Yer Gök Aşk Fox Tv

yeni fragman mı çıktı

biri şu yeni fragmanı koysa ya çok merak ettm ben bitti diye dizi kapattım hemen

fragmanda havva yusufu tek başına yaterken gördü yatak odasında arkadan hamiyet de bıçak sapladı...

fragmanda havva yusufu tek başına yaterken gördü yatak odasında arkadan hamiyet de bıçak sapladı...

kaç bölümdür dizideki hayalleri, kabusları fragman olarak gösteriyor. sanki bir sonraki bölüm böyle olacak izlenimi verilip heyecanı yüksek tutmak amaç..

bu sezon hem geç başlaması hemde alakasız zamanlarda uzun mu uzun reklam arasının verilmesi dizinin izlenebilirliğini katletti bence.. geçen sene büyük bir zevkle izliyordum ama bu sezon soğuttular sağolsun kanal yetkilileri

Bence hamiyet rüya görüyor Havvanın üstünde o kıyafet yoktu.havaalanındaki adam kız kaçtı diye haber verecek hamiyette üstüne bu rüyayı görecek.Havva ikinci kez ölemezki bütün seneryo Havva ve Yusufun üstüne yazılıyor

ne olcak simdi hayal gördüm diye icerimi giricek yusuf efendi
öyle olursa cok gicik olur
ögrensin artik havvanin yasadigini

birinin rüyasıdır bence o fragman.
ama artık havva çıksın oratay yeter en azından ölmediğini öğrensin yusuf
sıkıldım artık hamiyetten beeennn

Fragmanı görür görmez tabi ki rüya dedim. Rüyalarla doldu dizi artık.
Yusuf artık bu bölümde öğrensin yaa. Bade'yi içeri gönderse o da gidip baksa hayal mi değil mi diye.
Bir de hayal diyip içeri girerse Cüneytler veya Hamiyet bulup Amerika'ya götürürse iyice sinir bozucu olur.

kesin cuneyt arkasindan agzini kapayip buldum seni havvam birakmam derr..
ayy sinirden catlarim hee...

Umarım öyle olmaz yoksa ben de sinirden çatlarım :)

[video]http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=231330506920914[/video]

Bu gercek mi acep yaa :26: Ahh Hamiyeettt

Ya arkadaşlar bu Havvayla Yusuf evliymiş gerçekte dün sabah gazetesinin sitesinde okudum çok şaşırdım.
Bir de teyzenin hastasıyım bizim burda çekiyorlar diziyi hiç bir zaman bir dizi karakterini bu kadar beğenmemiştim kadın müthiş sırf tanışmak için gideceğim sete, gören arkadaşlarım var kadın müthiş havalıymış

havvayla Yusuf dizi de ASIK olup bu yaz urgupte evlendiler bende magazinde izlemistim

Sultan Havvayı görüyor,
Yusuf Cüneytee Hava benimle diyor,
Hamiyet Havva yı bıcaklıyor...

Hepsi de rüya olamaz heralde değil mi? :18:

Bence hepsi rüya değil ya...Teyze görüyor bence gerçekten Havva'yı.
Yusuf Cüneytle kavga ederken bilmese bile bu bölümde öğrenecek Havva'nın yaşadığını.
Ama Havva'nın bıçaklandığı sahne rüya bence...
Çok heyecanlı bir bölüm bekliyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…