yerinizde sinir olduunuz veya komik olaylar var m? Gelin paylaalm

az önce postadan zarflar gelmiş genel müdür geçti onların başına karıştırdı karıştırdı onlarda birikmiş posta kutusunda niye bunlar bu kadar birikmiş de diyemiyor kıvrandı kıvrandı sonra şu zarfı açarmısın dedi aradada yani 10 mt filan mesafe var masamdan kalktım gittim zarfı açtım eline verdim evrağı sonra geldim oturdum bir daha çağırdı şu zarfı açarmısın diye gittim açtım oturdum yerime sonra tekrar çağırdı 3. kez gittim aynı şekilde eğer 4. çağırsaydı dicektim afedersiniz ama açan yerlerinizde sorun mu var töbe töbe insanı zorla günaha sokuyolar

yuhhh... allahımdan bulasıca... allah bize sabır versin kızım ne diyim...

benimkide odasına çağırır
arkamdaki camı kapatırmısın der,50 cm lik yere ulaşamıyo

yada masa lambası var onu yaktırmaya çağırır

ha bide çay şekerini karıştıttırır kafamçokkarıştı

telefon çalar.
ben:Efendim Zeynep
x:İyi günler y beyin komşusuyla görüşebilir miyim ben asistanıyım
Ben:! :1shok:
Ben:ama o benim delikafadulden
x:ayy pardon ben komşusuyum da ,asistanıyla görüşebilir miyim diyecektim ,merhaba
:roflol:

Neee? Çayını sana mı karıştırıyor? Gerçekten mi?

Ay sen ne iş yapıyorsun çok merak ettim yani köle misin sen?kafamçokkarıştı

Neee? Çayını sana mı karıştırıyor? Gerçekten mi?

Ay sen ne iş yapıyorsun çok merak ettim yani köle misin sen?kafamçokkarıştı

evet deniz güneş malesef :çok üzgünüm:

yönetici asistanlığı yapıyorum (sözde)

şirket müdürünün asistanıyım ama çayınıda karıştırıyorum

yeri geliyor ayakkabısını bağlıyorum,yeri geliyor düğmesini dikiyorum

birde bu aralar şirkete tost makinası portakal sıkacağı aldı ha bire 10 kilo portakal sıkıp tost yapıyorum :kötükedihüso:

3 kuruş para verince köle aldıklarını zannediyorlar

aldığım parayıda duysan ağzını bırakıp başka bi yerinle gülersin (afedersin)

aah ahh anlatmakla bitmez benim yaptıklarım mafoldumben

düşünsene masa lambasını yakmak için beni odasına çağırıyor

masasına bir kol uzaklıkta yani kolunu uzatsa yetişebilir,bir dosya var beni odamdan çağırıp al bunu bu dosyaya tak diyor

odasında tv var beni çağırıp gelde şu tv nin düğmesine bas diyor

bir kere çayını karıştırmadan götürmüşüm dalgınlıkla odasında misafirde vardı çayı masaya nasıl vurdu bu ne bee nasıl getirdin bunu böyle diye

ayy daha neler neler.....

14 yıldan sonra bugün işyerinde son günüm sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :))))))))))))))(((((((((((((((((

Allah herşeyi gönlüne göre versin... Bitti diye üzülürken çok daha güzel başlangıçların olsun. Bizlerde umarım bir gün eleğimizi asıp iş hayatından kurtulur evimizin hanımları olup gün gün, çarşı çarşı, gezeriz... Şeniz opuyorumnanaktan

Eğer bunlar şaka değilse Allahından bulsun canım... Ben tek bunu söyleyebiliyorum... Birde insanların ihtiyaçları olduğunu hissedince daha çok üzerlerine geliyolar....

Eğer bunlar şaka değilse Allahından bulsun canım... Ben tek bunu söyleyebiliyorum... Birde insanların ihtiyaçları olduğunu hissedince daha çok üzerlerine geliyolar....

yok canım kesinlikle şaka değil

en hafifi bu anlattıklarım

eşim iş bulana kadar devam etmek zorundayım bende mecburen mafoldumben

Bizim patronda beni
Çağırdığında yanına kalemsiz gittiğim için çok kızar (tatlı tatlı ama asla çalışanlarını kırmak istemezyerimseniben)
Bu işyerinde kalemsiz sekreterle avukat var diyip durur-tatlicadiarzu-

Bende eski şirketimden bir anımı anlatayım...
Bir arkadaşla yerimizi değiştirmişlerdi onu sekreterliğe beni yönetici asistanlığına aldılar.Tabi sadece adı yönetici asistanlığı telefon, genel müdürn işleri, muh. yadımcılığı ve en zoru olan depo bana aitti...Bende çok zorlandım çok az bi maaşla bu işlerin hepsini yapıyordum yaşadığım strestense çıkmayı tercih ettim ve söyledim.Bu sefer benimle yer değiştiren kızı tekrar eski yerine almak için konuşmuşlar... Kız konuşmadan sonra beni aradı nasıl ağlıyo, onun ağladığını duyunca bende ağlamaya başladım (ben gideceğim için ağladığını düşünmüştüm) meğer kız tekrar aynı yere geçeceği için ağlıyormuş duyunca kendimi salak gibi hissettim...Sırf oradaki kızlar yüzünden gitmem o şirkete çok zıt karakterlerdik.Her gün ne giysem işe gidince süzerlerdi beni küçük bi leke olsun üstümde benden önce onlar farkederdi en kötüsüde ben onların ii niyetli olduğunu düşünürdüm fakat onlar içindekileri ben çıktıktan sonra dışa vurdular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…