Yerleşme agrısı mı ne zaman testte çıkar?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
6 ve 8 inde ilişki oldu yumurtlama döneminde. Bat 21-22 ekim. Dün sabah adetin ilk günü gibi karnım agrıdı baya. Sonrasında agrım olmadı hiç şimdi test yaptım negatif çıktı silik bile çıkmadı dünkü agrı yerleşme agrısı mıydı sizce öyle ise kaset testte çıkar mıydı

Benimde 25 ekim bakalim hakkimizda hayırlısı olsun bende test yaptım erken gebelik negatif strip test beyaz çizgi oldu kirmizi olacak yer ilk dakikada çıktı sasirdim 5 gün sonra tekrarlayacam adetten 3 gun sonra yumurtladim ve belirti olarakta göğüs ucu sizlamasi bitmeyen gecmeyen akintim ara ara kaşık agrisi baskada belirti yok yerlesme kanamasida herkeste olacak diye birsey yok

Silik bile çıkmadı hiç bişey çıkmadı

Meraktan çatlamazsam 3 gün sonra tekrar yapıcam bakalm
Fazlada kafaya takma akışa birak mudehale edince olmuyor çünkü normalde yumurtlamamin ustunden 16 gün geçti bende bile cikmadi inanki o yüzden bende akışa bıraktım zaman ne gostericek bakalim belirtilerin nedir

Fazlada kafaya takma akışa birak mudehale edince olmuyor çünkü normalde yumurtlamamin ustunden 16 gün geçti bende bile cikmadi inanki o yüzden bende akışa bıraktım zaman ne gostericek bakalim belirtilerin nedir
Kasık agrım oldu şimdi gögüslerim ağrıyo duygusal olarak hassasım ağlamak geliyor içimden adet belirtisi ile aynı o yüzden belirtiye çok bakmıyorum belirtiye aynen takmamak lazım ama merak ediyorum

Yok ya daha nerdeeeeee beyaz çizgi çıktı yumurtlama gununden 16 gün gecti bugün yaptim birsey cikmadi ama olmasaydi adet olmam lazimdi diyorum erken yumurtladim bu ay baya bi adetten 2 yada 3 gün sonra yumurtladim çünkü
Gecikme oldu mu sizde yani kan verin o zaman

Merhaba bir gelişme var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…