yerindeki Adam...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yine sade_kahve ve yine bir enterasan bir derdi daha :delphin:
artık yapabileceğin tek şey uzak durmak..
Uzak durmaktan kastım tersle sert davran değil zira bu tersleme tarzı davranışlar erkeklerin daha çok hoşuna gider genelde...
kaçan kovalanır misali aynı muhabbet ortamlarından kaçının kaşınızı çatıp ters ters bakmanız daha da hoşuna gidebilir o yüzden hiç o yokmuş gibi davranmak en akıllıcası
size kolay gelsin.. umarım bu son derdiniz olur başarılar..

Vay şerefsiz:mymeka:

Ne kadar iğrenç bir durum.:1no2:, sen söyleyeceğini söylemişsin, uzak dur o adamdan, kimseyede bahsetme, yani arkadaşlarına filan.Sen şimdi birine söylesen o başkasına farklı aksettirir, olay dallanıp budaklanır. O pislik herifde dersini alsa da iftira filan atmasa bari, bana sulanıyo filan gibi. Ay ne bilim aklıma gelir bunlar hep benim.

Ya da sen çok güvendiğin şefine, müdürne filan bahset bu durumdan, rahatsızlığına dile getir. O pisliğin yerini değiştirsin, yüzyüze bakmamış olursunuz böylece. Bir şekilde bir çözümü olmalı bu işin.Cezasını bulmalı o sürüngen.:kızgın:

Ne şerefsizliktir aklım almıyor. O yüzdenki ben herkesle her kim olursa olsun (kız arkadaşlarım dahil) sadece selamlaşırım, günaydın iyi akşamlar ve iş konuşulur. Ötesi yoktur benim için.Kimseye anlatmam özelimi. İnsanlar çiğ süt emmiş diye boşa denmiyorki.

hayatın her evresinde özellikle de iş hayatında özellikle sizin gibi güzel bir bayanın başına gelebilecek şeyler bunlar...karaktersiz mi istersin çok ortalarda
siz tepkinizi koymuşşunuz bundan böyle de asla muhatap olmayın
böyleleri iftira bile atar insana..yüzüne bile bakmayın

kesinlikle bakmam...iftira atarlar bu tipler bence de, yani rezil etseydim atardi...
etrafinizda iyi niyetli gorununen evli erkeklere dikkat edin ozellikle bekarlar cok dikkat etsin

Vay şerefsiz:mymeka:

Ne kadar iğrenç bir durum.:1no2:, sen söyleyeceğini söylemişsin, uzak dur o adamdan, kimseyede bahsetme, yani arkadaşlarına filan.Sen şimdi birine söylesen o başkasına farklı aksettirir, olay dallanıp budaklanır. O pislik herifde dersini alsa da iftira filan atmasa bari, bana sulanıyo filan gibi. Ay ne bilim aklıma gelir bunlar hep benim.

Ya da sen çok güvendiğin şefine, müdürne filan bahset bu durumdan, rahatsızlığına dile getir. O pisliğin yerini değiştirsin, yüzyüze bakmamış olursunuz böylece. Bir şekilde bir çözümü olmalı bu işin.Cezasını bulmalı o sürüngen.:kızgın:

Ne şerefsizliktir aklım almıyor. O yüzdenki ben herkesle her kim olursa olsun (kız arkadaşlarım dahil) sadece selamlaşırım, günaydın iyi akşamlar ve iş konuşulur. Ötesi yoktur benim için.Kimseye anlatmam özelimi. ınsanlar çiğ süt emmiş diye boşa denmiyorki.

seni kutluyorum en guzelini yapiyorsun
is ortamında kimseye guvenmemek lazim
aslinda ben de boyleyim, benim de muhabbetim hic yoktu

Kendi muhabbet etmeye çalışmış ama sonuçta sizde konuşmuşsunuz adam heralde tek basına basınıza dikilip konuşmaya başlamadı mutlaka bir temeli vardır
siz farkında olmadan muhabbetiniz belli ki onu bu cesarete itti.

Kendi muhabbet etmeye çalışmış ama sonuçta sizde konuşmuşsunuz adam heralde tek basına basınıza dikilip konuşmaya başlamadı mutlaka bir temeli vardır

ugrasamicam canım senle zaten sinirim bozuk
bi de boyle densizliklerle ugrasamicam
sen de su densiz erkekler gibi konusuyorsun, disi kopek kuyrugunu sallamazsa muhabbetine dondurme olayi
ben kimseyle muhabbet etmedim bunu da belirttim
evet muhabbet etmeye calisti ama ben girmem o olaylara
bilmem anlatabildim mi

cesaret veriyormusum
la havle vela...
ben calisan biriyim, bu ilk konustugum erkek degil yani hayatimda
o zaman konustugum herkes cesaret verdin deyip sulansin bu mudur yani
biraz agzindan cikani kulagin duysun

Son düzenleyen: Moderatör:

Balböceği seninki de ne laf yani ha. Dört bir tarafımız arsız insanlarla dolu, adamın iğrençliği besbelli. Ne demek şimdi bu.

O zaman tecavüze uğrayanlarda o cesareti verdiki adamlar böyle iğrençlikler yapıyorlar. Bu mu yani. Pes

Canım boşver bence seni tekrar rahatsız etmediği sürece kimseye bişey deme. eğer ki rahatsız etmeye devam ederse o zaman müdüre falan şikayet edersin.

Canım boşver bence seni tekrar rahatsız etmediği sürece kimseye bişey deme. eğer ki rahatsız etmeye devam ederse o zaman müdüre falan şikayet edersin.

merhaba canım gorusemiyoruz nerelerdesin
zaten ben de oyle karar aldim, birdaha da yapmaz diye dusunuyorum cunku cok kotu agzinin payini verdim, bi zarf atti tutmadi

ugrasamicam canım senle zaten sinirim bozuk
bi de boyle densizliklerle ugrasamicam
sen de su densiz erkekler gibi konusuyorsun, disi kopek kuyrugunu sallamazsa muhabbetine dondurme olayi
ben kimseyle muhabbet etmedim bunu da belirttim
evet muhabbet etmeye calisti ama ben girmem o olaylara
bilmem anlatabildim mi

cesaret veriyormusum
la havle vela...
ben calisan biriyim, bu ilk konustugum erkek degil yani hayatimda
o zaman konustugum herkes cesaret verdin deyip sulansin bu mudur yani
biraz agzindan cikani kulagin duysun

Balböceği seninki de ne laf yani ha. Dört bir tarafımız arsız insanlarla dolu, adamın iğrençliği besbelli. Ne demek şimdi bu.

O zaman tecavüze uğrayanlarda o cesareti verdiki adamlar böyle iğrençlikler yapıyorlar. Bu mu yani. Pes

Noluyor allah aşkına lafı çarptırmayın tecavüz ve teklif çok ayrı kavramlar zorla benimle beraber ol dememiş bir teklifte bulunmuş ve farkında olmadan yazdım oraya dikkat ettiyseniz
sade_kahve laflarına da dikkat edersen güzel olacak dengesizlik falan hiç hoş değil madem yorumlara açık değilsin açma bir başlık illa herkes seni haklı görecek diye bir şartlandırma mı var ?
kuzum adama ben haklı demedim kuyruk mevzusuna da hiç girmedim ki böyle çirkin bir lafı ne ima yaparım ne de söylerim ki zaten söyleyecek olsam da kimseden korkum çekincem yok ima yoluyla değil direk söylerim..
üstüne basa basa farkında olmadan dememe rağmen sen bunu dişi kuyruk olayı olarak algılıyorsanda o da senin problemin:delphin:
önceki yazdıgım yazıyı dikkate almayıp sonrakini almanda çok enteresan demek ki iyi şeyler söyleyince güzel ama farklı şeyler söyleyince hemen fevrileş çok güzel
hadi iyi günler zemuszemus

malesef özellikle iş ortamlarında bu tür şeylere çok sık rastlayabiliryoruz...evli olduğunu bildiğin adamların bakışları,lafları arkadaşlarımında başına geldi bu tür şeyler...
bu adam olarak bile nitelendiremiyeceğim kişilerin karşıdan bi cesaret almasına gerek yok bu iğrençlikleri yapması için alışkanlık haline gelmişdir bu tür şeyler...karşısındakine yem atıyor resmen devamını karşısındaki de getirirse iğrençlikler karşılıklıo devam edebiliyor...
ama siz zaten en iyisini yapıp ağzının payını vermişsiniz artık o yokmuş gibi davranın ve işinize bakın...artık malesef hiç kimseye güven kalmadı...:kızgın:

Sizi de hep böyle şeyler buluyor nedense ? :uhm:
Erkeklerden nefret edeceksiniz bu gidişle.:sm_confused:

canım boşver hiç takma böyleleriylede muhattap olma ....

Sizi de hep böyle şeyler buluyor nedense ? :uhm:
Erkeklerden nefret edeceksiniz bu gidişle.:sm_confused:

evet canım beni buluyor cunku dikkat cekici biriyim, yani guzellik olarak
ben buna bagliyorum neden benim basima sık geliyor diye sorunca
iyi insanlar da var, erkeklerden komple nefret etmedim henuz

Siz gerekeni yapmışsınız zaten boşverin içiniz rahat olsun böyle insanlar heryerde var.iş değiştirmekde çözüm değil yapacak bişey yok fazla yüz göz olmazsınız zaten

Adam dersini almış artık. Yaygaraya gerek yok bence de.
Tekrar ederse gerekli yerlere şikayet etmek gerekir.
Böyle insanları her gün görmek çok zor ama ne yapacaksın artık.
Bunlar her yerde var maalesef.:oklava:
Çoğu kadın ben suçlanırım diye sesini çıkaramadığından şımarıyorlar.
Her rahatsız edilen mutlaka bir şekilde haddini bildirmeli.

evet canım beni buluyor cunku dikkat cekici biriyim, yani guzellik olarak
ben buna bagliyorum neden benim basima sık geliyor diye sorunca
iyi insanlar da var, erkeklerden komple nefret etmedim henuz
Dikkat çeken nice insanlar var,ama bu kadar başlarına bela olan erkeklere rastlamadım.Nerdeyse adım attığınız her yerde bu tip erkekler karşınıza çıkıyor.Açtığınız konulardan hareketle bunu söylüyorum.
Umarım düzgün biri çıkar da ne kısa zamanda karşınıza,siz de böyle patavatsız erkeklerden kurtulursunuz.O uğraşsın dursun artık patavatsızlarla ...

Yine sade_kahve ve yine bir enterasan bir derdi daha :delphin:artık yapabileceğin tek şey uzak durmak..
Uzak durmaktan kastım tersle sert davran değil zira bu tersleme tarzı davranışlar erkeklerin daha çok hoşuna gider genelde...
kaçan kovalanır misali aynı muhabbet ortamlarından kaçının kaşınızı çatıp ters ters bakmanız daha da hoşuna gidebilir o yüzden hiç o yokmuş gibi davranmak en akıllıcası
size kolay gelsin.. umarım bu son derdiniz olur başarılar..

vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis
önceki konusunda ben de demiştim..:1closedeyes:
yakında yine böyle bir konu ile aramızda olur demiştim...
sade_kahvecim o kadar güzelsen,güzelliğin başa bela ise sokağa çıkma sende...-tatlicadiarzu-
ama yok bunlar seni evdede rahat bırakmazlar...
yada sen balkondan gözetlersin yine taksiyle komşuna gelen bayanları...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Ah be güzelim....bekar kizlari birak evli kadinlara bile sulaniyorlar...

Eski is yerimdeki evli barkli adam nisanli oldugmu bile bile beni sürekli kahve icmeye davet ediyordu...1-2 defa kibarca redd ettim....baktimki orali degil...her firsatda asiliyor!:1ninca:

Kendisi almandi...bakin dedim...bizim türkler bu konularda cok fena...nisanlimin ve ailemin beni rahatsiz ettiginizden haberleri olursa bir minibüs dolusu türk burayi basar ve allah yaratti demezler sizin icin...beni rahat birakin yoksa sizi rahat birakmazlar dedim..kötükedihüso

O günden sonra adam benim oldugum ortamlarda bulunmuyordu!:olmaz:

Böylelerine pabuc birakmamak lazim...sen zaten gereken cevabi vermissin serefsize:kızgın:

böyle herifler her yerde...yapılabilcek pek bişi yok..muhattap olmayın yeter...zaten sapık değilse daha fazlasına cesaret edemez...

Back
X