Yerimde olduğunuzu düşünür müsünüz 5 dakika ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Şöyle ki psikolojikmen çöküntü halindeyim uzun zamandır. İş yerimde de sorunlar yaşadım 2 kişiyle onlar yüzünden yerimi dğeiştirmiştim ve orada bir abla vardı bana destek olan dertleştiğim sürekli. Evde durumlar kötü para yok pul yok babam işsiz uzun zamandır. Kardeşim okuyor. Annem ev hanımı zaten. En son maaşımdan eve para vermiştim bin lira kira filan duruyordu 3 aylık.. mecbur katkıda bulundum normal de vermiyordum pek. Çünkü babam sürekli bira içen biri bu yüzden ona para vermek istemiyorum. Ama anneme veriyorum arada . Tam tedaviye başladım psikolog ve psikiyatri bu kez bu ay işten cıkarıldım. Yani herseyde vardır bir hayır diyorum ne yapayım. Evde duramayan ben şuan mecburen duruyorum haftasonu tek gün hobi olarak ismeğe bir kursa gidiyorum. İş bakıyorum sürekli basvuru yapıyorum pek dönen yok biryer cagırdı gittim o da şaka gibi biryerdi koşarak uzaklastım. Ve birde şu var ben yeni mezunum toplamda 2 seneye yakın calısmıs olsam da bilmediğim şeyler var önümü kapatan mesleğimle ilgili bunları internetten hergün düzenli arastırıp öğrenebilirim. Bir yandan evde sıkılıyorum ama öğrenmeye de mecburum. Ruh halimi iyi tutmaya calısıyorum daha kötü insanları düşünüp umut etmeye zorluyorum kendimi. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Böyle bir ortamda bu psikolojiyi de dikkate alarak bana neler önerirsiniz?

Mesleğin ne ?olur böyle şeyler ,geçer gider takma kafana çok oluruna bırak ,sen üstüne düşeni yap yeter

Annenizin bir rahatsizligimi var neden calismiyor? Babanin bir faydasi yoksa niye yaninizda bariniyor? Bir yakinim var iki cocuklu bir kadın. Kendisi calisiyor, buyuk kizida calisiyor kucuk okuyor. Gecinip gidiyorlar. Butun evin yuku bir kiza bindirilir mi ya.

Mesleğiniz ne

Okullu deneyimli elemansınız işbulursunuz

Yalnız işte eve para veriyorum vs diye kendinizi doldurmayın sonuçta o evde yaşıyorsunuz siz de

şöyle canım babam 2-3 gün bi işe gidiyor mesela aldığı parayla kıt kanaat bişeler alıyorlar fatura filan ucu ucuna ödüyor. Kira hep duruyor benden direk para da istemiyor ama soruyor böyle arada maaş aldın mı diye ben oralı olmuyorum cünkü alıssın istemiyorum içkiye para verdiği için. Anneme gelince babam çalıştırmıyor artı bende çalışsın istemem çünkü baba evde anne calısan a

Mesleğiniz ne

Okullu deneyimli elemansınız işbulursunuz

Yalnız işte eve para veriyorum vs diye kendinizi doldurmayın sonuçta o evde yaşıyorsunuz siz de

evet yasıyorum normal şartlarda fazlasını da veririm ama zıkkım içen bir babaya vermem !

evet yasıyorum normal şartlarda fazlasını da veririm ama zıkkım içen bir babaya vermem !

Bakın işte bunalımlarınızın sebebinden biri bu tavrınız

Babamızı değiştiremeyiz o zaman mevcut durumda hayatımızı yaşanabilir kılmalıyız

Babama veriyorum deyip içiniz içinizi yiyor ama olay o değil nasıl kira ödenirse otele, lokantaya para verilirse bu da o masrafların karşılığı, babanıza değil kendi harcamalarınıza veriyorsunuz

Ya da babanız yaşamınızı olumsuz etkiliyorsa ayrı bir şehir ya da semte taşının belki psikolojiniz de olumlu etkilenir

Iyide adam hem destek degil hemde köstek oluyor. Benim bahsettigim kadin boşadi kocasini catir catir calisiyor, kizida destek. ELbirliğiyle calisiyorlar ev bile akacaklar 7 sene oldu. Siz böyle yok annem bosanmaz, yok annem calisnaz derseniz yillarca surunursunuz. Sen evlenip gittikten sonra nolucak kendi evine mi bakican annenin evine mi? Cikis yolu cok basit ama işte insan kendi kendine ediyor aslinda.

tasarımcı mısın ne güzel:)
bir site açıp mesela tişört baskıları bez çantalara baskı vs tasarlamayı düşünmez misinki
internet üzerinden satış işleri epey tutabiliyor yolunu tutturursan
en basiti bilindik sitelerde bir mağaza aç mesela

İş bulmak zor ve sıkıntılı bir süreç ama Allah bir gün hiç ummadığın anda çok mutlu olabileceğin bir ekmek kapısı açabilir...bu zaman içinde imkanların dahilinde gezebilir hatta annenle birlikte gezebilir, eğer isteyip vakit bulamadığın bir hobin varsa yapabilirsin kitap okumak gibi
Baban için birşey diyemem kendi geleceğini kurmak için umudunu yitirmemelisin
isyan ederek karamsar olma bu dönemde sağlığımız oldukça herşeyin üstesinden gelebiliriz

kolaydı dimi.. baska sehir baska semt birinci babam izin vermez ikincisi işim bile yok şuan.

ayrıca ev gecindirmek babanın rolu değil midir ?

anneme zaten destek olarak veriyorum

annem boşanmak istemiyor ki korkuyor cidden de babam gelir vurur belki hadi canım diyorsunuz ama onu tanıyan benim

canım hangi site mesela özelden yazarmısın bana.. birde onlarda aylık bi tutar ödemek lazım diye biliyorum..

canım hangi site mesela özelden yazarmısın bana.. birde onlarda aylık bi tutar ödemek lazım diye biliyorum..
n11/hepsiburada/sahibinden(bu emlak mıydı sadece emin değilim) gibi gibi
reklam olmamıştır umarım
para ödemek gerekiyor mu onlara cidden? bilmiyordum
kendi siteni yap ücretsiz siteler var ya basit wix miydi winx miydi neydi
en kötü blog açarsın tumblr da mesela ya da instagramda sayfa

kolaydı dimi.. baska sehir baska semt birinci babam izin vermez ikincisi işim bile yok şuan.

ayrıca ev gecindirmek babanın rolu değil midir ?

anneme zaten destek olarak veriyorum

Bakın ev geçindirmek babanın görevi değil eşlerin görevi

Ama siz yetişkinsiniz okumuşsunuz vs vs bu aşamada kimse sizi geçindirmek yükümlülüğünde değil

Para vermem içki içiyor dediğiniz babanızın için vermesi önemli mi

hani anneme destek için kalıyorum deseniz makul olur da babam izin vermez gerekçesi zaten sıkıntılarınızın sebebi, onu ortadan kaldırmaya çalışıyoruz

evet vermez aile yapımızda öyle birşey yok bizim.. bir kız bekar olup 24 yasında ayrı evde oturacak he kıyametler kopar ne diyorsun göze al bas git mi ? babam gelsin sacımdan tutup getirsin evde hzuursuzluk cıksın cinnet gecirsin hepimizi öldürsün bu mu ? şaka gelebilir belki aileniz cok farklı bizimkinden ama emin olun bunlar gerçek.. malesef yani.

Bazen insanlara yorum yaparken maalesef unutuyoruz. . Bu ülkede karısını boşanmak istedi diye öldüren caniler var. Devlet koruması olsa bile bir yolunu buluyorlar. Ha boşanmasın o caniyle birlikte sussun otursun da olmuyor.. inanın çözüm ne bilmiyorum. Ama bir çözüm şart..

suan satis basina vergi aliyor devlet siteye ucret odenmiyor diye biliyorum instagramida kullanabilirsin hem belki kk ueleri sayfani begenip yayilmasina yardimci olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…