bende bi topicde okudum onu yarım saat içinde kaldırılıyomuş sanırım.
neyse keyfimi bozmıcam.
şimdi patron gelir. ekran klavyesine talimm
senin patronla durumlar nasıl? rahat girebiliyor musun
Patron daha gelmedi o yüzden şimdi rahatım. Ama o geldiğinde bende tık tık tık yazamıyorumBi de benim klavye çok ses çıkarıyo ekran klavyesini sen iyi kullanıyosun valla ben rahat yazamıyorum onunla
ahanda geldiler
benimkide çok ses çıkarıyo o yüzden ekran klav. dönüyorum. ya da hiç yazmıyorum
ağzına laf vermek istemiyorum
günaydın sabah şekerleri keyifler nasıl?
Topiğimizin güzel annesi biz iyiyiz sen nasılsın iyi uyuyabildin mi keyfin yerinde mi
hem de ne biçim uyudum lunnam yaaa ama tüm gece rüyalarımda yemekler vardışimdiyse iştahım yok daha kahvaltı yapamadım bi armut yedim sadece o da bağırsaklarımı çalıştırsın diye hamilelik kabızlık yaptı afedersin çok sıkıntılıyım:26:
Hamilelikte oluyomuş o kuzum duymuştum. Armut yemekle iyi yapmışsın sulu sulu şeyler ye. Kahvaltı etmek istemiyosan bi çorba da içebilirsin şimdilik. Ya da salçalı ekmek yap kendineAma ne olursa olsun çook güzel beslenmeye dikkat et. Yeğenimiz çok sağlıklı doğsun inşallah
valla yediğim içimde kaldıkça iştahım kapandı kuzucumama bakıcam bi şeyler yemem lazım keşke yumurta yiyebilsem kaç gündür yemek istemiyorumm. zor yaa gerçekten neyse sen nasılsın kuzum
günaydın sabah şekerleri keyifler nasıl?
Topiğimizin güzel annesi biz iyiyiz sen nasılsın iyi uyuyabildin mi keyfin yerinde mi
Yumurta yemek niye zor bebeğim:44:Bulantıların hala devam ediyo mu
Parmak kadar şey bulantıda yapıyo, istahsızlıkta yapıyo, iştahını da arttırıyo akıl alır gibi değil ya
hem de ne biçim uyudum lunnam yaaa ama tüm gece rüyalarımda yemekler vardışimdiyse iştahım yok daha kahvaltı yapamadım bi armut yedim sadece o da bağırsaklarımı çalıştırsın diye hamilelik kabızlık yaptı afedersin çok sıkıntılıyım:26:
günaydınn sabah şekeriiikeyifler süper senin :)
geçmiş olsun canımm kuru kayısı varsa ondan ye iyi gelir bişeyler yemeye çalış bebiş bağırıyoo anniş ben açım diyee
günaydın canım ben de iyiyim çok şükür kahvaltı yapıyoruz bebeğimle buyur gel
kayısı, incir ne bulduysam yedim canım ama tık yokdr sorucam bakalım ilacı fln varsa versin böyle olmaz:26:
hemen geliyorumm ayakkabılarmı bağlıyayımgelirken ne getireyim canın ne çekiyo
sor ama hamilelikte ilaç verilmiyo diye biliyorum :26:
bulursan b rh pozitif kan getir canım yavrum bu sıra bi anasının kanını yiyo bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?