ben senden onuda beklerdim
mor dediğin lila rengi dimi. benim favorim kırmızı
morunu inci alsın
hadi hayırlısı olsun güzelim inşallah kazanır da istediğiniz gibi yükselir hem sizin buluşmada yakın tarihe çekilmiş olur
pazar günü de ben eşimi sınava soktum nasılsa zeki maşallahher sınava sokucam birinden birini kazansın askerliği bikaç sene ertelesin beni el kadar bebeyle bırakmasın. kpss de varmış yakınlarda ona da sokucam memur olursa belki bi iki sene erteler. neysee hayırlısı
Eki Görüntüle 1057258
süpürge bu canım bence şart bi şey günlük kullanım için çok pratikiki türlü kullanabiliyosun resimde gösterdikleri gibi çıkarıp küçük halini kullanabiliyosun ya da dik haliyle süpürebiliyosun.
Efeler cok yaramaz olur
Biricik kızının doğum günü kutlu olsun, uzun bi ömür dilerim sağlıkla ve huzurla
bu arada mesajına cevap yazdım, gördün mü
Morlar kraliçesialırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nede güzel olur
hem evime ancak mor yakışır heryer mor oalcağı için
efeler için herkes aynı şeyi söylüyor :) inşallah öyle olmaz.
Teşekkür ederiz ablası pastamız hazırlığımız var ama kaç kişi gelcek bilmiyorum , bizden gitar istedi cadımız
mesajını okudum cevap yazdım çıtırım.
incimmmm tatlım merhaba nasılsıın....
Morlar kraliçesi
Hakikaten öyle ama
Gitar mı.. vay vay vaaaayyyy. serenad da yapar artık
huuuhuuuu çok sevdim bu ismi
senin çeyiz hazırlıkları tam gaz devammı kuzum
artık resim koymuyor musun
heh iyi o zaman :) cekse valla uzulurdum ya vicdanim rahat etmezdi
hayırlısı canım artık olduğu kadar çeyize baktık ki yetişemiyoruz büyük parçaları alıp sonradan evlenince gerisini alırız artık napalım
yemek yiyecek kabımız yatacak yorganımız olsun da ilk başlarda gerisi Allah kerim..
bu yaz staja gitmiştim canım sadece 1 ay ama karşılığı 500tl idi nereye yeter ki
Ya benimki hiç bilmiyor ki gelenek görenek erkek ya işte ben bilmem diyip geçiyor..
bizim burda ise dantel ve yazmadan çok patikler ve yelekler örülüyor bazılarıda havlu kenarı fln yapar...
kv artık tanışınca gelenek göreneğini bi zahmet anlatıversin bizde ona göre yapalım
dantelli havlular fln isterse artık parasını verip yaptırıcaz büyük ihtimal annem pek dantel işinden anlamaz
daha çok örgü yapıyorr renk renk patikler onlarıda giyermiyim belli değil ama illaki olması lazım..
benim elim yatkındır el işlerine ama yinede birinin göstermesi lazım valla havlu kenarı yapmasını bilsem
ohooo mezun olana kadar yer gök havlu olur
ayyyyyyyyyy
bundan almalıyım çeyizimeeeeeeeeee
canım baya ekledim topiğe, bayadır bakmadın sanırım. bulaşık makinası ve çam.mak. aldık ki biz
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ciddi misin
süperrrrrr
çok sevindimmmmmmmmm
ay ne güzel yaa evin en kilit eşyalarıda alınmaya başlanmış
düğün tarihi hakkında birşeyler belirlediniz mi az çok kuzum
Biz Mayıs ayında düğün istiyoruz, yaza cıkmadan. İnşallah Mayıs olur.
Eylül ayında nişan yapcaz Allah nasip ederse. 8 ay sonrada nişan , bence cok ideal
baktım şimdi gördüm beyaz eşyalarını tatlım samsung ta bosh ta çok iyi markalar
güle güle aşkla bereketle sapasağlam kullan birtanemmmm
bencede cokkk ideal olmuş kuzum
çokta iyi düşünmüşsünüz nişanı eylülde yapmayı planlamakla ...
Rabbim tez vakitte sizi mutluluğunuza kavuştursun bebeğim yaaaa
ay ne günlerimizi görüyoruz yaaa şaka gibi ne güzelllllllllllll
çorap ütüleyen ben havluda ütülerim hiç sorun değilbenim de bi sürü patiğim lifilerim var ama batikleri kullandım bikaç kez çok şirinleryapılıyo canım şimdi parayı veren düdüğü çalıyo havlu kenarı da yaparlar pike de ne istersen. ayy aslında teferruat bunlar anca bize iş çıkıyo şimdi kenarı dantel havlu yıkanınca illaki ütü istiyo mesela
belki de garipsemezler canım sonuçta gelenek görenek farklı çok takılmamak lazım bu durumlarda.
çorap ütüleyen ben havluda ütülerim hiç sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?