- 15 Ekim 2016
- 7.102
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi goncammm48
-
E evlenince karsilikli oturdugunuzu mu saniyordu?annen sonucta buyuk tepkiye gerek yok,abartmis bence, takma kafana unutmus esin insanlik haliarkadaşlar merhaba dünden beri nereye sığacağımı şaşırdım hiç bir yere sığamıyorum.. annem haftaiçi bnde kalıyor çocuğuma bakmak için sağolsun çok iyi bakıyor..gelgelelim beraber yaşamanın zorlukları olmaya başladı..yeni başladık hemen hemen tam zamanlı çalışıyorum artık pandemi dolayısıyla evdeydim..yatak yorgan vss benim büyük dolabım var oraya konuluyor.dolayısıyla her gün girmek zorunda yatak odasına yani etrafı toplarken..ve dün görünür yerde prezervatif görmüşş eşim ortada kutu unutmuş sağolsun eşime de feci öfkeliyim bu konuda..annem köpürdü bana özelinizi görmek zorundamıyım diye ve her geldiğinde bu ev tiril tiril değil istediğim gibi düzen yok diyip laf sokuyor bnde pek yetişemiyorum artık yardımcı alamıyorum korona var..evim büyük..çok daraldım yol gösterirmisiniz
valla düşünmedim değil kızım 21. ayına girdi pandemiydi idari izinlerdi bu zamana kadar geldi bi şekilde korona da doğum iznimde çıkmıştı ilk..Allahtan 4-5 aylıkken bırakmadım bakalım bulacağız bir çareYani bunun içinmi utandın :) annen çocuğa bakmak istediğine eminmi? Yok basit prezervatife,evin temizliğine laf etmiş,çokta memnun gibi gelmedi bana halinden. Yatak odasına girerken ne bekliyordu ki, özel alan sonuçta. Çocuğu kreşe ver bence,kafan daha rahat olur. Daha şimdiden şikayet sonu kötü olacağına baştan başka çare bul.
evimin temizliği de sürekli eleştirilir pislik içinde yaşamıyorum ama tiril tiril de olamıyor kızım çok hareketli yapabildiğim kadar yani.. pandemiden temizlikçi de alamadım annemin titizlik takıntısı da var kendi evi bal dök yala misali hiç oturmazYani bunun içinmi utandın :) annen çocuğa bakmak istediğine eminmi? Yok basit prezervatife,evin temizliğine laf etmiş,çokta memnun gibi gelmedi bana halinden. Yatak odasına girerken ne bekliyordu ki, özel alan sonuçta. Çocuğu kreşe ver bence,kafan daha rahat olur. Daha şimdiden şikayet sonu kötü olacağına baştan başka çare bul.
Eşinizin annesinin bakma durumu var mı, şuan koronodan dolayı içiniz rahat değilse annenizle dönüşümlü kv baksavalla düşünmedim değil kızım 21. ayına girdi pandemiydi idari izinlerdi bu zamana kadar geldi bi şekilde korona da doğum iznimde çıkmıştı ilk..Allahtan 4-5 aylıkken bırakmadım bakalım bulacağız bir çare
İyi de sizin eviniz sizin düzeniniz isterseniz dağınık olur ister toplu. Anneniz sağolsun cocuk bakıyor ama böyle karışma hakkı yok. Gereksizce fazla tepki göstermiş. Torunu leylekler getirmedi ya?arkadaşlar merhaba dünden beri nereye sığacağımı şaşırdım hiç bir yere sığamıyorum.. annem haftaiçi bnde kalıyor çocuğuma bakmak için sağolsun çok iyi bakıyor..gelgelelim beraber yaşamanın zorlukları olmaya başladı..yeni başladık hemen hemen tam zamanlı çalışıyorum artık pandemi dolayısıyla evdeydim..yatak yorgan vss benim büyük dolabım var oraya konuluyor.dolayısıyla her gün girmek zorunda yatak odasına yani etrafı toplarken..ve dün görünür yerde prezervatif görmüşş eşim ortada kutu unutmuş sağolsun eşime de feci öfkeliyim bu konuda..annem köpürdü bana özelinizi görmek zorundamıyım diye ve her geldiğinde bu ev tiril tiril değil istediğim gibi düzen yok diyip laf sokuyor bnde pek yetişemiyorum artık yardımcı alamıyorum korona var..evim büyük..çok daraldım yol gösterirmisiniz
Ne yapsin adamcagiz corabinin kenarina mi sıkıstırsın paketi..eşim ortada kutu unutmuş sağolsun eşime de feci öfkeliyim bu konuda..
yok ben evde değildim akşam işten gelince söyledi eşimden erken geliyorum bir saat
Bence kafaya takılacak bi durum yok ortalıkta bile değilmiş. anneniz gereksiz tepki göstermiş çok rahatsızlık duyuyorsa bu daha girmesin odanıza yatak yorgani başka bir yere koysun.yerin dibine girdim deyince sizi uygunsuz yakaladı zannettim.asında bnm görebileceğim kadar bile ortada değildi sabah hazırlandım dün işe gittim yine farketmedim yatağımızın yanında çıkıntı var deri şeklinde onun kenarındaydı yani neden çekmecede gizli değil de ortada mevzu bu..ben görseydim kaldırırdım zaten
valla düşünmedim değil kızım 21. ayına girdi pandemiydi idari izinlerdi bu zamana kadar geldi bi şekilde korona da doğum iznimde çıkmıştı ilk..Allahtan 4-5 aylıkken bırakmadım bakalım bulacağız bir çare
Valla annede olsa baskıya gelemem. Sonuçta çalışıyorsun evi onun gibi bal dök yala yapamazsın. Çocukta varken imkanı yok zaten. Araştır bence illaki içine sinen,pandemi koşullarına uyan bir kreş bulursun. Hem annen rahat eder hem çocuk. Ayıca akşama kadar ananneden ne öğrenecek sürekli etkinlik ister onun canı. Enerjisi bol olur.evimin temizliği de sürekli eleştirilir pislik içinde yaşamıyorum ama tiril tiril de olamıyor kızım çok hareketli yapabildiğim kadar yani.. pandemiden temizlikçi de alamadım annemin titizlik takıntısı da var kendi evi bal dök yala misali hiç oturmaz
Annenizin bunu görmesi değil de sizin yüzünüze vurması garip.arkadaşlar merhaba dünden beri nereye sığacağımı şaşırdım hiç bir yere sığamıyorum.. annem haftaiçi bnde kalıyor çocuğuma bakmak için sağolsun çok iyi bakıyor..gelgelelim beraber yaşamanın zorlukları olmaya başladı..yeni başladık hemen hemen tam zamanlı çalışıyorum artık pandemi dolayısıyla evdeydim..yatak yorgan vss benim büyük dolabım var oraya konuluyor.dolayısıyla her gün girmek zorunda yatak odasına yani etrafı toplarken..ve dün görünür yerde prezervatif görmüşş eşim ortada kutu unutmuş sağolsun eşime de feci öfkeliyim bu konuda..annem köpürdü bana özelinizi görmek zorundamıyım diye ve her geldiğinde bu ev tiril tiril değil istediğim gibi düzen yok diyip laf sokuyor bnde pek yetişemiyorum artık yardımcı alamıyorum korona var..evim büyük..çok daraldım yol gösterirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?