Himm iyi bakalim haberlerini bekliyoruz :)iyiyim canım bugün iyi yorulduk kuzucuğumla pikniğe gittikyok canım henüz dr gitmedim ama az kaldı çarşamba günü gidicem inşallah
amanınnnn çok fazla almış canım görümcen benim ablam bütün hamileliğini 13 kiloyla bitirdi. ben de şimdi 4 aylık oldum 4.5 kilo almışım doktorum bana ayda bi kilo dedi ama son aylarda daha hızlı kilo alınıyomuş bebek 7. aya kadar bi kilo oluyomuş 7 den sonra hızlı büyüyo o da annede
tospigim yanlis msji alintilamisim ama neyse
degisik bi duygu ya nasil tarif edilr bilmiyorum ama sanki saniyelik bisey bi kelebek kanat cirpiyi gibi pit pit oluyo
bazende kucuk bi kasilma bi basinc gibi bisey oluyo o zamanda bi yerden bi yere hareket ediyo heralde yakisikli oglum
tekme şeklinde değil de titreme gibi göz seyirmesi olur ya aynı onun gibi bi şey hissediyorum ben de ama emin olamadım bebiş mi diyeşurda ne kaldı çarşambaya sonra ben de oğlum veya kızım diye sevebilcem yavrumu şimdi kimlik bunalımı yaşamasın diye cinsiyet söyliyerek sevmiyorum
Gunaydinnnnnn mutlu huzurlu hayirli bol bereketli sabahlariniz olsun canlar
Oglenlere kadar uyuyan ben sabahin korunde hortladimbilin bakalim niye
İhihihiihiii ivet ivet buyuk gun geldi sonunda bugun kuzumu gormeye gidicem ve insallah
Cinsiyetini ogrenerek gelicem
hayırlı olsun tospaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tesekkur ederim, amin insallah.
Gunaydinnnnnn mutlu huzurlu hayirli bol bereketli sabahlariniz olsun canlar
Oglenlere kadar uyuyan ben sabahin korunde hortladimbilin bakalim niye
İhihihiihiii ivet ivet buyuk gun geldi sonunda bugun kuzumu gormeye gidicem ve insallah
Cinsiyetini ogrenerek gelicem
tosbişimm,çabuk gel, çok heyecanlandım bende
Neyse denk gelemiyoruz soyliyim cinsiyeti merakta birakmiyim sizi
Kizlarrrrrrr topigin 3. Oglusu geliyoben de kiz doguramadim
Aslanim erkekimmm geliyo ama resmen ters koseyim suanda o kadar emindim ki kiz olacagina
Hayirlisi zeynebim baska bahara kaldi simdi annesi kurban olur oglusuna
Ayy ama isim derdi sardi beni :18:
Tosbiğimmm hayırlı olsun oğluşun
Geçen sene herkes kız doğuruyodu bu sene de erkek eşitlencek böylece
Pembissss kiz az daha besik kertmesi yapiyoduk oglanlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?