- 1 Nisan 2021
- 1.548
- 1.522
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Al benden de o kadarAsla anlamadım.
Sorununuzun ne oldugu asla anlasilmiyorDaha önce bir konu açmıştım. Erkek arkadaşımın yaşının benden küçük olması diye. Bu bir sorun olmadı aylar geçti hatta gayet iyi anlaşıyoruz.
Karşıma çıkan en anlayışlı en düşünceli insan. Bu Tanrıça gibi davranıyoröyle ilgili sevgi dolu Ama..
İlk zamanlar sorun etmemiştim artık ciddi sorun olan bir konu var.
Bu arkadaşı ben ilk gördüğümde çok beğenmiştim yakışıklı karizmatik boylu poslu çekici biri aslına bakılırsa ve hiç sevgilisi olmamış evet hiç.
Şaka zannettim ama değil. Ve hiç cinsel birlikteliği de olmamış. Buna da inanmamıştım ama zamanla doğru olduğunu anladım.
Lise de kendi halinde biriymiş üniversite de malum mühendislik olunca ve bizimki de biraz sessiz sakin olunca bişi olmamış
İlk zamanlar en kötü ne olabilir ki diyordum ama oluyormuş. Bir erkeğin ilk sevgilisi olmak güzel ama ilk birlikte olduğu ! Kadın olmak berbat bir şey.
Acaba hormonlarında mı bir şey var ki diyorum anlamıyorum normal gibi. İsteği var tutkulu görünüyor ama ben İki üçten sonra ben tamamen bıraktım o işi.
Çünkü zerre anlamıyorNasıl anlatsam benim yaşam tarzımın yanında atlı karıncaya binmek gibi duruyo.
Sanırım iki ayı geçti artık uyuyamıyorum rüyalarıma filan giriyor alt üst oldum.
Bir iki kez konuşmayı denedim hem çok üzüldü hem de bozuldu.
Konuşularak düzelecek bir şey mi onu da bilmiyorum.
Gelecek planı kuruyor ama böyle ömür geçmez
Ayrılsam vallahi ayrılmak için hiçbir sebep yok. Böyle de olmuyor.
Kaç haftadır kafamda bu olay bir iki yaklaşmaya çalıştığında oralı olmadım hiç istemiyorumbasıma geleceğini hiç tahmin etmezdim böyle bir şeyin ya valla zor durumdayım napcam bilmiyorum
Ne ki şimdi bu cinsellik konusunda mı beklentinizi karşılamadı anlamadımDaha önce bir konu açmıştım. Erkek arkadaşımın yaşının benden küçük olması diye. Bu bir sorun olmadı aylar geçti hatta gayet iyi anlaşıyoruz.
Karşıma çıkan en anlayışlı en düşünceli insan. Bu Tanrıça gibi davranıyoröyle ilgili sevgi dolu Ama..
Bu arkadaşı ben ilk gördüğümde çok beğenmiştim yakışıklı karizmatik boylu poslu çekici biri aslına bakılırsa ve hiç sevgilisi olmamış evet hiç.
Şaka zannettim ama değil. Ve hiç cinsel birlikteliği de olmamış. Buna da inanmamıştım ama zamanla doğru olduğunu anladım.
Lise de kendi halinde biriymiş üniversite de malum mühendislik olunca ve bizimki de biraz sessiz sakin olunca bişi olmamış
İlk zamanlar en kötü ne olabilir ki diyordum ama oluyormuş. Bir erkeğin ilk sevgilisi olmak güzel ama ilk birlikte olduğu ! Kadın olmak berbat bir şey.
Acaba hormonlarında mı bir şey var ki diyorum anlamıyorum normal gibi. İsteği var tutkulu görünüyor ama ben İki üçten sonra ben tamamen bıraktım o işi.
Çünkü zerre anlamıyorNasıl anlatsam benim yaşam tarzımın yanında atlı karıncaya binmek gibi duruyo.
Sanırım iki ayı geçti artık uyuyamıyorum rüyalarıma filan giriyor alt üst oldum.
Kaç haftadır kafamda bu olay bir iki yaklaşmaya çalıştığında oralı olmadım hiç istemiyorumbasıma geleceğini hiç tahmin etmezdim böyle bir şeyin ya valla zor durumdayım napcam bilmiyorum
Ne ki şimdi bu cinsellik konusunda mı beklentinizi karşılamadı anlamadım
Sorununuzun ne oldugu asla anlasilmiyor
Ay uyandım niyetse açık açık yazamadımCinsel uyumsuzluktan bahsediyorsunuz galiba. Uyumsuzluğun aşılabileceğini düşünmüyorum. Ten uyumunuz var ama beyfendi acemi ise zaman içinde öğrenecektir.
Ay ben mi öğreticemCinsel uyumsuzluktan bahsediyorsunuz galiba. Uyumsuzluğun aşılabileceğini düşünmüyorum. Ten uyumunuz var ama beyfendi acemi ise zaman içinde öğrenecektir.
Adami o kadar o ovmussunuz ki nazar değecekadam sevişmeyi mi bilmiyor? Sevişme öğrenmek diye birşey olmaz ki, icguduseldir. Video falan izleyip, birşeyler okuyup geliştirilebilir. Aranızda tutku varsa herşey ateslinolur zaten.
Ten uyumu yok demek kiHiçte ateşli değil resmen içimden bitse de gitsek diyorum
Onun dışında mükemmel zaman geçiriyoruz ama
Sorunun nolduğunu açıkça yazsanız keşke. Hiçbi şey anlamadım??? Adam ilk sizle ilişkiye giriyo onu anladım da, bu öğrenilebilen bişey; siz yönlendirin, eğitin. Ama sizde gözünü açıp kendini keşfedince özgüveni gelir , dışarıya kayabilirDaha önce bir konu açmıştım. Erkek arkadaşımın yaşının benden küçük olması diye. Bu bir sorun olmadı aylar geçti hatta gayet iyi anlaşıyoruz.
NeySorunun nolduğunu açıkça yazsanız keşke. Hiçbi şey anlamadım??? Adam ilk sizle ilişkiye giriyo onu anladım da, bu öğrenilebilen bişey; siz yönlendirin, eğitin.
İcimize dogmasini, malum olmasini mi bekliyorsunuzAy uyandım niyetse açık açık yazamadım
Adam sevişmeyi bilmiyomuş galiba o anlamda eğitin diyorumNeynasıl eğiteyim
Adam sevişmeyi bilmiyomuş galiba o anlamda eğitin diyorum
Kızcağız girinin elli tonundan fırlamış, bizim oğlan eğreti gelindeki ergen oğlan. Ben öyle anladımAsla anlamadım.
Çocuk konuşmaya başlayınca bir şaplak at, şşşşt de ısır. Kapsın bir şeyler.düşününce bile kendimi kötü hissettim.
Bak hayatım şöyle yapıyorsun şimdi böyle filan
Azcık video filan da mı izlememiş, orda gördüklerini uygulardı ya da siz izletin.düşününce bile kendimi kötü hissettim.
Bak hayatım şöyle yapıyorsun şimdi böyle filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?