yalnız kızlar dizinin adı yer gök aşk ama...ben ortada tam anlamıyla aşk göremiyorum...
yusufun kime aşık olduğu belli deil..
havva sırf ihtirasları uğruna sokuluyo yusufa...
toprak kocasını sevmiyo kocasıda kendini..
kocası başkasını seviyo..
yiğitle münevver in aşkı fiyasko zaten tutkuluda değildi..
eeee hani aşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.............
bence sonraki bölümlerde olucak aşk toprak ve yusuf arasında hemde tutkulu bi aşkve bence buna yusufun ailesi tepki göstericek yani genelde öyle oluyo bunlar daha ilk bölümleri olduğu için yok
bilmem ben daha ilk bölümde öyle olur diye düşündüm belki aşk ateşine düşünce canlanıverir şimdi malum acısı var kızını kaybetmişya o kızı görünce yok artık dedim ben bu muşmu yusufun sevdiği kız bide kavak yellerindeki halini falan biliyoruzya şimdi böyle kokoş bi şekile girince iş kadını havalarında hiç konduramadım valla hiç yakışmamıştı gerçekten çok sönük daha güzel birini bulabilirlerdi
münevverde o kel kaymakamla evlenirse gerçekten yazık adam odun gibi ama münevverin sevgiliside hiç güzel deilki
Ben de münevverin kaymakamla evlenmesini istemiyorum,ama yiğit de çok pasif...O ve Münevver yakışmıyor,kaçmamalarına sevindim doğrusu....Havva ya bende bayılıyorum,taciz sahnesi süperdi...opuyorumnanaktan
sonu nasıl bıtttı kızlar ? sonunu ızleyemedım .. ya yusuf neden havvayı kendınden uzaklastırdı ? ne dengesız bır adam ya sımdıde toprağa yazacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?