Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

tospigim gozun aydin canim
allah nazarlardan korusun yakisikli ogluslarimizi
sag salim kucagimiza aliriz insallah
bu arada cin takvimi sende dr mi tuttu ne
İkincileri ona gore yapalim bari

Amin canim insallah rabbim kolay dogumlar nasip etsin insallah.
Kiz hakkaten he cin takvimi tuttu bi dahakine kiz olan aylarda calisirsak kizi buluruz:) ayy tobe tobee hayirlisi olsun da ikincisi bari kiz olsun Ne yalan soyliyim ama olmazsa da durmak yok yola devam :)

amin insaallah canim
ilginc ya ben hic inanmazdim ona ama valla kac. kiside tuttu
esime de diyorum ikinci de cin takvimine bakalim kiz olsun diye
ama ona kalirsa uc cocuk istiyo 2. de erkek olcakmis kapanisi da kizla yapcaz 3. de

Tospaaamm gozun aydin kusumm oglusum oglusum diye doya doya seversin artiikkk 😍😍
Ben ilk gebeligimi nasip olursa ikiz istiyorum bir kiz bir erkek...
O nasil olacak :))) cin japon kurtarmaz valla beni iki kere tam 12 den vurmak lazimm cooooookk istiyorum amaa hayirlisi:)

Hayırlı olsunnnn ailesine hayırlı bir delikanlı olur inşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)

Tesekkur ederim piskom aynen oyle annem aklimi yitirmemden korkuyo surekli oglusumda oglusum:!6:

Yavrum o zaman gidecen tup bebek yapican iki tane dollenirse Ne ala baska turlu is sansa kaliyo oyle ailelerinizde ikiz var mi?
Bak benim halamin ikizleri var esiminde bi akrabasinin ucuzu var ama bizim olmadi cogul gebelik tek prensim geliyo
Kocama asiktim bi tek bu zamana kadar sanirim artik iki sevgilim var

Canim Allah gostermesin normal yoldan gebe kalamazsam o zaman tup bebek yapilir o bir secim degil yani tedavi oyle ben 3 istiyom ben 5 istiyom sanmiyorum dr lar der la bi git isine okadar hasta varken senle mi ugrascaz :))))

Yok tatlim ailede yok benimkinin ailesindede yok ben Allaha biraktim o biliyo nekadar cok istiyorum nasipte varsa olur yoksa teker tekerde dogururuk no problem :))

oğluş anasssııııııııııııııııııı

ben sana demiştim

hayırlı olsun canım benimm

Kiz simdi erkek bebek mi kiz bebek mi olsun diye seciyolar
Sen git allasen diceklerini sanmiyorum parasiynan degil mi nan dersin
Saka bi yana tabi Kuzum allah gonlunden geceni nasip etsin insallah olmayacak diye bi sey yok rabbim ol dedikten sonra

oğluş anasssııııııııııııııııııı

ben sana demiştim

hayırlı olsun canım benimm

Herkes erkek dedi zaten ama ben inadim ya kiz dogurcam ama dun oglus al sana kizzzz diye gosterdi pipiyi kurban olurum yaa
Amin canim benim insallah erkek anasi olmak da baskadir diyip kiz hayalimi erteledim bile Biliyorum gram uzulmicektim yanilirsqm oyle de oldu cunku o benim kocisimle bize verilmis en buyuk emanet en guzel hediye

ya tabiki de öyle , kız da olsa erkekte olsa senin evladın ve de ilk

tosun paşamız o bizim

*

gebeşler topiği gibi burası

nerde bu nişanlılar-bekarlar

Aynen insallah hayirlisiyla saglikla gelir kuzularimiz
Pembisim oglusuna bi seyler almaya basladin mi?

amin canim insallah
zaman yaklastikca heyecanlaniyor insan ya nasil olucak hangimize benzicek iyi bakabilecekmiyiz bir suru heyecan
almadim daha hicbisey canim bakiyorum arada ama esim biraz daha bekleyelim diye tututor beni yazun bol bol zamanimiz olacak nasil olsa diye acele etmedim bende

Gelincik naber

Şiştin mi birazcık

20.hafta heeee, hay maaşşallah tosun paşama yaaaa

Aynen insallah hayirlisiyla saglikla gelir kuzularimiz
Pembisim oglusuna bi seyler almaya basladin mi?

amin canim insallah
zaman yaklastikca heyecanlaniyor insan ya nasil olucak hangimize benzicek iyi bakabilecekmiyiz bir suru heyecan
almadim daha hicbisey canim bakiyorum arada ama esim biraz daha bekleyelim diye tututor beni yazun bol bol zamanimiz olacak nasil olsa diye acele etmedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…