende bayılıyorum,taciz sahnesi süperdi...opuyorumnanaktan

evet haklısın, ana kuzusu.. annesinin sözünden cıkmadı, gıcık.. lmaz: aslında en son bi atakta bulundu ama bu kez de münevver ürktü.. o da cicikız olarak kalmak istiyo.. aslında akıllıca davrandı gercek hayattaki gibi düşününce.. ama dizide yansın, yaksınlar istiyorum ben.. delikafadulden belki kaymakam zamanla daha önemli bi hale gelir dizide.. bilmiyorum.. o ikisi kendi başlarına ilgi cekici değil pek..

havva mesela, gercek hayatta etrafımda olsa kesin bogazlarım, klava: ama dizide bayılıyooommm.. :sm_cool:

artık biraz da yusuf yanassa kıza ya..Şeniz bir sacını oksadı bıraktı. :gitme: olmuyo böle..

kızlar bu akşam yeni bölüm var mı :hulya:

toprak yusufa aşık olacak yusuf olur mu bılemıyorum ...
ama ben acıkcası en basından berı toprakla olsun ıstıyorum yusufu..
ben havvayı begenmıyorum zevk tabı kı..
toprak bebek gibi cok begenıyorum..
eger yusuf toprakla evlenıp sonra tekrar havvayı ısterse topraga da sıtkının kapısına donmek kalacak yanı yazık olacak....

yusuf ne kadar dengesiz savranıyor böyle alsanaalsanasmile

Yusuf kime aşık ?
Hem Havva' yı düşünüyor, hemde diğer kız ile öpüşüyor ...
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu CADIARZU

adamda seçenek çok olunca.. yerimseniben

ben toprakla yakıştırmıyorum hiç,
toprak fazla düz, renksiz.. hem kişilik hem de fiziksel olarak.. hoşuma gitmiyor

ilginç bir bölümdü.. o kadar gönül ağrısı çektiren kız koynundayken havvanın hayali, çıkardı o yataktan yusufu.. hihoyyyt

yusuf diğer kıza hala aşık olduğunu zannediyor, havva sürekli etrafında olduğu için aklı kayıyor tabi ama kendine yakıştırmıyor,toprağa kalacak gibime geliyo hazır oda boşanıyor. bence tabisi.

sonu nasıl bıtttı kızlar ? sonunu ızleyemedım .. ya yusuf neden havvayı kendınden uzaklastırdı ? ne dengesız bır adam ya sımdıde toprağa yazacak

sonu nasıl bıtttı kızlar ? sonunu ızleyemedım .. ya yusuf neden havvayı kendınden uzaklastırdı ? ne dengesız bır adam ya sımdıde toprağa yazacak

filim her kes bir köşede bişeyler düşünürken bitti

baktık ki olacak gibi değil her yerde havva betül güme gidiyor. betülün aşkını tazelemek için havva ortan kalkması gerekiyodu. bu bölümde annenin sözünden çıkılmayacağını öğrendik her kes annem dediğse sözünden çıkılmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…