Yerleşme kanaması mı?? Acil bakar mısınız Lütfen🙏

Amin İnşallah çok teşekkür ederim Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin güzel haberler alırsınn inşallah ,isteyen herkese de hayırlısını en iyisini nasip etsin amin çoookkk amin
Ayy allah razı olsun canım benim normalde bat tarihim yarın dün kahverengi lekelenmem başladı bugün de peçeteye gelen kırmızı ama pede bakıyorum kahverengi leke var çok az yerleşme olabilir mi anlayamadım ki

Normalde adetden bir hafta fln önce yerleşme kanaması oluyormuş ama tabi ki herkesin bir değildir inşallah vardır eğer adet olmazsan 5-6 gün sonra test yaparsın . Umarım sen de buraya güzel haberlerle gelirsin

Normalde adetden bir hafta fln önce yerleşme kanaması oluyormuş ama tabi ki herkesin bir değildir inşallah vardır eğer adet olmazsan 5-6 gün sonra test yaparsın . Umarım sen de buraya güzel haberlerle gelirsin
İnşallah bu güzel duyguyu tatmak bana da nasip olur

Benim geçen ay bir hafta gecikti adetim test yaptım kırmızı çift çizgiydi aynı gün adet oldum 30 mMayıs'tı . İki gün az az oldu sonra leke şeklinde oldu arefe günü temizlendim tekrar test yaptım çıkmadı. Geçen hafta da açık pembe kanamam oldu çamaşırımda fln yoktu hiç tuvaletimden sonra peçeteye geliyodu iki gün sürdü kan vericektim sonra vazgeçtim bekledim bir hafta bıgün test yaptım işte saniyesinde çıktı yarın da doktor randevum var ama önce kan vericem sabah bakalım

Test yaptım çift çizgi çıktı bir dakika bile sürmedi yarın sabah tekrarlicam kan da vericem inşallah sen de hayırlı haberler alırsın çok mutluyum şuan da
Maşallah Rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çoookk sevindim bende yapacağım da regl olur gibiyim bakalım

Maşallah Rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çoookk sevindim bende yapacağım da regl olur gibiyim bakalım
Dün kan da verdim özelde 161.8 çıktı değerim inşallah sağlıklı büyür çok mutluyum şükürler olsun.
İnşallah senin de olur canım en kısa zaman da
Rabbim isteyen herkese gönlündekinin en iyisini nasip etsin

Kaç haftalıkk canım

Üzülme cnm vardır bi hayır inşallah bişey yoktır sağlıklı gebelik geçirirsin bi doktorla kalma başka bi doktora da muayene ol istersen

Üzülme cnm vardır bi hayır inşallah bişey yoktır sağlıklı gebelik geçirirsin bi doktorla kalma başka bi doktora da muayene ol istersen
Gittim de yarın tekrar kan alınacak sizce yükselir mi değerim bana az gibi gelmedi ama doktor çok umutsuzdu kimyasaldan şupheleniyor

Gittim de yarın tekrar kan alınacak sizce yükselir mi değerim bana az gibi gelmedi ama doktor çok umutsuzdu kimyasaldan şupheleniyor
Bence de değerin yüksek şuan da tam olarak kaç haftalık şuan da . Hemen umutsuzluğa kapılıp kendini üzme sonucu bekle bakalım ne çıkıcak . Değerin yükseliyorsa çok iyi inşallah yükselirde. Aklına kötü getirme sonuçların çıksın bakalım

Doktor kese göremediği için haftasını da soylemedi kan vermeye gidiyorum inşallah ikiye katlanmistir lütfen dua eder misiniz bana buraya yazarım sonucu inşallah

Doktor kese göremediği için haftasını da soylemedi kan vermeye gidiyorum inşallah ikiye katlanmistir lütfen dua eder misiniz bana buraya yazarım sonucu inşallah
Keseyi görememesi normal cnm daha erken tahmini 6 haftalık fln değerine göre. Sın adet tarihin ne zamandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…