yandım o zaman davul gibi şişerim içimde biriktire biriktireee
hahah güldürdün beni :)bi hastahaneye uğrıyımda geliyim o zaman
ayy ne biliyim ben anlamadım bu çocuğu anasına saralle reklamındaki gibiii kordonu çekiştirip bi şeyler isteyeceğine iştahımı köreltiyogittim salatalık domates beyaz peynir ve tam tahıllı ekmek hazırladım kendime onları yicem inşallah bi hareketlilik başlar
sen yinede sor bakalım belki doğal şeyler önerir şişmezsin vardır bir çaresi .)
Sen benim görümceyi bi görsen daha 3.5 aylık ama ne kadar kilo aldı. Onunda kokuya karşı hassasiyeti başlamış ama maşallahı var
Afiyet olsun kuzum ne güzel sağlıkı sağlıklı kahvaltı hazırlamışsın kendine
ayy ne iyi olur direk şerbet niyetine götürürümmm:120::120::120: ayy kendi kendimin midesini bulandırmakta üstüme yok
ablama sordum şimdi onda da olmuş. ilaç veriliyomuş bi ilaç ismi söyledi yaşasınnn
İyi hadi kurtulacaksın derdinden bebeğimablama sordum şimdi onda da olmuş. ilaç veriliyomuş bi ilaç ismi söyledi yaşasınnn
Bencede çok kilo almamaya dikkat et gerçi sen daha çok zayıflıyosun amaayy yok yaa o kadar en başından kilo almak istemiyorum zaten son 3 ayda iyice hızlanıyo kilo alımı 45 kiloyla hamile kalmış olsam neyse 20 kilo da alıyım dert değil
saol kuzucum biraz geç oldu ama olsun
Lİmonatam naberhahahacanımm ya :)
İyi hadi kurtulacaksın derdinden bebeğim
Bencede çok kilo almamaya dikkat et gerçi sen daha çok zayıflıyosun ama
Ben çok kilo almadan hamileliği bi önden bakınca anlaşılan hamilelere bayılıyorum
Lİmonatam naber
hıı iyi bakalımm gözün aydınn iyice oku kağıdını sen yinede bebişimiz rahat etsin :)
o da rahat etsin ben de biraz edeyim lüffeeennnn
İyi hadi kurtulacaksın derdinden bebeğim
Bencede çok kilo almamaya dikkat et gerçi sen daha çok zayıflıyosun ama
Ben çok kilo almadan hamileliği bi önden bakınca anlaşılan hamilelere bayılıyorum
Lİmonatam naber
Kaçırmışım heralde farketmedim güzelim:26:iyiyim kuzum çok şükür sende nabersana yazdım ama görmedin heralde :)
Teşekkür ederiiiiz temennimiz hep şamata kahkaha mutlulukbol şamatalı ve kahkalı olması dileğiyle
Ben seninde çook güzel bi hamile olacağına eminim. Zaten hamile olduğunda insana başka bi güzellik yüzüne bi nur gelirmişdimi yaa ben de çok beğeniyorum öyle hamileleri ablam öyleydi mesela ama o biraz da uzun benden çok yakışıyodu hamilelik ona bakalım şöyle bi 3 ay sonra artık tam belli olucak hamileliğim göbüşü gösteririm bakalım ben nasıl olcam
bol şamatalı ve kahkalı olması dileğiyle
Ben seninde çook güzel bi hamile olacağına eminim. Zaten hamile olduğunda insana başka bi güzellik yüzüne bi nur gelirmiş
Hemen ara söyle hemen sakın unutmasın bulsun getirsin yeğenimizeinşallah canım görücez hep beraber
kendime çin işkesi yaptım show tv de gaziantep de çekilen bi program var baklavalar çeşit çeşit yemekler oyy valla canım çekti aşkocuğum akşama baklavayla gelmeli
Hemen ara söyle hemen sakın unutmasın bulsun getirsin yeğenimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?