Yer Gök Aşk Fox Tv

bu badeye sinir oluyorum...
taaa yusufla havva beraberken göz koymuştu yusufa..havva ima edince de biz arkadaşız tripleri atıodu.sinsi şeeeyy
inşallah havvayla yusuf kavuşur o da arkalarından bakakalır

bu badeye sinir oluyorum...
taaa yusufla havva beraberken göz koymuştu yusufa..havva ima edince de biz arkadaşız tripleri atıodu.sinsi şeeeyy
inşallah havvayla yusuf kavuşur o da arkalarından bakakalır

İnşallah canım ,bende başından beri sinir oluyorum Bade'ye,bahsettiğin konularda çok haklısın birde ortada mutluluk varmış gibi mutluluktan bahsetmez mi?sinir ötesi..:84:

Son düzenleme:
Veeee büyük gün
Her ne kadar o sahnede bitecek olsa da

Ben izlemedim ikinci fragmanıııı

2.frağman harika sazlıkta karşılaştıkları sahne var.süper bi fon müziği altında havvayı görüyor yusuf, havva arkasını dönüp koşuyo,yusufta arkasından koşuyo baya koşturuyorlar sonunda yakalıyo

vallahi orda bitecekte olsa değer 2.frağman harikaydı çok etkilendim

bende izledim 2.fragmanı...sabırsızlıkla bekliyorum bende
en çok da yusuf havvayı nasıl görecek orayı merak ediyorum...tesadüf mü karşılacaklar yoksa havva mı gidecek yusufun yanına..ay başlasın artıkkkkkkk

bende sabırsızlanıyorum çok heyecanlı ya aşk ne güzel bişey

kızlar dizi başladı acaba fragman yine rüya mı yoksa gerçekten karşılaşacaklar mı çok merak ediyorum artık kavuşsunlar gerçi gerçek hayatta bikaç gün önce evlenip kavuştular

fincanı taştan oyarlar gülüm... hamiyete böyle ....... sultan hamiyeti çok fene kıstırdı :) hamiyetin suratı görülmeye değerdi

inanamıyorum yaaaaa
çok şükür kavuştular oh beeee
haftaya kadar nasıl beklenir şimdiiiiiiiii
yar saçların lüle lüle bade sana güle güleee.....

fragmanı verseler baari çatlarım haftaya kadar yaa.:18::18::18:

bu seferde yalan söylerse havva,kendi ellerimle boğucam onu yeter artık ya......fragmanı verseler bari

Fragmanın sonu yine rüyaydı bence ama bunların rüyalarından gına geldi ya...Havva ile Yusuf birbirini gördü ya oh be :)

Haftaya ortalık karışacak gibi abovvv:18::18: Hamiyetin paçalar yandı

Şüküür sonunda kavuştular :)) Haftaya çok heyecanlı bir bölüm daha bizi bekliyor,inşaallah gittikleri rüya değildir,öyle gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…