Edit: açıkça yazayım tamam benimkinin daha önce hiç cinsel birlikteliği olmamış bunca sene bu durumdan aşırı müzdaribim gram keyif almıyorum konuşmaya çalıştığımda çok bozuldu. Karakterini özünü seviyorum ama bu da Sıkıntılı bir durum yani napcam bilmem
Daha önce bir konu açmıştım. Erkek arkadaşımın yaşının benden küçük olması diye. Bu bir sorun olmadı aylar geçti hatta gayet iyi anlaşıyoruz.
Karşıma çıkan en anlayışlı en düşünceli insan. Bu Tanrıça gibi davranıyor
öyle ilgili sevgi dolu Ama..
İlk zamanlar sorun etmemiştim artık ciddi sorun olan bir konu var.
Bu arkadaşı ben ilk gördüğümde çok beğenmiştim yakışıklı karizmatik boylu poslu çekici biri aslına bakılırsa ve hiç sevgilisi olmamış evet hiç.
Şaka zannettim ama değil. Ve hiç cinsel birlikteliği de olmamış. Buna da inanmamıştım ama zamanla doğru olduğunu anladım.
Lise de kendi halinde biriymiş üniversite de malum mühendislik olunca ve bizimki de biraz sessiz sakin olunca bişi olmamış
İlk zamanlar en kötü ne olabilir ki diyordum ama oluyormuş. Bir erkeğin ilk sevgilisi olmak güzel ama ilk birlikte olduğu ! Kadın olmak berbat bir şey.
Acaba hormonlarında mı bir şey var ki diyorum anlamıyorum normal gibi. İsteği var tutkulu görünüyor ama ben İki üçten sonra ben tamamen bıraktım o işi.
Çünkü zerre anlamıyor
Nasıl anlatsam benim yaşam tarzımın yanında atlı karıncaya binmek gibi duruyo.
Sanırım iki ayı geçti artık uyuyamıyorum rüyalarıma filan giriyor alt üst oldum.
Bir iki kez konuşmayı denedim hem çok üzüldü hem de bozuldu.
Konuşularak düzelecek bir şey mi onu da bilmiyorum.
Gelecek planı kuruyor ama böyle ömür geçmez
Ayrılsam vallahi ayrılmak için hiçbir sebep yok. Böyle de olmuyor.
Kaç haftadır kafamda bu olay bir iki yaklaşmaya çalıştığında oralı olmadım hiç istemiyorum
basıma geleceğini hiç tahmin etmezdim böyle bir şeyin ya valla zor durumdayım napcam bilmiyorum