Yer Gök Aşk Fox Tv

Bu Fox tv nin reklamlarından gına geldi bana.Dizinin sonunda reklama giriyolar reklam bitince bi dizinin fragmanını verip tekrar reklama giriyolar.Bu şekilde 3-4 kez tekrarladılar.Sonrada tokat sahnesini biraz geriye alıp yine reklama girdiler.Hayır orda biteceğini biliyorum dizinin ama bittikten sonra önümüzdeki haftanın fragmanını veriyolar.Sırf onun için çektim yarım saat reklamları... :97:

önmüzdeki hafta ne olcak peki ben izleyemedm fragmanı?

zaten şu iki haftadır fragmanın izlendiğini farkettiler heralde son 3 - 5 dakikaya resmen 1 saat reklam sığdırıyorlar...

zaten şu iki haftadır fragmanın izlendiğini farkettiler heralde 3 - 5 dakikaya resmen 1 saat reklam sığdırıyorlar...

teşekkür ederm link verdiğin için...

Rica ederim canım.Anlatayım dedim ama izlemek gibi olmaz.Çok güzel bi bölüm olacağa benziyor.Merak ediyorum Yusuf Havvanın yaşadığını öğrenince ne yapacak.Aslında Remziyle Hamiyetin hapse girmesi lazım.Havva Yusufa mesaj çekene kadar teyzesini yada polisi arasaydı daha iyi olurdu...

Hamiyet'e nasıl sinir oldum nasıl sinir olduuummm
O bağırdıkça tokat attıkça "Havva açma gözlerini" dedim psikopat yaptı bu dizi beni
Ama nasıl da rol yaptı Havva aslanım benim
Bade de Yusuf ona aşıkmış gibi davranmıyor mu gülüyorum...
Bir an önce öğrensin Yusuf yaaa
Ayrıca reklamlara ben de çok kızdım. İnsanları ne sanıyor bunlar. Aynı sahneyi kaç defa göstediler. Yarım saat sürdü ya. O kadar beklememe rağmen fragmanı da görmedim iyi mi

gelecek haftanın fragmanını izledim ayy sonunda görcek inşallah yusuf havvayı

Aman Allah'ım daha yeni izledim fragmanı çok heyecanlı bir önce izlemek istiyorum
Görecek mi yani Havva'yı Yusuf ?

1 - şu hamiyetin çevirdiği işlerin en azından birkaçı ortaya çıksın istiyoruuuuum
off yetti yaa hamiyetin hakimiyeti yeter artık son bulsun
2- bence yusuf hep hayal görüyor ya havvayıda eğer gerçekten gorecekse hayal sanar kesin
3- havva ortaya çıkınca bade salağı hamile değilse bile yalan söyler yusuf kendisini bırakmasın diye eminim,
4- tek umudum teyzem inşallah çözecek herşeyi
5- havva akıllısıda niye yusufa msj gönderiyor ki teyzesine bir haber yollasa herşeyi çözer vallahi

Son düzenleme:
1.Sürekli entrika çevirdiği için Havva'ya sinir oluyordum,bari bu kez insanlara zarar verme diyordum izlerken ama şuan çok zor durumda ve bu yaşadıklarını kesinlikle haketmiyor.
2.Hamiyet tokat attıkça inşallah gözlerini açmaz dedim.Kadın ne kadar ruhsuz ve bencil bir rol oynuyor,hakını veriyormu evet ama ben diziyi izlerken sinir stres oldum.
3.Bade diziye ilk geldiğinde kendine güvenen,havalı bir kız iken şimdi bambaşka biri oldu.Kendisini bu kadar ezik bir hale getirmesini anlayamıyorum.Yusuf seni sevmiyor,hani nerde gururlu olan Bade ? hala adamın dibinden ayrılmıyor,sülük gibi.
4.Yusufta Havva'yı çok seviyordu ama Bade ile de birlikte oluyor.Erkeklerin şu cinsel zayıflıklarına sinir oluyorum.
5.Havva keşke teyzesini arasaydı,keşke...İşte o zaman Hamiyetin dünya başına yıkılırdı.Ohh ne güzel olurdu.

Son düzenleme:
ayy lutfen artik sultancigim ogrensin Havva'nin yasadigini onlarin sohbetlerini ozledim:)))
sultana bayiliyorum cok gulduruyor beni.. nasil bir rol yetenegi var kadinda
sizce yusuf Havvayi gorecekmi acep:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…