Son adet tarihim de 15 mayis ama polikistik var döngüm 40 45 gün normaldeKeseyi görememesi normal cnm daha erken tahmini 6 haftalık fln değerine göre. Sın adet tarihin ne zamandı
Normalde alttan muayene düşüşe sebep olabiliyormuş daha çok küçük değerine göre kese gözükmemesi ve ya boş gözükmesi çok normal iki aylık gibi olduğu zaman anca gözükür keşke yapmasaydı ama inşallah bişey olmaz allahın izniyleSon adet tarihim de 15 mayis ama polikistik var döngüm 40 45 gün normalde
Yumurtlama tarihiniz ne zamandı biliyor musunuz? Yumurtlamadan kaç gün sonra belirtiler oraya çıktı? Merak ettim deMerhaba,
Mayıs ayında bir hafta adet gecikmesi yaşadım, 30 mayısta adet oldum 5 haziran bitti. 20 - 21 Haziran'da açık pembe kanamam oldu ikisinde de çok azdı çamaşırımda yoktu sadece idrarımdan sonra geldi . Göğüslerimde bir haftadır ağrı var hala geçmedi, kasıklarımda adet oluyormuş gibi ağrılarım ve mide yanmam var. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi kan versem çıkar mı yardımcı olur musunuz lütfen.
Ben hiç hesaplamadım vallaYumurtlama tarihiniz ne zamandı biliyor musunuz? Yumurtlamadan kaç gün sonra belirtiler oraya çıktı? Merak ettim de
Bilmiyordum bundan sonra da yaptırmam ilk gebeliğim olacak nasipse değerim de ikiye katlandı şükür 5 bin olana dek takip etmeyi düşünüyorum keseyi görebilmek için 5000 civarı olması gerekirmiş sanırımNormalde alttan muayene düşüşe sebep olabiliyormuş daha çok küçük değerine göre kese gözükmemesi ve ya boş gözükmesi çok normal iki aylık gibi olduğu zaman anca gözükür keşke yapmasaydı ama inşallah bişey olmaz allahın izniyle
Üstüne görme durumu bende devam ediyor kahverengi lekelenme şeklindeBen hiç hesaplamadım vallason zamanlarda üzülüyorum diye saldım gitti herşeyi zamanı gelince oldu şükürler olsun. Benim de adet tarihin 30 mayıstı hatta gecikmişti normalde 22-23 mayıs olmam gerekiyordu bir hafta gecikti 30 da oldum üstüne gördüm sanırım
Şiddetli kanaman yoksa allahın izniyle bişey olmaz canım korkma benim de ilk gebeliğim inşallah sağlıklı büyürler doğarlarÜstüne görme durumu bende devam ediyor kahverengi lekelenme şeklinde
Sizin degeriniz kac bebiş kac haftalık Rabbım ikimize de kavuşmayı nasip etsin kanama kahverengi lekelenme şeklindeŞiddetli kanaman yoksa allahın izniyle bişey olmaz canım korkma benim de ilk gebeliğim inşallah sağlıklı büyürler doğarlar
Ben perşembe kan verdim 472 çıktı şuan kaç oldu bilmiyorum, ilk kan verdiğimde pazartesi günü 161 di benim. Miniğim 5 haftalık şuan daSizin degeriniz kac bebiş kac haftalık Rabbım ikimize de kavuşmayı nasip etsin kanama kahverengi lekelenme şeklinde
Maşallah Sübhanallah sağlıkla gelsin bebiş canım benimmBen perşembe kan verdim 472 çıktı şuan kaç oldu bilmiyorum, ilk kan verdiğimde pazartesi günü 161 di benim. Miniğim 5 haftalık şuan da. 20-21 haziran da açık pembe ara kanamam oldu bi daha hiç olmadı şükür.
Maşallah Sübhanallah sağlıkla gelsin bebiş canım benimm
Merhaba bende en son 13 haziran da adet oldum. Normalde 9-10 temmuzda adet olmam gerekiyordu ama dün kahverengi akıntı oldu adet oldum sandım ama giderek azaldı. Dun aksam hafif pembe sekilde çok az geldi. Bugünde açık kahverengiye döndü ama akıntıda kıl kadar ince bir kan gördüm. Sağ kasığımda ara ara ağrı oluyor. Midem de yanma var. Bir kaç gün önce de göğüslerime koltuk altlarından başlayan ağrılar oldu ama o zaman çok ağrıyordu dokunamıyordum. Ağrılar tamamen geçmedi hala var ama azaldı. Ayrıca doluluk da var. Yerlesme kanamasi olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım. Test yapsam daha erken değil mi çıkar mı acaba sonuçMerhaba,
Mayıs ayında bir hafta adet gecikmesi yaşadım, 30 mayısta adet oldum 5 haziran bitti. 20 - 21 Haziran'da açık pembe kanamam oldu ikisinde de çok azdı çamaşırımda yoktu sadece idrarımdan sonra geldi . Göğüslerimde bir haftadır ağrı var hala geçmedi, kasıklarımda adet oluyormuş gibi ağrılarım ve mide yanmam var. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi kan versem çıkar mı yardımcı olur musunuz lütfen.
Daha erken çıkmayabilir bir iki hafta bekleyin kan verinMerhaba bende en son 13 haziran da adet oldum. Normalde 9-10 temmuzda adet olmam gerekiyordu ama dün kahverengi akıntı oldu adet oldum sandım ama giderek azaldı. Dun aksam hafif pembe sekilde çok az geldi. Bugünde açık kahverengiye döndü ama akıntıda kıl kadar ince bir kan gördüm. Sağ kasığımda ara ara ağrı oluyor. Midem de yanma var. Bir kaç gün önce de göğüslerime koltuk altlarından başlayan ağrılar oldu ama o zaman çok ağrıyordu dokunamıyordum. Ağrılar tamamen geçmedi hala var ama azaldı. Ayrıca doluluk da var. Yerlesme kanamasi olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım. Test yapsam daha erken değil mi çıkar mı acaba sonuç
Teşekkür ederim cevap içinDaha erken çıkmayabilir bir iki hafta bekleyin kan verin
Bende benzer şeyler yaşadım ve hamileyim bir hafta geçsin test verin isterseniz ben regl olduğumu sandim regl gibi olmayınca şüphe edip kan vermiştimMerhaba bende en son 13 haziran da adet oldum. Normalde 9-10 temmuzda adet olmam gerekiyordu ama dün kahverengi akıntı oldu adet oldum sandım ama giderek azaldı. Dun aksam hafif pembe sekilde çok az geldi. Bugünde açık kahverengiye döndü ama akıntıda kıl kadar ince bir kan gördüm. Sağ kasığımda ara ara ağrı oluyor. Midem de yanma var. Bir kaç gün önce de göğüslerime koltuk altlarından başlayan ağrılar oldu ama o zaman çok ağrıyordu dokunamıyordum. Ağrılar tamamen geçmedi hala var ama azaldı. Ayrıca doluluk da var. Yerlesme kanamasi olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım. Test yapsam daha erken değil mi çıkar mı acaba sonuç
Bugün 3. Gün ve hala azar azar kahverengi lekeler gelmeye devam ediyor. Cumaya kadar bekleyip test yapacagimBende benzer şeyler yaşadım ve hamileyim bir hafta geçsin test verin isterseniz ben regl olduğumu sandim regl gibi olmayınca şüphe edip kan vermiştim
Hayırlısı olsun Insallah beklediğin gibi sonuçlanırBugün 3. Gün ve hala azar azar kahverengi lekeler gelmeye devam ediyor. Cumaya kadar bekleyip test yapacagim
Cumaya kadar bekleyecekseniz bence cuma da kan verin daha net olur. Tabi yine de sizin kararınız.Bugün 3. Gün ve hala azar azar kahverengi lekeler gelmeye devam ediyor. Cumaya kadar bekleyip test yapacagim
Sen ne yaptın canım durumun neHayırlısı olsun Insallah beklediğin gibi sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?