Yer Gök Aşk Fox Tv

Tekrarı vardı bugün, kavuşma sahnelerini yeniden izledim...
Ahhh ne de güzel yaaa...
Havva anlatacağa benzemiyor pek ama umarım her şeyi anlatır.
Saçmalamasınlar yaaa

‎57. Bölüm Özeti;

Yusuf Havva’ya kavuştuğuna inanamaz, şok içinde ama çok mutludur. Havva ne kadar dirense de, Yusuf’a ve aşklarına karşı koyamaz. Bade Yusuf’a ulaşamaz, çok huzursuzdur. Yusuf’un Havva’yı bulabilme ihtimali onu içten içe y...emektedir. Havva yaşadığı anın şokundan kurtulur; ne yazık ki o ve Yusuf için artık bir gelecek yoktur. Yusuf’tan kaçar. Havva’nın izini kaybeden Yusuf deliy...e d...öner ama peşini bırakmaya niyeti yoktur. Hamiyet Celal’in şirketine girer, ortaklık anlaşmasını öğrenir. Münevver ise hiç beklemediği bir şekilde Hamiyet’e yakalanınca sırrı açığa çıkar. Mehmet Celal’le yapılan ortaklığı Bade’den öğrenir ve çok sinirlenir. O sinirle Bade’ye, onu Yusuf’un değil, kendisinin sevdiğini söyler. Bu konuşmaya Yılmaz da şahit olur, Mehmet’ten hesap sorma vakti artık gelmiştir. Sultan Havva’dan beklemediği bir telefon alır. Duyacakları onu şoke edecektir ama olan olmuştur. Yusuf Cemile’den Havva’nın kaldığı evi öğrenir ama ev boştur. Remzi ve Havva havaalanında dakikaları saymaktadırlar. Yusuf’un ise Havva’yı bulması için tek bir şansı kalmıştır...

Bunları nerden biliyosunuz ? çok merak ettim...

ben bir tüyo öğrendim ama ne kadar doğru bilemem kız sahne önümde çekiliyor demiş:26:
yusuf havvayı havaalanında buluyormuş gitmesine engel olmaya çalışıyormuş sonra tartışıyorlarmış,burası çok ilginç yusuf havvaya tokat atıyormuşhavva bayılıyormuş sonrada alıp hastaneye götürüyormuş. yani yusuf tokat atacak kadar öküz müdür sizce:44:

kim bilir hava unutmasi icin neler söyledi. atabilirde yani damarina basarsa...
cünkü o kdar aci cekti, ben seni istemedim ondan görünmedim falan derse hava...

fragmani izledim, yusufun kardesi badenin babasiyla öpüsüyor iyyykk

Son düzenleme:
[video=youtube;2MHrjpBVQRs]http://www.youtube.com/watch?v=2MHrjpBVQRs&feature=related[/video]

yeni bölüm fragmani...

evet bence de iyyyk yani babası yaşında adamla ne sorunlu ilişkileri var bu kızın böyle

yusufun tokat sahnesinin doğru olmadığını umuyorum:18:

evet bence de iyyyk yani babası yaşında adamla ne sorunlu ilişkileri var bu kızın böyle

yusufun tokat sahnesinin doğru olmadığını umuyorum:18:

ben baya uzun süre izlememistim diziyi, bu kiz sultanin oglunu seviyodu o cocuk yok piyasada nereye gitti?
nasil birakti pesini?

bencede igrenc bi durum, neden böyle bi sacmalik ekleme geregi duydular hic anlamiyorum
insanin fragmanda bile ici kalkiyor

münevver halasıyla ankara gitti bu çoçukta peşinden gitti ama münevver istemedi bir daha sonra abisinin düğünü için geldi olaylar olunca da bir daha gitmedi.çocukta yok piyasada artık,diziden ayrıldı sanırım...

saol canim.
bende bunlari biliyorum zaten, dedim arada bisey mi olduda bu cocuk pesini birakti. ama demek bisey olmamis, sessiz sedasiz diziden cikmis münevverde babasi yasinda adama kalmis :26:

Kızlar dediğinize bende katılıyorum Münevver'in babası yaşındaki adamdan hoşlanması,Bade'nin babasının da kızı yaşında olan birinden hoşlanması ve ilişkilerinin olması saçma olmuş.

Birde o Bade'nin Yusufla Havva'yı birlikte gördüğünde surat ifadesi yok mu Avşar film sesimizi mi duydu ne ,ayy çok güldüm herşey bundan sonra başlıyor Bade Hanım.

kızlar yusuf havvanın ölmediğini öğrendimi ? epey izlemedim ögrendiyse o bölümü izeyeyim netten bari ?

Yusuf tokat mı atıyormuş
Atmasın yaaa, başka türlü senaryo mu yazamamışlar.
Fotoğrafta ne güzel bırakmamış işte Havvayı
Anlatsaymış ya Havva her şeyi...
Kesin kaçar, izini kaybettirmeye çalışır,
Sonra bir şekilde Yusuf bulur ve Havva gitmesi için damarına basılacak sözler söyler o da öyle atar o tokadı
Artık olaylar Havva ve BAde'den yana olmasın da azıcık ağız tadıyla izleyelim şu diziyi.
Her hafta bağırıp çağırıyorum onlara

Ve Münevver'in olayına ben de sinir oluyorum.
Daha önceden belirttiğim gibi hiç de güzel bir aşk hikayesi olarak bakmıyorum olaya..Kimse bakmıyodur.
Fragmanda görmek bile sinir bozucuydu

Çok çok çok güzeldi yaaaa...

Sonunda gördüler, konuştular...
Bununla da kalmadılar....
Tabi Havva anlatmadı ama fragmandan anladık ki anlatacaak yetişecek Yusuf...
Çok güzel çekmişlerdi o sahneleri.
İkisi de oyunculuk bakımından çok da başarılıydılar.
Yusuf'un ağlaması filan çok başarılıydı, çok duygulandım...
Yusuf'un Havva'nın hamile olmadığını böyle anlayacağını beklemiyordum ama

Artık BAde'nin paçaları iyice tutuşacak
Yusuf da Hamiyetten hesabını soracak...

Bir de Allah aşkına şu Havvalar çıktıkları evlerin kapısını hiç mi kilitlemez yaa
Orda hırsızlık filan hiç olmuyor galiba.
Her gelen pat diye açıp giriyor
Ayrıca Remzi evlerinin kapısını kilitlememiş miydi, Bade içerde kalmıştı.Yusuf nasıl açıp girdi çözemedim.

Müziklerine de söz yazılmış, nerden bulabiliriz o şarkıyı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…