Test yaptım çift çizgi çıktı bir dakika bile sürmedi yarın sabah tekrarlicam kan da vericem inşallah sen de hayırlı haberler alırsın çok mutluyum şuan daİnşallah ikimizin de vardır seninde İnşallah Aminn bilgi veririz burdan birbirimize
Ayy allah razı olsun canım benim normalde bat tarihim yarın dün kahverengi lekelenmem başladı bugün de peçeteye gelen kırmızı ama pede bakıyorum kahverengi leke var çok az yerleşme olabilir mi anlayamadım kiAmin İnşallah çok teşekkür ederim Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin güzel haberler alırsınn inşallah ,isteyen herkese de hayırlısını en iyisini nasip etsin amin çoookkk amin
Normalde adetden bir hafta fln önce yerleşme kanaması oluyormuş ama tabi ki herkesin bir değildir inşallah vardır eğer adet olmazsan 5-6 gün sonra test yaparsın . Umarım sen de buraya güzel haberlerle gelirsinAyy allah razı olsun canım benim normalde bat tarihim yarın dün kahverengi lekelenmem başladı bugün de peçeteye gelen kırmızı ama pede bakıyorum kahverengi leke var çok az yerleşme olabilir mi anlayamadım ki
İnşallah bu güzel duyguyu tatmak bana da nasip olurNormalde adetden bir hafta fln önce yerleşme kanaması oluyormuş ama tabi ki herkesin bir değildir inşallah vardır eğer adet olmazsan 5-6 gün sonra test yaparsın . Umarım sen de buraya güzel haberlerle gelirsin
Benim geçen ay bir hafta gecikti adetim test yaptım kırmızı çift çizgiydi aynı gün adet oldum 30 mMayıs'tı . İki gün az az oldu sonra leke şeklinde oldu arefe günü temizlendim tekrar test yaptım çıkmadı. Geçen hafta da açık pembe kanamam oldu çamaşırımda fln yoktu hiç tuvaletimden sonra peçeteye geliyodu iki gün sürdü kan vericektim sonra vazgeçtim bekledim bir hafta bıgün test yaptım işte saniyesinde çıktı yarın da doktor randevum var ama önce kan vericem sabah bakalımAyy allah razı olsun canım benim normalde bat tarihim yarın dün kahverengi lekelenmem başladı bugün de peçeteye gelen kırmızı ama pede bakıyorum kahverengi leke var çok az yerleşme olabilir mi anlayamadım ki
İnşallah amiinnİnşallah bu güzel duyguyu tatmak bana da nasip olur
MaşallahTest yaptım çift çizgi çıktı bir dakika bile sürmedi yarın sabah tekrarlicam kan da vericem inşallah sen de hayırlı haberler alırsın çok mutluyum şuan da
Dün kan da verdim özelde 161.8 çıktı değerim inşallah sağlıklı büyür çok mutluyum şükürler olsunMaşallahRabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çoookk sevindim bende yapacağım da regl olur gibiyim bakalım
Kaç haftalıkk canımDün kan da verdim özelde 161.8 çıktı değerim inşallah sağlıklı büyür çok mutluyum şükürler olsun.
İnşallah senin de olur canım en kısa zaman da
Rabbim isteyen herkese gönlündekinin en iyisini nasip etsin
4 hafta 5 günlükKaç haftalıkk canım
Maşallah Sübhanallah kanamanız var mı acaba4 hafta 5 günlük
Çok şükür şuan kanamam yokMaşallah Sübhanallah kanamanız var mı acaba
Çok şükür ĺ
Selamünaleyküm bende gebe olduğumu dun öğrendim deger 558 çıktı ama kanamam devam ediyor doktor da diş gebelik ve dusukten suphelendi moralim alt üst oldu bana dua eder misiniz sağlıklı şekilde değerim artsınÇok şükür şuan kanamam yok
Üzülme cnm vardır bi hayır inşallah bişey yoktır sağlıklı gebelik geçirirsin bi doktorla kalma başka bi doktora da muayene ol istersenSelamünaleyküm bende gebe olduğumu dun öğrendim deger 558 çıktı ama kanamam devam ediyor doktor da diş gebelik ve dusukten suphelendi moralim alt üst oldu bana dua eder misiniz sağlıklı şekilde değerim artsın
Gittim de yarın tekrar kan alınacak sizce yükselir mi değerim bana az gibi gelmedi ama doktor çok umutsuzdu kimyasaldan şupheleniyorÜzülme cnm vardır bi hayır inşallah bişey yoktır sağlıklı gebelik geçirirsin bi doktorla kalma başka bi doktora da muayene ol istersen
Bence de değerin yüksek şuan da tam olarak kaç haftalık şuan da . Hemen umutsuzluğa kapılıp kendini üzme sonucu bekle bakalım ne çıkıcak . Değerin yükseliyorsa çok iyi inşallah yükselirde. Aklına kötü getirme sonuçların çıksın bakalımGittim de yarın tekrar kan alınacak sizce yükselir mi değerim bana az gibi gelmedi ama doktor çok umutsuzdu kimyasaldan şupheleniyor
Doktor kese göremediği için haftasını da soylemedi kan vermeye gidiyorum inşallah ikiye katlanmistir lütfen dua eder misiniz bana buraya yazarım sonucu inşallahBence de değerin yüksek şuan da tam olarak kaç haftalık şuan da . Hemen umutsuzluğa kapılıp kendini üzme sonucu bekle bakalım ne çıkıcak . Değerin yükseliyorsa çok iyi inşallah yükselirde. Aklına kötü getirme sonuçların çıksın bakalım
Keseyi görememesi normal cnm daha erken tahmini 6 haftalık fln değerine göre. Sın adet tarihin ne zamandıDoktor kese göremediği için haftasını da soylemedi kan vermeye gidiyorum inşallah ikiye katlanmistir lütfen dua eder misiniz bana buraya yazarım sonucu inşallah
Alttan muayene etmek isterse sakın yaptırmaDoktor kese göremediği için haftasını da soylemedi kan vermeye gidiyorum inşallah ikiye katlanmistir lütfen dua eder misiniz bana buraya yazarım sonucu inşallah
Dun alttan ultrason yapti zararli mi olduğunu bilmiyordumAlttan muayene etmek isterse sakın yaptırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?