iyi patron diye bişey varmı ??? sence warmı nurkız...bence yok...paton olurda iyi olurmu hiç zannetmiyorum...iş yerinde yaşadıklarına gelince ne desen haklısın şekerim..ama insan birilerine gebe olunca en azından bi süre katlanmak zorunda kalabiliyo bişeylere.ama içimden bi ses az kaldığını söylüyo..sanki biticek bu günler ..iyi günler bizi bekliyo..ya burda yada başka biyerde ama güzel olacak...
işin pis tarafı ben çalışmaktan çookkk yoruldummm...evimin karısı çocuklarımın anası olmak istiyorummmmmafoldumben
çalışma arkadaşım, ne alırsam gidip kendisine aynı şeyi alıyor, sinir oluyorum bu huyuna. beğendiği birşeyi bende gördüğü zaman a bir bakıyım diyip eşyama zarar veriyor sonrada nazarım değdi kırdım diyor sırıtarak, kıskançlığı zaten gözlerinden okunuyor. çocuk yapmak istiyor olmuyor. hamilelik haberi duyunca çevreden bunlarda bana inat çocuk doğuruyorlar diyor sinsice. allah korusun milletin çocuğuna birşey olacak onun kem gözlerinden. çok korkuyorum ben bu kem gözlü insanlardan.
çalışma arkadaşım, ne alırsam gidip kendisine aynı şeyi alıyor, sinir oluyorum bu huyuna. beğendiği birşeyi bende gördüğü zaman a bir bakıyım diyip eşyama zarar veriyor sonrada nazarım değdi kırdım diyor sırıtarak, kıskançlığı zaten gözlerinden okunuyor. çocuk yapmak istiyor olmuyor. hamilelik haberi duyunca çevreden bunlarda bana inat çocuk doğuruyorlar diyor sinsice. allah korusun milletin çocuğuna birşey olacak onun kem gözlerinden. çok korkuyorum ben bu kem gözlü insanlardan.
aklından zoru war heralde.al bi tane daha dengesizz.boşwer güselim seni kıskanmasının tadını çıkar :lepi:
canım ben bunu sadece yetiştirilme tarzı, aile ortamı ve cehalete bağlıyorum. maalesef etrafımızda bu tipler çok. gerçi 7 yıllık bankacıyım çok gerizekalı gördüm ama böylesine ilk defa rastladım.
e haklısın canım.zor ya.ne tür insanlarla karşılaşıoz akşama kadar.insanın ister istemez siniri bozuluoo.allah akıl fikir wersin böle dengesizlere.ömrümüzü yediler yawwklava:
Eski çalıştığım markette sabah 8de müzik listesini bir açıyorlardı akşam 6'a kadar aynı şarkılar çalıyordu tabi bende beyin kalmıyordu artık laelaelaelaelae laelaelaelaelae
belki 100 kere sölemişimdir bilgi işleme şu listeyi ara sıra değiştirin hatta ben cd filan getireyim diye ama yok takmıyolardı hiç.. :mymeka:
4 ay sonra çıktım zaten ama inanın 4 ay aynı liste çaldııııııı delikafadulden delikafadulden delikafadulden
artık o şarkıları asla duymak istemiyorum....beynime işledi resmenn yaaaa:kızgın:
iyi patron diye bişey varmı ??? sence warmı nurkız...bence yok...paton olurda iyi olurmu hiç zannetmiyorum...iş yerinde yaşadıklarına gelince ne desen haklısın şekerim..ama insan birilerine gebe olunca en azından bi süre katlanmak zorunda kalabiliyo bişeylere.ama içimden bi ses az kaldığını söylüyo..sanki biticek bu günler ..iyi günler bizi bekliyo..ya burda yada başka biyerde ama güzel olacak...
işin pis tarafı ben çalışmaktan çookkk yoruldummm...evimin karısı çocuklarımın anası olmak istiyorummmmmafoldumben
anlatılacak çok şey var hangisini bilmem hiç de komik değil benim eski yurtdışındaki
patron hindistanlıydı kadın ama yaşlı 56 her geldiğinde kuyumcuya gider 4-5cumhuriyet
altını alırdık
sonra derdi ki korkusundan sakın kimseye bundan bahsetme hindistan için altın önemli
olduğunu anlatırdı,
halen kast sistemi var onlarda:enbuyukkk:
ondan sonraki Türk patronlar vardı bizim odamızda klima yoktu kendi odalarında klima vardı muhasebe bölümü yurtdışı bölümü aslında önemli
çok istedik taktırmadılar 5 ortaklardı açıkcası beğenmedim onları SONRA çıktım
patronların çıkarken klimayı kapamasına sinir oluyorum. sanki biz insan değiliz.
Hastalarımız emekliler olduğu için doğal olarak belli bir yaşın üzerindeler ve doğal olarak muhtelif yerleri ağrıyor.
Bir gün yaşlıca bir teyzemiz geldi.Kan almak için hazırlandım.Kolunuzu uzatırmısınız dedim.
Teyzemden cevap:Aman evladım şu kolumdan al.Kolunu işaret ederek ''''bu kolum çok ağrıyor kanı ordan al ki neyim varsa çıksın'''''
Teyzeye nasıl anlatırsın.İstediği koldan aldık tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?