Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

tospigim yanlis msji alintilamisim ama neyse
degisik bi duygu ya nasil tarif edilr bilmiyorum ama sanki saniyelik bisey bi kelebek kanat cirpiyi gibi pit pit oluyo
bazende kucuk bi kasilma bi basinc gibi bisey oluyo o zamanda bi yerden bi yere hareket ediyo heralde yakisikli oglum

tekme şeklinde değil de titreme gibi göz seyirmesi olur ya aynı onun gibi bi şey hissediyorum ben de ama emin olamadım bebiş mi diye şurda ne kaldı çarşambaya sonra ben de oğlum veya kızım diye sevebilcem yavrumu şimdi kimlik bunalımı yaşamasın diye cinsiyet söyliyerek sevmiyorum

bebistir canim bebistir cunku farkli bisey karisma ihtimali yok bagirsak hareketleriyle falan
benimki bazen arka arkaya 4 5 tekme atmaya basladi tam babasi koyuyo elini karnima birakiyo tekmelemeyi
nazli olcak kerata
ay ne guzel bi gun kalmis
bizimde bi hafta sonra kontrolumuz var ayrintili ultrasona gircez heyecanlaniyorum

Tünaydiiiinnnn...
Benim pc nin sarji yine uf olduu telden devamm :)))

Gunaydinnnnnn mutlu huzurlu hayirli bol bereketli sabahlariniz olsun canlar
Oglenlere kadar uyuyan ben sabahin korunde hortladim bilin bakalim niye

İhihihiihiii ivet ivet buyuk gun geldi sonunda bugun kuzumu gormeye gidicem ve insallah
Cinsiyetini ogrenerek gelicem

hayırlı olsun tospaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

tosbişimm,çabuk gel, çok heyecanlandım bende

tosbişimm,çabuk gel, çok heyecanlandım bende

Ogrenmeden gelmem demistim dimi oleyy artik cinsiyetini bilerek seviyorum kuzumu
Yalniz plasentam rahim agzina dogru buyuyomus agir kaldirma
Kanaman olursa gel mutlaka dedi biraz ona moralim bozuldu dikkat edicem daha fazla 3 ayi bitirince biraz saldim kendimi ama daha dikkatli olcam artik:26:

Neyse denk gelemiyoruz soyliyim cinsiyeti merakta birakmiyim sizi

Kizlarrrrrrr topigin 3. Oglusu geliyo ben de kiz doguramadim
Aslanim erkekimmm geliyo ama resmen ters koseyim suanda o kadar emindim ki kiz olacagina
Hayirlisi zeynebim baska bahara kaldi simdi annesi kurban olur oglusuna

Ayy ama isim derdi sardi beni :18:

Tosbiğimmm hayırlı olsun oğluşun

Geçen sene herkes kız doğuruyodu bu sene de erkek eşitlencek böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…