Yer Gök Aşk Fox Tv

Sırf bu yüzden Yılmazla ilgilenirse Havva'ya da kızarım ama:90:
Bi akıllı olsunlar canım aaaa:82:

Gecen bölümünü izleyemedim, Yusuf ve Bade nin o hallerine tahammül edemeyeceğimden tekrarını izleyesim gelmiyor.

Buyurun özet,
Havva Cüneyt’ten gerçeği öğrenmek ister. Cüneyt Havva’ya olanlarla ilgili bir hikaye uydurur ama Havva ikna olmamıştır. Tek derdi babasının çevirdiği oyunları anlamak ve Toprak’la konuşmaktır.

Bade çok mutludur ve Yusuf’a giderek büyük bir aşkla bağlanır, Yusuf’un kalbinin bir gün er geç kendisi için atacağı hayaline sığınır.

Genç Yılmaz’ın evde işe başlaması Yılmaz için büyük şok olur. Sultan bu işin keyfini sürerken, Yılmaz genç adamı evden göndermenin yolunu arar.
...
Remzi, Bekir ve Funda’yı yakalar ama eli kuvvetli olan Bekir’dir; paranın kokusunu alır, üstelik büyük sırrı da öğrenir. Remzi’nin kaçacak yeri kalmamıştır.

Cüneyt Havva’ya Yusuf’un Bade’yle olan aşkını anlatır, Havva asla inanmaz. Cüneyt ise bunu kanıtlamaya yemin eder. Bu arada Havva giderek iyileşmekte ve Toprak’ı aramanın yolunu bulmak üzeredir.

Bade’yle Yusuf’un beraber mutlu olmasına katlanamayan Mehmet Yusuf’tan intikam almak peşindedir, planını uygulamakta gecikmez.

Yusuf, Celal’le aradaki gerginliği gidermek için onu konağa davet eder ama hiç beklemediği bir sürpriz ipleri tamamen koparacaktır.

Bu hikaye, aşkını ölümle sınayan bir kadınla, yüreğindeki aşka tutsak bir adamın, Havva’yla Yusuf’un hikayesi.… Pazartesi akşamı saat 21:30’de, Fox Tv’de YER GÖK AŞK dolacak!

vee Fragman da Havva Toprağı arıyor..

-- Toprak, ablacığıııım

Son düzenleme:
badeyi görmeye kesinlikle tahammül edermiyorum...gurursuz geliyor bana..

fırsattan istifade eden leş kargası hatta akbaba bence..hiç öyle narin bakışlarını yemem valla,o ne çakaldır oo

yaa bide estetik olduğunu görünce bu sezon dizide kalacağını anladım ve çok üzüldüm..

yazın boş durmamış dizisi için yatırım yapmış...

fakat iyi oyuncu hakikatten sevmiyorum badeyiiiiiiiiiii

bu arada kızlar havvayla yusuf gerçekte evleniceklerdi bu yaz evlendilermi acaba hiç duymadım

Son düzenleme:
Evet evlendiler. Mayıs'ta mıydı neydi tam hatırlayamadım

yaa ben hiç farketmedim kızlar yaa nasıl izliyosam diziyi neresini yaptırmış

Burnunu yaptırmış. Önceden burnu patlıcan gibiydi ama yine de güzel geliyordu gözüme. Şimdi mal gibi düzelştiriyo saclarını kulaklarıyla burnu gözüme batıyo

Burnunu yaptırmış. Önceden burnu patlıcan gibiydi ama yine de güzel geliyordu gözüme. Şimdi mal gibi düzelştiriyo saclarını kulaklarıyla burnu gözüme batıyo

iyi olmus ama yaptırması çok kötü bi burnu vardı.. evet artık hep düzleştiriyo saçını daha küçük gösteriyo yaşını böyle

ay bu bölüm sonunda ne oldu yada bitti mi dizi yarıda bıraktım sonunu göremedim

yusufu karakola goturuyruz dediler havva da herseyi ogrendi hemsirenin sevgilisi hemsireye soylerken duydu,,,

Son düzenleme:
haftaya da harika olaylar var. havva msj atıyor yusufa ama hamiyet okuyorrrr beni kapattılar bi yere dior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…