Yer Gök Aşk Fox Tv

ay ne güzel bir sahneydi o karşılaşmaları birlikte şarkıyı söylemeleri
frağman harika hamiyet ve bade şimdi bittiniz işte
frağmanın sonu bana da rüya gibi geldi açıkcası keşke rüya olmasa ama bu rüya bile olsa bade daha çok bakacak arkalarından

münevverde ne salak kız ya gidip sorunlu ilişkileri buluyo babası yaşında adamla

doyamadım izlemeye 1 hafta nasıl gececek ya offf
bir tüyo duymuştum havva konuşurlarken bayılacakmış yusuf hastaneye götürecekmiş,sonra yusuf dr bebek nasıl diye soracakmış dr ne bebeği hasta hamile değil diyecekmiş.havva kendine gelince yusufa gitmesini söylecek onu istemeyecekmiş yusufta havvayı öpecekmiş.
frağmanı izledikten sonra doğru değil herehalde diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
Allah'ım ne güzeldi, ne romantiktiiii...
Gözlerim dolu dolu oldu izlerken...Yusufun şaşkınlığı, şarkı söylemeleri, kovalaması...Ben de doyamadım izlemeye.
Çok güzel bir bölümdü...
Teyze nasıl da meydan okudu Hamiyet'e...Sultandan beklenir tabi bu yamanlık ama şaştım yine de.
Oturup baka baka kahve içmesi yok mu Dedim seni nasıl ezecek bu Hamiyet acaba? Altta kalmaz herhalde.
Gerçi korkusundan birşey yapamaz belki.:18:
Münevver de akıllı olsun yaa...Hiç uygun bir aşk değil, ne güzeel diye izlemiyorum onları açıkçası.
Yılmaz da konağa geldiğine pişman olacak, umarım Hamiyet'in her dediğini yapmaz

Bade'nin onların gittiğini görmesi bence yine rüya.
Yani artık sıktı bu rüyalarda ama heyecan işte alıştık
Yusuf nasıl bırakmış ki orda Havva'yı gelip Sultandan soruyo yaa...
Bırakmasaydı hiç..

Artık son bulsun bu Bade ve Hamiyet hakimiyeti
Yusuf bırakmasın Havva'yı...

Ve bir an önce pazartesi gelsiiin

Son düzenleme:
Offf, uzun zamandır bu anı bekliyordum.. Bade ve Hamiyetin hallerinden dolayı kac bölümdür seyretmiyordum.

Hamiyet, Bade ye herseyi anlattığında Bade'nin Havva ya olan o kinini cok saçma buldum. O kız sana hiçbirşey yapmadı sen onun nişanlısını aldın birde Havvaya herseyin hesabını sorucam diyo.. Yok artk ya... Ben o konusmaları saskınlıkla izledim Sanki Havva, Havvanın ailesi yokmus gibi hep kendi istekleri olsun onlar mutlu olsun onlar sevinsin hiç üzülmesin.. Bencil ikiside..

Sultan, Hamiyete iyi yaptı ama simdi Yusuf herseyi öğrendi.. Sultandan yaptıklarının hesabını alır o Hamiyet cadısı..

Gel gelelim o sahneye, müthişti.. Uykum geldiği halde reklamların bile bitmesini bekledim..
Türkü söylemeleri, o mimikler, duygu, koşma sahnesi ve cekimleri cok güzeldii..
İyi ki öyle bir yerde karsılastılar, en azından rahatca konusabilirler...

Fragman son sahnesi kesin rüya.. :2:

Nihayet sonunda karşılaştılar çok güzeldi karşılaşmaları çok beğendim ben
ama lütfen bu durumu suçlusu havva gibi göstermesinler şimdi yusuf kesin havvayıda suçlayacaktı
lütfen olmasın
havva oturup herşeyi anlatsın yusufa yaa
fragmanın sonundaki bencede kesin rüya bade zaten yurtdışı tatilinden şüpheleniyordu ya
kesin onun rüyasını görecek yusufla havvayı gitti görecek

ayy çok güzel di yaa sultan hamiyetioh olsun beter olsun hamiyet cadısı
banada gitmeleri rüya deil gibi geldi ama sanki bade görüyoya onlara kesin orda bağrınır eder hatta bence yusuf ben hamileyim gitme deyip onları geri döndürcek gibime geldi

badenin bize yaşattıklarının hesabını havvdan soracağım diye çemkirmesi çok komikti gerçekten katılıyorum.ne kadar aciz ne kadar zavallı şu bade
havvaya ben işime aşık olan kadınlardanım işle aşkı birbirine karıştırmam,hele aynı oratamda çalıştığım biriyle aşk yaşamak atik değil bana göre diyorduo badeye bak bide şimdiki badeye bulabilirsem videosunu eklyeyim zavallı karaktersizin

Aynen öyle Ayseceylinciğim..

Bade hayatının en acı gerçeği ile karşı karşıyadır; Havva hayattadır ve bunu Yusuf’un bildiğine inanmaktadır. Hamiyet hala para meselesini çözememiştir. Diğer yandan Bade’nin Havva’yı bulup bulmadığını öğrenmeye çalışır. Bade Havva’nın mezarında mektubu bulur, Yusuf’un bir seyahat planı olduğunu öğrenir ve deliye döner. Yusuf’tan artık gerçeği öğrenmenin vakti gelmiştir. Ama öğrenecekleri beklediğinden çok farklıdır. Celal, Hamiyet’in bankadan borç istediğini öğrenmiştir; Hamiyet’e yardım etmek ister. Bu hiç ummadığı teklif Hamiyet’i çok şaşırtır.

Son sahneyi buldum ve facem de hemen paylaştım, ohh
[video=youtube;1o2kV4ODcbk]http://www.youtube.com/watch?v=1o2kV4ODcbk[/video]

Son düzenleme:
Evet yaa...Bade'nin çok masummuş gibi davranması, dediğiniz gibi sanki Havva sonradan çıkmış gibi davranması çok saçma ve de komik.Bade'nin hastanenin lavobasında sinsi gülümsemesi onun başından beri Yusuf' un peşinde olduğunun göstergesiydi.
Kendilerini haklı göstermeye çalışıyorlar ama dönüp de yaptıklarına bakmıyorlar.

Havva da Yusuf'un yanından bir şekilde kaçmış galiba niye Sultan'a soruyor ki...
Üfff Bari Havva bu kez bir şey gizlemeden anlatsın her şeyi Yusuf'a

ay dünkü bölüm süperdi..evde nasıl bağırıyorum sevinçten:)eşimde çocuk uyanıcak sus artık diyo

nihayet karşılaştılar ...bade kendi elleriyle yusufu yolladı başak tarlasına haberi yokoh çok iyi oldu adalet her zaman yerini bulur....bundan sonrasını merak ediyorum havva neler anlatacak acaba yusufa???inşallah bi saçmalık yapmaz...haftayı iple çekiyorum

gelelim sultana ...hamiyete ne güzel haddini bildirdi..ohhh içimin yağları eridi...o bunu çoktan haketti...aferin ortağaamm

münevverde celalle mercimeği fırına veriyo :)üzülüyorum ona da.yazık herkes yusufun derdinde o kimsenin umrunda değil...keşke akıllıca davransaydı münevver

genç yılmazla havva sevgili olur diyodum hep...ama yusuf havvayı bulduktan sonra o ihtimalde zor..

neyse bakalım ilerki bölümlerde neler olucak..iple çekiyorum

kızlar önce ben sultana kızmıştım havvayı sakladığı için ama son bölümde ne dedi
bende istemiyorum dedi artık havvaöm mutlu olsun istiyorum dedi nedense inanasım geldi buna
belki de gerçekten havvanın o evde mutlu olamayacağına inandığı için onu gönderdi,hamiyet cadısının onu üzmesinden korktu belkide

ama tek istediği şuan havvanın bütün gerçekleri aynen yusufa söylemesi,
şimdi kaçar birşey demezse yusufa olur olmaz şeyler anlatırlar ve oda havvayı suçlayabilir bundan kokuyorum

Hamiyet ve Bade kendi paçalarını kurtarmak için tabi ki bu tür yalanlara sığınacaklar.
Havva'yı kötüleyip onu suçlu göstercekler ama öncelikle Havva'nın tüm olanları bir bir Yusuf'a anlatması gerekiyor
Ama hiç sanmıyorum Belki Havva Yusuf'tan kaçar ve tam uçağa binecekkeeeen Yusuf gelir durdurur.
Bu dizi de bizi senarist yaptı...
Ama artık olaylar Havva'nın lehine dönsün ve de uslu kız olsun da anlatsın biiir bir

Sultan'a ben de kızıyordum evet ama dediğin gibi artık o da Havva'yı düşünüyor, eskisi gibi para için yapmaz yapacaklarını. Havva'ya bile para için yardım ediyordu eskiden. Ama artık bir pişmanlık, sorumluluk hissediyor...
Havvaya da öyle bir ortak lazım zaten :)

Son düzenleme:
son sahne güzeldi ama bence yine bi sekilde cevircekler...
uzatacaklar
ben havva yusufun kardesi olan söför cocukla birlikte olcak, konagada onun karisi olarak gelecek diye düsünüyorum.

cok güzel bir dizi bu diziyi cok seviyorum
haftayi heycanla bekliyorum
insallah havva sacmalamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…