yerinizde sinir olduunuz veya komik olaylar var m? Gelin paylaalm

ahh canım benim.benim durumum kötüde.seninki benden beter dimi.kıyamam sana yaa.allah sabrımızı sınıyo.öle düşünüorum artıkk.du bakim yarın ne göstericek.bu dewran böle gitmicek.allah bi şekilde çıkarıo.sende şahitsin buna bende:))

Son düzenleyen: Moderatör:
çalışma arkadaşım, ne alırsam gidip kendisine aynı şeyi alıyor, sinir oluyorum bu huyuna. beğendiği birşeyi bende gördüğü zaman a bir bakıyım diyip eşyama zarar veriyor sonrada nazarım değdi kırdım diyor sırıtarak, kıskançlığı zaten gözlerinden okunuyor. çocuk yapmak istiyor olmuyor. hamilelik haberi duyunca çevreden bunlarda bana inat çocuk doğuruyorlar diyor sinsice. allah korusun milletin çocuğuna birşey olacak onun kem gözlerinden. çok korkuyorum ben bu kem gözlü insanlardan.

Aaa delimi ne kıza bak vermeyin sizde baktırmayın aldığınız şeyi gıcık ya ben çok sinir olurum böyle tiplere yaa.. klava: klava: çok tehlikeli bence böyle insanlar yürekleri fesatlık dolu..nazara çok inanırım bence sizde dikkat edin..nazar için dualar var okuyun kendinize a.s.

valla bende sinir oluyorumda karşı karşıya oturuyoruz. bütün gün yüzünü görüyorum. şimdilik benim çocuğum yok. allaha dua ediyorum. benden önce çocuğu olsun diye. bende çok korkarım nazardan

aklından zoru war heralde.al bi tane daha dengesizz.boşwer güselim seni kıskanmasının tadını çıkar :lepi:

aklından zoru war heralde.al bi tane daha dengesizz.boşwer güselim seni kıskanmasının tadını çıkar :lepi:

canım ben bunu sadece yetiştirilme tarzı, aile ortamı ve cehalete bağlıyorum. maalesef etrafımızda bu tipler çok. gerçi 7 yıllık bankacıyım çok gerizekalı gördüm ama böylesine ilk defa rastladım.

e haklısın canım.zor ya.ne tür insanlarla karşılaşıoz akşama kadar.insanın ister istemez siniri bozuluoo.allah akıl fikir wersin böle dengesizlere.ömrümüzü yediler yawwklava:

Hastalarımız emekliler olduğu için doğal olarak belli bir yaşın üzerindeler ve doğal olarak muhtelif yerleri ağrıyor.

Bir gün yaşlıca bir teyzemiz geldi.Kan almak için hazırlandım.Kolunuzu uzatırmısınız dedim.

Teyzemden cevap:Aman evladım şu kolumdan al.Kolunu işaret ederek ''''bu kolum çok ağrıyor kanı ordan al ki neyim varsa çıksın'''''

Teyzeye nasıl anlatırsın.ıstediği koldan aldık tabii.

Son düzenleme:
e haklısın canım.zor ya.ne tür insanlarla karşılaşıoz akşama kadar.insanın ister istemez siniri bozuluoo.allah akıl fikir wersin böle dengesizlere.ömrümüzü yediler yawwklava:

aynen öyleee. ahh bana fırsat verseler mum yaparım mum böylelerinide. işte olmuyorr klava:

10 Dk önce Yan masadaki arkadaşın Telefonu çaldı
Açtım.Yerinde olmadığını 15dk sonra aramasını söyledim
Başladı anlatmaya...Benim departmanım değil diyorum
Siz bir söyleseniz diyor
Ayy deli etti bu adam beni ya

ayy deli olcam az kaldı çok şükür 4 gu sonra kourtuluyorum da.nerdeyse son 2 haftadır asistanlık,tel,sekreterlık işlerinede başladım.her telefon bana aiıtmıs teknık servısde çalsa ben aççakmısım ne alakaysa benle:) neyse az once bı adam aradı patronu ıstıyo adını verdı nerden dedım-türkiyeden dedi adam ya:)):mymeka: neyse bı sn dedım patronda karşımda duruyo nerden dedı türkiyedenmiş dedim bende:)hihoyyyt bağladım direk deli mi nee bide bunlarla uğraşş ya

harfi harfine ezberlemişsindir artıkkaydirigubbakcemile3

inşallah Allah gönlüne göre versin

bencil insanlar nolcaklmaz:

töbe töbe böyle insanlar malesef var toplumda Allah herkesi kötü niyetli insanlardan korusun inşallah:Saruboceq:

patronların çıkarken klimayı kapamasına sinir oluyorum. sanki biz insan değiliz.

çıkarkenmi bizimki ne zaman önünden geçse kapatırdı tabi bizde gidip açardık o odasına girince veya lavaboya girince dönüşte bakardı açılmış bişey diyemezdi ama yine kapatırdı vicdansız kendi odasında sabahtan akşama full çalışırdı tabi o ayrı konu

kaydirigubbakcemile3

yer hostesi olarak çalıştığım dönem çok gruplaşmalar oldu
evli ve bekarlar arasında, bekarlar bizimle konuşmazdı evliyiz diye birde
acaip kendini beğenmişlerdi , bekarlar işleri güçleri sürekli makyaj, basit konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…