Annenizin bir rahatsizligimi var neden calismiyor? Babanin bir faydasi yoksa niye yaninizda bariniyor? Bir yakinim var iki cocuklu bir kadın. Kendisi calisiyor, buyuk kizida calisiyor kucuk okuyor. Gecinip gidiyorlar. Butun evin yuku bir kiza bindirilir mi ya.
Mesleğiniz ne
Okullu deneyimli elemansınız işbulursunuz
Yalnız işte eve para veriyorum vs diye kendinizi doldurmayın sonuçta o evde yaşıyorsunuz siz de
tasarımcıyım..Mesleğin ne ?olur böyle şeyler ,geçer gider takma kafana çok oluruna bırak ,sen üstüne düşeni yap yeter
evet yasıyorum normal şartlarda fazlasını da veririm ama zıkkım içen bir babaya vermem !
şöyle canım babam 2-3 gün bi işe gidiyor mesela aldığı parayla kıt kanaat bişeler alıyorlar fatura filan ucu ucuna ödüyor. Kira hep duruyor benden direk para da istemiyor ama soruyor böyle arada maaş aldın mı diye ben oralı olmuyorum cünkü alıssın istemiyorum içkiye para verdiği için. Anneme gelince babam çalıştırmıyor artı bende çalışsın istemem çünkü baba evde anne calısan a
Bakın işte bunalımlarınızın sebebinden biri bu tavrınız
Babamızı değiştiremeyiz o zaman mevcut durumda hayatımızı yaşanabilir kılmalıyız
Babama veriyorum deyip içiniz içinizi yiyor ama olay o değil nasıl kira ödenirse otele, lokantaya para verilirse bu da o masrafların karşılığı, babanıza değil kendi harcamalarınıza veriyorsunuz
Ya da babanız yaşamınızı olumsuz etkiliyorsa ayrı bir şehir ya da semte taşının belki psikolojiniz de olumlu etkilenir
Iyide adam hem destek degil hemde köstek oluyor. Benim bahsettigim kadin boşadi kocasini catir catir calisiyor, kizida destek. ELbirliğiyle calisiyorlar ev bile akacaklar 7 sene oldu. Siz böyle yok annem bosanmaz, yok annem calisnaz derseniz yillarca surunursunuz. Sen evlenip gittikten sonra nolucak kendi evine mi bakican annenin evine mi? Cikis yolu cok basit ama işte insan kendi kendine ediyor aslinda.
tasarımcı mısın ne güzel:)
bir site açıp mesela tişört baskıları bez çantalara baskı vs tasarlamayı düşünmez misinki
internet üzerinden satış işleri epey tutabiliyor yolunu tutturursan
en basiti bilindik sitelerde bir mağaza aç mesela
n11/hepsiburada/sahibinden(bu emlak mıydı sadece emin değilim) gibi gibicanım hangi site mesela özelden yazarmısın bana.. birde onlarda aylık bi tutar ödemek lazım diye biliyorum..
kolaydı dimi.. baska sehir baska semt birinci babam izin vermez ikincisi işim bile yok şuan.
ayrıca ev gecindirmek babanın rolu değil midir ?
anneme zaten destek olarak veriyorum
Bakın ev geçindirmek babanın görevi değil eşlerin görevi
Ama siz yetişkinsiniz okumuşsunuz vs vs bu aşamada kimse sizi geçindirmek yükümlülüğünde değil
Para vermem içki içiyor dediğiniz babanızın için vermesi önemli mi
hani anneme destek için kalıyorum deseniz makul olur da babam izin vermez gerekçesi zaten sıkıntılarınızın sebebi, onu ortadan kaldırmaya çalışıyoruz
suan satis basina vergi aliyor devlet siteye ucret odenmiyor diye biliyorum instagramida kullanabilirsin hem belki kk ueleri sayfani begenip yayilmasina yardimci olurn11/hepsiburada/sahibinden(bu emlak mıydı sadece emin değilim) gibi gibi
reklam olmamıştır umarım
para ödemek gerekiyor mu onlara cidden? bilmiyordum
kendi siteni yap ücretsiz siteler var ya basit wix miydi winx miydi neydi
en kötü blog açarsın tumblr da mesela ya da instagramda sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?