Yerimde olsaydınız siz ne yapardınız ?

SecretWomen

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
486
376
303
işten yeni ayrıldım belki boşta olduğum icin kafama takiyorum bilmiyorum size durumu kisaca özetleyebilirim ;
esimle cokca ayrılıklar yaşadık tekrar bie araya geldikten sonra kendimize birbirimize söz verip kararlar aldık
bu süreçte ben isten ayrıldım eşimde is bulamayınca kaldık ortada o sırada kayınvalidem bize kira fatura gibi maddi desteklerde bulundu bir ay süresince . Ve Allaha Şükür esim is buldu bugün calismaya başladı. esim is bulunca ben kayınvalideme anne sana getirsin bir ay günlüğün bir kısmını sende rahatlarsin dedim( o da bu aralar sıkışık biliyorum)bu sözü söyledim geçti sonra eşim geldi yanımıza konu açılınca kayinvalidem söyle dedi oğluna: çok şükür yarın başlıyorsun hayırlı olsun günlüğün bi kısmını bana getirirsin paslasırız sonuçta benim param sizin, sizin paranız benim .. ve sanki bizi yaptığı iyiliğe karşı hizmet etmeye minnet duymaya zorladı .. ki ben zaten ona minnet duydugumu cokca belli eder o soylemeden sana versin demistim.Sorum şu ki karşılık beklenerek yapılan yardım samimiyet göstergesimidir yoksa bu bir geleceğe yatırım düşüncesimi ? Nedir bu zaten yapmak mecburiyetinde değil miydi? Sizin bu konudaki düşünceniz nedir?Bu duruma yaklaşımınız nasıl olurdu?

Beraber mi oturuyorsunuz öyleyse vermeli değilse vermeyebilir ama zaten siz söylemişsiniz o da gitmiş eşinize söylemiş en iyisi söyletmeyin verin ki sonra başınıza kakmasin

Kv şöyle düşünmüştür Vs. Diye emin olmadığım şey hakkında pek bşy söylemek istemiyorum.
Tek cümlem ve tavsiyem ; en kısa zamanda iş bulup eşine maddi yönden destek olmalısın. Hem senin kafan rahat olur. Hem kv. Nin bu yanlışına çok büyük cevap olur.

Hem kendiniz teklif ediyorsunuz, hem lafını yapıyorsunuz. O size sıkışık zamanda destek olmuş.Kendiniz sıkışık diyorsunuz, verseniz zor mu gelecek? Kendiniz yazıp, çizip oynuyorsunuz valla.
Valla ya
Heralde "aman ben teklif edeyim nasıl olsa almaz diye" düşünmüş

Tuhaf adam daha yeni işe girmiş hemen size verdiğimi banada pay biçin demişsiniz. Bi bismillah adam işte yapabilecekmi diyen yok.

Gelinlerimizin aklı pek bir karışık. Kadın sıkışık yazıyorsun kendi elinle, parayı verelim diyorsun verin diyor samimiyeti sorgulanıyor. Belki kadın dönüp dolaşıp yine ondan para isteyeceğinizi bildiği için istiyor da olabilir.
Yapmak zorunda kısmını anlayamadım? Herkes kendi hayatından sorumluyu söyleye söyleye bir hal olduk şu forumda. Evleniyorsanız eliniz ayağınız tutuyorsa çocuk yapabiliyorsanız kimse size bakmak zorunda değil, sıkışırsanız durumu varsa yardımcı olur o ayrı ama zorunda çok irite bir cümle.

katılıyorum ama lafa gelince bir annenin yeri çocuğunun yanı canım iste..

bakın Gamsız olup oğlu senelerdir çalışmıyor ona tabiki vermek zorunda diye düşünüp hic söylemeyebilirdim değil mi ?
Normal şartlarda kimse kimseye para vermek zorunda değil ki..
kadın insanlık yapmış size yardım etmiş, kendide sıkışık olduğu için sizinde söylediklerinizin rahatlığıyla o cümleyi kullanabilmiş. Şu durumda kvnizi ima ederek söylediğiniz aslında size dönüyor. İlişkilerinizi menfaat üzerine kuran sizsiniz bana göre.

kardeşim ben 4 sene çalışıp evi gecindirip kimseye muhtac etmediysem ailemi erkek anası olarak bir zahmet değil midir ?

Maşallah kadinlar oturduğu yerden adamın kazandığı paranin hesabını yapıyor
oh ne güzel valla
para kim kazanıyorsa onundur dilediği gibi alır satar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…