Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

böyle başta istemeydi sözdü nişandı düğündü çeyizdi yaşananlar evlilikte hiç unutulmuyor evliliğin altında temel taşı gibi duruyor o yüzden hiçbir şeyi sorun haline getirmemeye bakın kırmayın kırılmayın mutlu olun mutlu kalın.... yüz göz olmayın eşinizin ailesi ile, arada her zaman seviye olsun derim ben , benim kayınvalidem diğer gelinlere yanımda fırça çeker laf söyler ama bana öyle birşey yapmadı hiç çünkü o seviyeye gelmedim hiç onunla.

mesafeli mi olim diyosun yani nasıl korucam ben o seviyeyi:26:
mesafeli oluncada gelin kendini çekiyo soğuk davranıyor demezler mi..
benimki bana diyor samimi olmaya çalış zamanla yoksa senden uzaklaşırlar diyor
abisinin karısını hep örnek gösteriyor en deli olduğum şey
çok samimiymiş gelin hanım çok konuşkanmış kv gelin aynı evde yaşıyolar
benimkide işten eve gelince anlatıyor diyor hep soruyor açmısın çay yapim mi kahve yapim mi bilmemne yapim mi
ben çok sinir oluyorum bu kadına yaa bide elti olcaz bir zaman sonra ııyyyy
oldu olacak yatağınada yatır daha neler
kocasıyla ilgilensin niye benimkine sarıyor

Son düzenleme:

canım soğuk ol demiyorum ki, ooo elti şimdiden yer yapmış sakın seninkine eltin hakkında kötü bişey deme sen onları tanıdıkça ayar verirsin duruma :) soğuk olma ama sana laf söyletecek seviyeye gelme ..

canım soğuk ol demiyorum ki, ooo elti şimdiden yer yapmış sakın seninkine eltin hakkında kötü bişey deme sen onları tanıdıkça ayar verirsin duruma :) soğuk olma ama sana laf söyletecek seviyeye gelme ..

valla abla bunun için biraz geç kaldım
ben çok kıskanç birisiyim aşırı derece hemde dişi sinek olsa çekemem o derece yani
bu kadınında benimkiyle bukadar ilgilendiğini görünce defalarca kavga çıkardım
belliki kötü ettim çünkü her seferinde iyi niyetliliğinden yapıyor senin için fesat diyip onu savundu..

anladım abla konuşurken kolay geliyor da bakalm uygulamaya geçince neler olacak

Azcık geçmişi okuyayım dedim ama yok anacım amma konuşmuşsunuz oku oku bitmedi

Selamlar, günaydınlar cınıııımmmms

Son düzenleme:
gelmeyenlere cezamış bu olsun o zaman naber canım keyifler nasıl?
Ama napıyım gönül ister sabahtan akşama burda olayım İyiyim güzelim sen nasılsın inşallah
kimleri görüyorumm kuzum naber yahu :) bak ders çalıştımda geldim hee
Aferin snaaa Sen ders çalış diye girmiyodum bende ama sen konuşacak insan bulmuşsun
Sınavların nasıl geçiyo balım

herkes burdaymış günaydınn,
ama şuan kimse yok,

kızlar bu aralar hep asansör görüyorum rüyamda ne demekki hemde içinde öyle bir iki kat değil 100 kat felan çıkıp iniyormuşum anlamı ne ki neden hep asansör görüyom ben yaaaa

Asansörün ne anlama geldigini bilmiyorum canim, ben pek bakmam rüya tabirine, hayira yorarim :). Sende de hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…