hele bi nişan zamanı yaklaşsın sen o zaman telaşı gör. ben hala inanamıcam sanırımeşya almaya başladık hala bunlar bizim mi dercesine bakıyoruz. 9 yıllık birlikteiğin ardından kendimize, evimize almamızın tadı bambaşka, biraz da şaşkınlığımız o yüzden
ütüle anacım ütüle kim tutar seni
olmaz mı yaaaaaaaaaaaa hemde ne şaşkınlıktır o kımbilirrr
canım benım burada hep beraber kınanıda düğününüde bebeğinide konuşacağız inşALLAH
aşkkkkkkkkkkkkkkkkkk böcükleri yaaa
kuzum karnın hiç çıkmadı daha değil mi
benimde en merak ettiğim o göbiş
abla ben senin nerde yaşadığını unuttum yaa:26:pisikom sen bizim buralara gelin geliyorsun sanırım öyle hatırlıyorum ee takıldığın yerde kopya verebilirim tatlım aklında olsun ....
ütüle anacım ütüle kim tutar seni
abla ben senin nerde yaşadığını unuttum yaa:26:
nasip olursa ben cizreye gelin gitçem Allahın izniyle
sana yakınsa anlatıversene yeni gelinden ne beklenir:44:
kuzum ben sana birşey sorayım..
pollar battaniyeler sence kullanışlı mı
ben gördüm böyle krem renginde çicekli böcekli bi battaniye dokundum incecikk ama yumuşacık
herkes çok ısıtıyor diyor bizim evdede var gerçekten ısıtıyor ama kullanılıyor mu mesela sen kullanyon mu
battaniyelerin hepsini polar almayı düşünmüyorum tabi de bi kaç tane polar olsa hiç fena olmaz gibi geliyor sen ne dersin:26:
benim mardine geldiğimm vaarrrr hhihihicizremiydi ok yakın mardin
sende onlara evlendiğinde kayınvalide görümce vs birer hadiye yaptırcan dimi
abla ben senin nerde yaşadığını unuttum yaa:26:
nasip olursa ben cizreye gelin gitçem Allahın izniyle
sana yakınsa anlatıversene yeni gelinden ne beklenir:44:
kuzum ben sana birşey sorayım..
pollar battaniyeler sence kullanışlı mı
ben gördüm böyle krem renginde çicekli böcekli bi battaniye dokundum incecikk ama yumuşacık
herkes çok ısıtıyor diyor bizim evdede var gerçekten ısıtıyor ama kullanılıyor mu mesela sen kullanyon mu
battaniyelerin hepsini polar almayı düşünmüyorum tabi de bi kaç tane polar olsa hiç fena olmaz gibi geliyor sen ne dersin:26:
çıkmadı canım daha heralde mayıs haziran gibi artık çıkar çıksın yani otobüslerde bana da yer verilsin
off ama midem bulanmaya başladı yineee
benim mardine geldiğimm vaarrrr hhihihi
ama aşkıma bakmaktan hiç mardini gözüm görmedi
hediye dediğin bohçaları mı diyosun abla:26:
bizim burda bohça yapılmıyor sanırım yada ben bilmiyorum
ama onlar bohça isterse yapılır heralde:44:
hmmm anladım canım güzelmiş bu vallacanım ben 5 tane normal bildiğin battaniyelerden aldım ama benim misafirim çok o yüzden fazla aldım. iki tanede özdileğin bambu battaniyelerinden aldım polardan az daha kalın sanki ama çok güzel ve kullanışlı bak göselini ekliyim.
Eki Görüntüle 1057540
ben polar hiç almadım ama annemin evinde var dediğin gibi kullanışlı tabiki.
tospikim fzla kilo almamaya bak öyle ye ye hamilesinleri dinleme sakın ama süt meyve yoğurt vs sağlıklı şeyler ye bol su iç ekmek makarna vs den uzak durmaya çalış ben kızıma 45 kilo ile hamile kaldım :) evet çok zayıftım ama 64 kilo ile doğuma girdim tam 20 kilooo :)) oğluma 49 kilo ile hamile kaldım 63 kilo ile doğuma girdim. şuan oğlum 18 aylık ve ben 52 buçuktayım o 2 buçuğum gitseydi göbiş kısmından özellikle süper olcekti ama benle kalmakta ısrarlısezeyan olunca ....
yok canım yani bize bohça yap denmez deevet tatlım bohçayı diyorum , ay onlar istemez kız istenirmi hiç sen yapıcaksın yap ama bayanlara yazma koy mesela bilirisin ama yap...
hmmm anladım canım güzelmiş bu valla
koltuğa fln oturunca bacaklarımı örtmeyi seviyorum
polarda hiç ağır olmadığı için üstüme çökmez diz battaniyesi olarak kullanırım diye düşünmüştüm aslında
yoksa bahar aylarında mesela onunla örtünüpte uyunmaz gibime geliyor ama film izlerken koltukta fln üstümüze hafif birşey almak için ideal sanki
tosbim bide balık ye balıkkkkkkkkkkk
yok canım yani bize bohça yap denmez de
farklı kültürlerde olduğumuz için oturup adetlerimiz konuşulacaktır büyük ihtimal
yani bizde olmayan birşey onlarda olabilir biz nasıl bilecez
yada onlarda olmayan birşey bizde olabilir bu sefer onlar bilmicek
bide bende eltide var eltiyede mi bohça yapçam yanii
görümce birtane var kv ye bohça yaparken kayınpeder içinde birşeyler konulcaktır
eltiye yaparsam kaynımada yapılcak... pehhh bu ne yaaa
damatada bohça yapılıyor tabii
sadece birbirimize yapsak olmuyor mu yaa bir bana bir ona
anladım canımm hiç yoktan bitane bile olsa polar alırım sanırımbu gösterdiğim modeli o amaçla kullanıyoruz biz canım polarda dediğin gibi kullanılır artık seçim sana kalmış
yok canım yani bize bohça yap denmez de
farklı kültürlerde olduğumuz için oturup adetlerimiz konuşulacaktır büyük ihtimal
yani bizde olmayan birşey onlarda olabilir biz nasıl bilecez
yada onlarda olmayan birşey bizde olabilir bu sefer onlar bilmicek
bide bende eltide var eltiyede mi bohça yapçam yanii
görümce birtane var kv ye bohça yaparken kayınpeder içinde birşeyler konulcaktır
eltiye yaparsam kaynımada yapılcak... pehhh bu ne yaaa
damatada bohça yapılıyor tabii
sadece birbirimize yapsak olmuyor mu yaa bir bana bir ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?