Yerimde olduğunuzu düşünür müsünüz 5 dakika ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ulke olarak zor bir surecten geciyoruz su an. Cevremdeki birçok insanin sorunu issizlik yada calistiklari yerlerden ucretlerini alamamak. Surekliligi olan islere degil de gunluk, sezonluk gibi meslegin haricindeki islere yonelsen belki biseyler cikar. Ne olursa olsun calismaya odaklan hem para için hem ruh sagligin için. Evde oturmak seni daha da kotu etkiler. Ayrica baban için degil ailen için calistigini dusunmelisin. Bugunler en yakin zamanda geçer insallah, Allah yardimciniz oolsun

şimdi kendimi senin yerine koyuyorum hemen..
Ben olsam pes etmem yılmam habire başvurular yapar,iş araştırırdım maaşa vs bakmam güzel bi iş bulup girerdim,gerekirse mesleğimle alakasız olsun..
Çalışırkende bi yandan asıl mesleğimde kendimi geliştirirdim..

tek çaren iş bulmak,Öyle bir ortamda daha kötüye gider piskolojin

Umarım herşey gönlünce olur

Annen hic bosanmayi dusunmez mi ?
Kolay degil ama emin ol bu yaşadığıniz hayattan daha güzel olur.
Ama annende calisacak.
Benim bizzat akrabam yasadi.
Kocası icki esrar hap bulaşmış iyice.
Yeter dedi en sonunda.
Aldi kızını. Kızı mağazalarda satis danismaniydi. Annesi bulasik mutfak satis danışmanı ne is olursa yaptı.
Açıktan okudular birde anne kiz.
Sonra annesi öldü kadının.
Baba da yoktu. Emekli maasini aldi. Kendine bir tane de ev aldi en merkezi yerden.
Anne kiz senelerdir yaşıyor. Hala calisiyorlar ve aklim olsa hic cekmezdim diyor o adami.
Tekrar evlen diyorlar da aman aman diyor ben bu rahatligi özgürlüğü baska bir seye degismem diyor.
Cesaret mi esaret mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…