Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bende bi topicde okudum onu yarım saat içinde kaldırılıyomuş sanırım.

neyse keyfimi bozmıcam.

şimdi patron gelir. ekran klavyesine talimm

senin patronla durumlar nasıl? rahat girebiliyor musun

Patron daha gelmedi o yüzden şimdi rahatım. Ama o geldiğinde bende tık tık tık yazamıyorum Bi de benim klavye çok ses çıkarıyo ekran klavyesini sen iyi kullanıyosun valla ben rahat yazamıyorum onunla

Patron daha gelmedi o yüzden şimdi rahatım. Ama o geldiğinde bende tık tık tık yazamıyorum Bi de benim klavye çok ses çıkarıyo ekran klavyesini sen iyi kullanıyosun valla ben rahat yazamıyorum onunla

ahanda geldiler

benimkide çok ses çıkarıyo o yüzden ekran klav. dönüyorum. ya da hiç yazmıyorum

ağzına laf vermek istemiyorum

ahanda geldiler

benimkide çok ses çıkarıyo o yüzden ekran klav. dönüyorum. ya da hiç yazmıyorum

ağzına laf vermek istemiyorum

Doğru kuzum hiç ağızlarına laf verme zaten genelde orda olmuyolar o yüzden rahatsın. Bizimki bütün gün burda hiç kalkmıyo bu aralar bi sabahları geç gelmeye başladı geldiğinde küplumba gibi oturuyo kalkmıyo

Topiğimizin güzel annesi biz iyiyiz sen nasılsın iyi uyuyabildin mi keyfin yerinde mi

hem de ne biçim uyudum lunnam yaaa ama tüm gece rüyalarımda yemekler vardı şimdiyse iştahım yok daha kahvaltı yapamadım bi armut yedim sadece o da bağırsaklarımı çalıştırsın diye hamilelik kabızlık yaptı afedersin çok sıkıntılıyım:26:

Hamilelikte oluyomuş o kuzum duymuştum. Armut yemekle iyi yapmışsın sulu sulu şeyler ye. Kahvaltı etmek istemiyosan bi çorba da içebilirsin şimdilik. Ya da salçalı ekmek yap kendine Ama ne olursa olsun çook güzel beslenmeye dikkat et. Yeğenimiz çok sağlıklı doğsun inşallah

valla yediğim içimde kaldıkça iştahım kapandı kuzucum ama bakıcam bi şeyler yemem lazım keşke yumurta yiyebilsem kaç gündür yemek istemiyorumm. zor yaa gerçekten neyse sen nasılsın kuzum

valla yediğim içimde kaldıkça iştahım kapandı kuzucum ama bakıcam bi şeyler yemem lazım keşke yumurta yiyebilsem kaç gündür yemek istemiyorumm. zor yaa gerçekten neyse sen nasılsın kuzum

Yumurta yemek niye zor bebeğim:44:Bulantıların hala devam ediyo mu
Parmak kadar şey bulantıda yapıyo, istahsızlıkta yapıyo, iştahını da arttırıyo akıl alır gibi değil ya

Yumurta yemek niye zor bebeğim:44:Bulantıların hala devam ediyo mu
Parmak kadar şey bulantıda yapıyo, istahsızlıkta yapıyo, iştahını da arttırıyo akıl alır gibi değil ya

ayy ne biliyim ben anlamadım bu çocuğu anasına saralle reklamındaki gibiii kordonu çekiştirip bi şeyler isteyeceğine iştahımı köreltiyo gittim salatalık domates beyaz peynir ve tam tahıllı ekmek hazırladım kendime onları yicem inşallah bi hareketlilik başlar

geçmiş olsun canımm kuru kayısı varsa ondan ye iyi gelir bişeyler yemeye çalış bebiş bağırıyoo anniş ben açım diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…