Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Şoptik miii ahahah

zaten zift gibiler bide saçlarını sarıya boyuyolar :120: renk kargaşası resmen.

İyiym bende canım, haftanın son günü, mutluyum

Şoptik miii ahahah

zaten zift gibiler bide saçlarını sarıya boyuyolar :120: renk kargaşası resmen.

İyiym bende canım, haftanın son günü, mutluyum

Eveet haftanın son günü o yüzden bende çok mutluyumYarın saçlarımı kestiricem. Senin haberin var mı kahveye boyadım ben saçımı

Eveet haftanın son günü o yüzden bende çok mutluyumYarın saçlarımı kestiricem. Senin haberin var mı kahveye boyadım ben saçımı

Hayır yoktu, eminim ki çok yakışmıştır ama benim favorim bal köpüğü

bende kestircem önümüzdeki hafta, kasım dan bu yana epey uzadı. şekle girmiyor.

Hayır yoktu, eminim ki çok yakışmıştır ama benim favorim bal köpüğü

bende kestircem önümüzdeki hafta, kasım dan bu yana epey uzadı. şekle girmiyor.

Benm favorimde eski saç rengimdi ama bunu herkes daha güzel dedi kararsız kaldım
Ben geçen ayda kestirdim ama kırıklar tam gitmedi o yüzden yine kestiricem Allahtan çabuk uzadılar kestirmeden önceki haline çabucak geldi
Arada bir kestirmek lazım sağlıklı uzasın

boyu ne kadar, kırıklarını alayımm derken kısa olmasın da

Bayağı uzadı kuzum ya belimden 1 karış yukarda

kızlar aranızda pudra çay bardağı bulan var mı ? diye bi topic acmış biri.

akıllının biri de benim topiğimde kendi çektiğim bardakların resmini koymuş. nedense rahatsız oldum...

kızlar aranızda pudra çay bardağı bulan var mı ? diye bi topic acmış biri.

akıllının biri de benim topiğimde kendi çektiğim bardakların resmini koymuş. nedense rahatsız oldum...

İnternete koyduğumuz bütün fotoğrafların bi köşesine nickimizi yazmamız lazım aslında. Peki koyduğu resimlere ne demiş kendi bardağı gibi mi koymuş

İnternete koyduğumuz bütün fotoğrafların bi köşesine nickimizi yazmamız lazım aslında. Peki koyduğu resimlere ne demiş kendi bardağı gibi mi koymuş

Bundan sonra ekleyeceklerime yazıyım en iyisi.

a101 e gelmişti bu bardaklar , bunlar nasıl demiş yapıştırmış benim resmi

Aa ne niyetle koymuş bilmiyorum ama rahatsız olmakta haklısın Normal bi resim değil sen kendin çekmişsin

aynen öylleee..

Direkt mesaj attım o arkadaşa. Silmesini rica ettim

Anaaaa silinmez kiii. dün eklenmiş resimmm. hooooffff

Son düzenleme:
İyi yapmışsın kuzum kullanmasın öyle izinsiz hadi bu önemli değil ama daha özel bi fotoyuda koyabilirler bunlar keşke kopyalanamasa ama işte

Ya bende netten bulup koysam tamam ama kendi çekmişim fotoyu sonuçta , kendi evimde.. benim için önemli olan o.

silinmicek resim şimdi

Ben yarım saat sınırı olduğunu bilmiyodum bak bunu da öğrendiğim iyi oldu tatlım. Evet inşallah bi daha yapmazlar

bende bi topicde okudum onu yarım saat içinde kaldırılıyomuş sanırım.

neyse keyfimi bozmıcam.

şimdi patron gelir. ekran klavyesine talimm

senin patronla durumlar nasıl? rahat girebiliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…