Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

olmaz mı yaaaaaaaaaaaa hemde ne şaşkınlıktır o kımbilirrr
canım benım burada hep beraber kınanıda düğününüde bebeğinide konuşacağız inşALLAH

aşkkkkkkkkkkkkkkkkkk böcükleri yaaa

o günlerde gelicekse nasipse

aynı şeyler senin içinde geçerli biliyosun dimi?

mutlu haberlerini bekliyoruz..

o istihare işi noldu canım

pisikom sen bizim buralara gelin geliyorsun sanırım öyle hatırlıyorum ee takıldığın yerde kopya verebilirim tatlım aklında olsun ....
abla ben senin nerde yaşadığını unuttum yaa:26:
nasip olursa ben cizreye gelin gitçem Allahın izniyle
sana yakınsa anlatıversene yeni gelinden ne beklenir:44:

ütüle anacım ütüle kim tutar seni

kuzum ben sana birşey sorayım..

pollar battaniyeler sence kullanışlı mı
ben gördüm böyle krem renginde çicekli böcekli bi battaniye dokundum incecikk ama yumuşacık
herkes çok ısıtıyor diyor bizim evdede var gerçekten ısıtıyor ama kullanılıyor mu mesela sen kullanyon mu
battaniyelerin hepsini polar almayı düşünmüyorum tabi de bi kaç tane polar olsa hiç fena olmaz gibi geliyor sen ne dersin:26:

cizremiydi ok yakın mardin

sende onlara evlendiğinde kayınvalide görümce vs birer hadiye yaptırcan dimi

cizremiydi ok yakın mardin

sende onlara evlendiğinde kayınvalide görümce vs birer hadiye yaptırcan dimi
benim mardine geldiğimm vaarrrr hhihihi
ama aşkıma bakmaktan hiç mardini gözüm görmedi
hediye dediğin bohçaları mı diyosun abla:26:
bizim burda bohça yapılmıyor sanırım yada ben bilmiyorum
ama onlar bohça isterse yapılır heralde:44:

canım ben 5 tane normal bildiğin battaniyelerden aldım ama benim misafirim çok o yüzden fazla aldım. iki tanede özdileğin bambu battaniyelerinden aldım polardan az daha kalın sanki ama çok güzel ve kullanışlı bak göselini ekliyim.

ben polar hiç almadım ama annemin evinde var dediğin gibi kullanışlı tabiki.

çıkmadı canım daha heralde mayıs haziran gibi artık çıkar çıksın yani otobüslerde bana da yer verilsin
off ama midem bulanmaya başladı yineee

tospikim fzla kilo almamaya bak öyle ye ye hamilesinleri dinleme sakın ama süt meyve yoğurt vs sağlıklı şeyler ye bol su iç ekmek makarna vs den uzak durmaya çalış ben kızıma 45 kilo ile hamile kaldım :) evet çok zayıftım ama 64 kilo ile doğuma girdim tam 20 kilooo :)) oğluma 49 kilo ile hamile kaldım 63 kilo ile doğuma girdim. şuan oğlum 18 aylık ve ben 52 buçuktayım o 2 buçuğum gitseydi göbiş kısmından özellikle süper olcekti ama benle kalmakta ısrarlı sezeyan olunca ....

evet tatlım bohçayı diyorum , ay onlar istemez kız istenirmi hiç sen yapıcaksın yap ama bayanlara yazma koy mesela bilirisin ama yap...

hmmm anladım canım güzelmiş bu valla
koltuğa fln oturunca bacaklarımı örtmeyi seviyorum
polarda hiç ağır olmadığı için üstüme çökmez diz battaniyesi olarak kullanırım diye düşünmüştüm aslında
yoksa bahar aylarında mesela onunla örtünüpte uyunmaz gibime geliyor ama film izlerken koltukta fln üstümüze hafif birşey almak için ideal sanki

amannn sen çok zayıfmışsın abla yaaa 49 kiloyu en son çocukluğumda görmüşümdür ben ama dediğin gibi çok kilo almamaya özen göstercem inşallah aslında duyduğuma göre çok zayıflar daha çok kilo alıyomuş gebelikte ne derece doğru bilemiyorum

ben normalde makarna aşığıyımdır çeşit çeşit yaparım ama hamilelikte hiç canım istemiyo

evet tatlım bohçayı diyorum , ay onlar istemez kız istenirmi hiç sen yapıcaksın yap ama bayanlara yazma koy mesela bilirisin ama yap...
yok canım yani bize bohça yap denmez de
farklı kültürlerde olduğumuz için oturup adetlerimiz konuşulacaktır büyük ihtimal
yani bizde olmayan birşey onlarda olabilir biz nasıl bilecez
yada onlarda olmayan birşey bizde olabilir bu sefer onlar bilmicek
bide bende eltide var eltiyede mi bohça yapçam yanii
görümce birtane var kv ye bohça yaparken kayınpeder içinde birşeyler konulcaktır
eltiye yaparsam kaynımada yapılcak... pehhh bu ne yaaa
damatada bohça yapılıyor tabii
sadece birbirimize yapsak olmuyor mu yaa bir bana bir ona

bu gösterdiğim modeli o amaçla kullanıyoruz biz canım polarda dediğin gibi kullanılır artık seçim sana kalmış

artık siz onun kararını vereceksiniz canım ama çok zor yani ben yapmıştım kv ye kp ye eltiye kaynıma ve görümceme ama stres stres stres başka bi şey değil bence en güzeli sadece damat ve geline yapmak bence

ayy önceden halaya dayıya bilmem neye kada

artık siz onun kararını vereceksiniz canım ama çok zor yani ben yapmıştım kv ye kp ye eltiye kaynıma ve görümceme ama stres stres stres başka bi şey değil bence en güzeli sadece damat ve geline yapmak bence

ayy önceden halaya dayıya bilmem neye kadar yapılıyomuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…