YerMerhaba,
Mayıs ayında bir hafta adet gecikmesi yaşadım, 30 mayısta adet oldum 5 haziran bitti. 20 - 21 Haziran'da açık pembe kanamam oldu ikisinde de çok azdı çamaşırımda yoktu sadece idrarımdan sonra geldi . Göğüslerimde bir haftadır ağrı var hala geçmedi, kasıklarımda adet oluyormuş gibi ağrılarım ve mide yanmam var. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi kan versem çıkar mı yardımcı olur musunuz lütfen.
Merhaba,
Mayıs ayında bir hafta adet gecikmesi yaşadım, 30 mayısta adet oldum 5 haziran bitti. 20 - 21 Haziran'da açık pembe kanamam oldu ikisinde de çok azdı çamaşırımda yoktu sadece idrarımdan sonra geldi . Göğüslerimde bir haftadır ağrı var hala geçmedi, kasıklarımda adet oluyormuş gibi ağrılarım ve mide yanmam var. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi kan versem çıkar mı yardımcı olur musunuz lütfen.
[/QUOTYerleşme kanaması mı yaşadınıx sunucunuz ne oldu
Salı günü özele gidicem o yüzden kan vermedim test bile yapmadım sabırla bekliyorum
Ay yerleşme kanaması olabilir yazmıştım sistemde bi hata var sanırım güzel haberler alırsınız inşallahSalı günü özele gidicem o yüzden kan vermedim test bile yapmadım sabırla bekliyorumama galiba yatın erken gebelik testi yapıcam dayanamıcam çıkar mı bilmiyorum
İnşallahAy yerleşme kanaması olabilir yazmıştım sistemde bi hata var sanırım güzel haberler alırsınız inşallah
Amin inşallah Rabbim sağlıkla hayırla versinİnşallahçok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip eder inşallah çok heyecanlıyım ama bi o kadar da korkuyorum yoktur diye
Merhaba benzer bir durum yaşıyorum sonucunuz ne oldu acabaMerhaba,
Salı günü Dr. gidicem yarın da test yapmayı düşünüyorum sizinle paylaşırımMerhaba benzer bir durum yaşıyorum sonucunuz ne oldu acaba
Sonucunuz ne oldu test yaptınız mıSalı günü Dr. gidicem yarın da test yapmayı düşünüyorum sizinle paylaşırım
Alıp yapıcam elimde test yok şuan daSonucunuz ne oldu test yaptınız mı
Benim de birkaç gündür uçuk pembe ve kahverengi akıntım var önce regl oldum sandım ama regl olunca kana dönüşüyodu öyle olmadı bugün bende kan versem mi diye düşünüyorumSalı günü Dr. gidicem yarın da test yapmayı düşünüyorum sizinle paylaşırım
Aradan kaç gün geçtiBenim de birkaç gündür uçuk pembe ve kahverengi akıntım var önce regl oldum sandım ama regl olunca kana dönüşüyodu öyle olmadı bugün bende kan versem mi diye düşünüyorum
Kanda ve idrarda çıkması için en az 5-6 gün geçmesi gerekiyormuş sanırım varsa da kanda çıkmayabilir. İçimde kalmasın dıyosan kan ver istersenBenim de birkaç gündür uçuk pembe ve kahverengi akıntım var önce regl oldum sandım ama regl olunca kana dönüşüyodu öyle olmadı bugün bende kan versem mi diye düşünüyorum
Kanda ve idrarda çıkması için en az 5-6 gün geçmesi gerekiyormuş sanırım varsa da kanda çıkmayabilir. İçimde kalmasın dıyosan kan ver istersenİnşallah vardır allah gönlüne göre versin sal
İnşallah ikimizin de vardır seninde İnşallah Aminn bilgi veririz burdan birbirimizeKanda ve idrarda çıkması için en az 5-6 gün geçmesi gerekiyormuş sanırım varsa da kanda çıkmayabilir. İçimde kalmasın dıyosan kan ver istersenİnşallah vardır allah gönlüne göre versin.
Ay inşallah amin amin aminİnşallah ikimizin de vardır seninde İnşallah Aminn bilgi veririz burdan birbirimize
Çok mutluyum şuan daİnşallah ikimizin de vardır seninde İnşallah Aminn bilgi veririz burdan birbirimize
Sabah ilk idrarla daha iyi sonuç alırsınızAlıp yapıcam elimde test yok şuan da
Varsa çıkar heralde sabah akşam fark etmez değil mi
Ayy sağlıkla gelsin inşallah bana da dua et lütfenÇok mutluyum şuan da
Amin İnşallah çok teşekkür ederim Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin güzel haberler alırsınn inşallah ,isteyen herkese de hayırlısını en iyisini nasip etsin amin çoookkk aminAyy sağlıkla gelsin inşallah bana da dua et lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?