Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Aynen öyle, 4 kişilikte olsa alcaz artık sıkışık olsa da yapcak bişey yok
Mutfağa da alcam ama yine sıkıntı. çocuklu insanlar gelicek mutlaka, çocuklar mutfakta yer. biz evde öyle yapıyoruz aman neyse her halukarda alıncak boşuna o gün dert etmişim

çok güzel gidiyor bebeğim Allaha şükürler olsun

bu haftasonu kv ben annem sözlüm falan bohça alışverişine çıktık. çok güzeldi ki :):):)

aaa evi tuttunuz mu şimdiden bebeğimmmmmmmmmmmm

bebeğim günaydın

evet muhabbete yetişemedin ama geç kalmış sayılmazsın asıl muhabbet bundan sonra dönecek çünkü annem babama söylicek bugün ( eğer korkup çekinmezse bugün söylicek )

ŞUAN HEYECANDAN ÖLCEM

*

aşkitlerin şuan oturdğu evlerinin alt katında oturcaz biz
kiracıları vardı. çıkmış. çıktığı günden bri babası harıl harıl tadilat yapıyor

Ne ne neeeeeee bugün mü söylycek Ayyy çok heyecanlı Boncuğum

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

çok ne fazla aman nasılda nasıl heyecanlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

.babana söylendikten sonrası çorappp söküğü gibi gelecek holleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

tospikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

nerelerdesın bebeğim

.............. sitesine sende bak. çoooooooooooookkkkkkkkk güzel şeyler var insan kayboluyor sitede

Ne ne neeeeeee bugün mü söylycek Ayyy çok heyecanlı Boncuğum

Kızlar hiç sandığımız gibi olmadı :85:

kardeşim mesaj attı buraya yazdıktan sonra, neden söylediniz sanki dedi. babam onaylamıyormuş :85:

aşk'ın babasıyla benim babam arasında 4-5 yıl önce bir gerginlik yaşanmıştı, size anlatmıştım hatırlarsanız.

babam demiş ki o konu taa o zamanlar kapandı, öyle bişey yok, biz nasıl anlaşıcaz onunla terbiyesizlik yaptı demiş

babamda haklı kendine göre elbette ama böyle kat-i konuşması beni o kadar üzdü kii nolcak bilmiyorum..

kardeşim mesaj atınca başladım ağlamaya patronda gördü onada anlatmış bulundum ve hiç iyi olmadı .

bakalım beni neler bekliyor artık :85:

nasıl ya :26::26::26::26::26:
canım benimmmmmmm kıyamam ben sana.
ağlama lütfennnnnnnnnnnnnnn... şimdi bu ilk duyuşu ondan tepki gösterdi baban zamanla alışacak sonuçta siz birbirinizi seviyorsunuz ve önemli olannn sadece sizin mutluluğunuz tatlım. lütfen üzülme lütfen ağlama..
siz pes etmeyeceksiniz ben biliyorum.beyaz eşyalarınızı bile aldınız.siz çok mutlu olacaksınız Allahın izni ile... bence zamana bırak. sen kendinde konuş babanla.gerekirse seninkide görüşsün baban ile. mutlaka yumuşayacaktır.kendi özel meselesi yüzünden kızının mutsuz olmasını ister mi hiç bi baba... onlar mı evlenecek. tamam haklı olabilir ama yıllar öncesinde kalmış bir konu. bukadar uzamaması gerekir... inşALLAH herşey tez vakitte yoluna girer hayırlısı ile tatlım benimmmmmmmmmm

Yapma canım ya çok üzüldüm çok

Babanla ne olmuştu ki ben hiç hatırlayamadım

Ama bak sakın karamsarlığa kapılma bizi örnek al benim annem babam ne kadar karşıydı defalarca ayırdılar annemler seni parçalar köpeklere atarız yine de vermeyiz dediler ama kararlı durduğun zmn kabul etmekten başka çareleri kalmıyor inan bana bitanem

Kızlar babam geldi yanıma biraz önce, gayet iyi konuştu sanki hiç bilmiyomuş gibiydi. :26:

ben surat yapar asla konuşmaz diyodum öyle olmadı.

evet belki kabullenecek ama iyilikle olmayacak sanırım, babam hep kızgın kalıcak ona

incim inşallah uzamaz iinşallah kabullenir bi şekilde.

Tatlım baban erkek arkadaşını hele bi tanısın o zmn kızgınlk flnda kalmayacaktır. Zaten size yaptığı nazı onlara yapamaz. Belki görüşüp tanıştıktan sonrada gönülsüz davranacak ama onlara karşı saygısızlık etmek istemediğinden güleryüzlü olmak zorunda kalacak. Böyle böylede erkek arkadaşına ve ailesine alışacaktır. Kız babası olmak kolay mı öyle elbet söylediğiniz gibi olur hemen gelsinler verelim kızı demeyecekti. Biraz naz yapar surat yapar sonra razı olur bebeğim merak etme

Kuzu babam aşkit'e bişey dememiş, benim çocukla bi zorum yok demiş, ki babamla karşılıklı oturup konuşmuşlardı taa o zamanlarda ve bende eminim zaten iyi anlaşacaklar. bu iş bi şekilde olur ama öyle ama böyle. ama üzüldüğüm nokta babam gönülsüz tamam dicek :85:

bebeğimmmmmmmm benım sen kalbini ferah tut benim içime doğuyor hiç zannetmiyorum uzayacağını. uzasada sakın umutsuz olma her ilişkinin bir imtihanı oluyor ama genelde sevgi kazanıyor unutma... baban öfkeli değil bak bu çokta kötü bir başlangıç sayılmaz bence. eminim ben sevginizi görünce hala karşı çıkmayacak babanın merhametsiz biri olduğunu hiç zannetmiyorum... hem annende onu yumuşatır ikna eder hep beraber aşarsınız kuzum sakin ol dua et Allah büyük...

hayır kuzum
bvaban gönülsüz tamam demeyecek
yıllar önce olmuş bitmiş bir olay... oda unutacak.. geçti gitti diyecek... inşALLAH.. zaten eşini sevdikten sonra gönülsüz olma ihtimali yokki. kızım mutlu diyecek oda mutlu olacak gönülsüzlük uçup gidecek.

Güzel dşüncelerin için Allah razı olsun incim, inşallah dediğin gibi olur.

şimdi ben asıl korktuğum konuyu kapatırsa soru sormazsa.. babam çünkü öyle birisi. kendiliğinden soru sormaz gelcekler mi nolcak diye, bizden bişeyler beklicektir.

baktık hala sormuyo ramazanın son günlerinde bu sefer ablam gidip söyler sanırım

Allah hepimizden razı olsun inşALLAH bebeğimmm....

hmmm o zaman sizin açmanız gerekecek konuyu dediğin gibi.

peki direk senin konuşman nasıl olur. konuşamam mı diyorsun ? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…