Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Sen benim görümceyi bi görsen daha 3.5 aylık ama ne kadar kilo aldı. Onunda kokuya karşı hassasiyeti başlamış ama maşallahı var

Afiyet olsun kuzum ne güzel sağlıkı sağlıklı kahvaltı hazırlamışsın kendine

ayy yok yaa o kadar en başından kilo almak istemiyorum zaten son 3 ayda iyice hızlanıyo kilo alımı 45 kiloyla hamile kalmış olsam neyse 20 kilo da alıyım dert değil

saol kuzucum biraz geç oldu ama olsun

ablama sordum şimdi onda da olmuş. ilaç veriliyomuş bi ilaç ismi söyledi yaşasınnn
İyi hadi kurtulacaksın derdinden bebeğim
ayy yok yaa o kadar en başından kilo almak istemiyorum zaten son 3 ayda iyice hızlanıyo kilo alımı 45 kiloyla hamile kalmış olsam neyse 20 kilo da alıyım dert değil

saol kuzucum biraz geç oldu ama olsun
Bencede çok kilo almamaya dikkat et gerçi sen daha çok zayıflıyosun ama
Ben çok kilo almadan hamileliği bi önden bakınca anlaşılan hamilelere bayılıyorum
hahaha canımm ya :)
Lİmonatam naber

iyiyim kuzum çok şükür sende naber sana yazdım ama görmedin heralde :)

dimi yaa ben de çok beğeniyorum öyle hamileleri ablam öyleydi mesela ama o biraz da uzun benden çok yakışıyodu hamilelik ona bakalım şöyle bi 3 ay sonra artık tam belli olucak hamileliğim göbüşü gösteririm bakalım ben nasıl olcam

iyiyim kuzum çok şükür sende naber sana yazdım ama görmedin heralde :)
Kaçırmışım heralde farketmedim güzelim:26:
Bende iyiyim çalışıyo gibi görünmeye çalışıyorum Çoook acıktım yemek söyledim gelsinde doyurayım karnımı
Senin vizelerin daha başlamadı mı bakayım hep burdasın
bol şamatalı ve kahkalı olması dileğiyle
Teşekkür ederiiiiz temennimiz hep şamata kahkaha mutluluk

Ben seninde çook güzel bi hamile olacağına eminim. Zaten hamile olduğunda insana başka bi güzellik yüzüne bi nur gelirmiş

Ben seninde çook güzel bi hamile olacağına eminim. Zaten hamile olduğunda insana başka bi güzellik yüzüne bi nur gelirmiş

inşallah canım görücez hep beraber

kendime çin işkesi yaptım show tv de gaziantep de çekilen bi program var baklavalar çeşit çeşit yemekler oyy valla canım çekti aşkocuğum akşama baklavayla gelmeli

inşallah canım görücez hep beraber

kendime çin işkesi yaptım show tv de gaziantep de çekilen bi program var baklavalar çeşit çeşit yemekler oyy valla canım çekti aşkocuğum akşama baklavayla gelmeli
Hemen ara söyle hemen sakın unutmasın bulsun getirsin yeğenimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…