Yerimde olsaydınız siz ne yapardınız ?

kardeşim ben 4 sene çalışıp evi gecindirip kimseye muhtac etmediysem ailemi erkek anası olarak bir zahmet değil midir ?
Sen 4 sene kendin için ailen için çalıştın kv için değil, sizin hayatınız, sizin eviniz, sizin sorumluluğunuz ne münasebet erkek annesinin mecburiyeti kocam mecbur demiyorsun da annesi mecbur daha neler ya, senin de oğlun var sanırım ömür boyu bakarsın oğlunla gelinine madem, bakmak zorundasın nasılsa.

Eger oğlumun eksikliği yüzünden o evde sarsintilar oluyorsa gelinim elinden geleni yapip çocuğu büyümüş okula baslamissa bunlar anne mecbur baba keyfi sahit olmussa bakarım

Kayinvalideniz yardim ederken iyi size yardimi dusunce kotuu mu oluyor ? O da sıkısık demissiniz yardim etseniz olmezsiniz

Maşallah kadinlar oturduğu yerden adamın kazandığı paranin hesabını yapıyor
oh ne güzel valla
para kim kazanıyorsa onundur dilediği gibi alır satar
Ya sadece adamın parasının hesabı olsa hadi neyse
Baksanıza kv nin parasının hesabını yapan varmış

Eger oğlumun eksikliği yüzünden o evde sarsintilar oluyorsa gelinim elinden geleni yapip çocuğu büyümüş okula baslamissa bunlar anne mecbur baba keyfi sahit olmussa bakarım
sana desteğim deyipte sonra o parayada tama
Kayinvalideniz yardim ederken iyi size yardimi dusunce kotuu mu oluyor ? O da sıkısık demissiniz yardim etseniz olmezsiniz
yav edeiz de kardeşim ben zaten edelimde dedim sen kalk esimin yanında daha uzun vadeli olarak nasil olsa benim param sizin sizinkide benim demesindeki mantık nerede bana bunu söyleyin. kadinin verdiğini 1 aydan daha az sürede zaten öderiz. amaa daha uzun vadr kastediyooo buu

Kalbini böyle şeylerle karartıp kadınla kötü olma.Bak zor zamanda yinede yanınızda olmuş.
Benim kv bulduğu her fırsatta yolar ne kopardım kar mantığında

esim is bulunca ben kayınvalideme anne sana getirsin bir ay günlüğün bir kısmını sende rahatlarsin dedim( o da bu aralar sıkışık biliyorum)
Şu kısmı konunuza ben yazmadım. Kadın bolluk içinde de sizden para kaçırmamış, sıkıştığınız zaman yardımını etmiş, kendisi sıkışık olduğu zaman da vermeyi teklif etmişsiniz ver demiş. Burda ne samimiyetsizlik var,ne art niyet var, ne de zalim kaynana durumu var. Benim baktığım yerden sadece beklentisi tavan olan, olay çıkarmak için pusuda bekleyen gelin var.

Yardim etmk zorunda degil kadin .

Benm parm sizin sizin paraniz benm derken yine ihtiyac olunca yardim ederim demeye getirmis bence

Ayrica yardim etmk mecburi ise bunu gelecege yatirim olarak gormek te bir sakinca yoktur.

Kadının dediği diye bahsettiginiz kocanizin annesi. Siz eşi olarak her türlü planı programı yapıyorsunuz adamın annesi para desteği yapmaya mecbur ama tek laf ederse dünyanın en kötüsü oluyor. Pardon da parayi kazanan esin ve öncesi yardım eden şimdi de yardım bekleyen annesi ise size ne ki aralarındaki diyalogtan??

sen kayınvalide bize bakmak mecburiyetinde diyorsun oda aynı mantıkla,benim param sizin sizinki de benim diyor garip bir durum yok ortada.

Yardim etmk zorunda degil kadin .

Benm parm sizin sizin paraniz benm derken yine ihtiyac olunca yardim ederim demeye getirmis bence

Ayrica yardim etmk mecburi ise bunu gelecege yatirim olarak gormek te bir sakinca yoktur.
haklisin ben zamanında fazla salaktim biseyler yaparken icten gelerek yaptim geleceğe yatırım hiç planlamadim.

bakın konunun başında belkide ben takiyorumdur diye yazmışım yorumunuzu yapın ama asılsız yargılamalarinizdan vazgeçin. ben bu zamana kadar kimseye muhtac olmadım yaptığımın karşılığını beklemedim ihtiyacim olmadigindan değil yapım bu benim. .erkek gibi de çalıştım evimi ailemi baktım. simdi düştüm muhtaç oldum ve belki beni bu durum böyle düşünmeye sevkediyordur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…