Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bu arada bizimde bu akşam imam nikahımız kıyılacak

öyle miiii. Allah katında eş oluyorsunuz artık desene Allah daha da mutlu etsin seni canım, bunu coook hakediyorsun.

düğün ne zamandı. imam nikahı için erken değil mi peki

Allah hepimizden razı olsun inşALLAH bebeğimmm....

hmmm o zaman sizin açmanız gerekecek konuyu dediğin gibi.

peki direk senin konuşman nasıl olur. konuşamam mı diyorsun ? :26:

konuşurum konuşmasına ama babamın tepkili olduğunu biliyorum ya kesin ağlarım konuşurken

inşallah babam kendisi açar konuyu ama bu akşam açmasın mümkünse.

öyle miiii. Allah katında eş oluyorsunuz artık desene Allah daha da mutlu etsin seni canım, bunu coook hakediyorsun.

düğün ne zamandı. imam nikahı için erken değil mi peki

canım bizde nişanla birlikte imam nikahıda kıyılır.. onlardada öyleymiş. nişana var daha ama sürekli gelip gidiyor bize o yüzden babam kıyılsın dedi...
düğün için nisan ayını düşündük. 10 ay var... ama onun ailesi daha erken olsun diye diretiyor. bilmiyorum ben hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun diye dua ediyorum..

canım benim çok çooookkkk sağol... nazar değmesin inşALLAH hayatımda ne arkadaş olarak ne sevgili olarak onun kadar iyi ve düşünceli anlayışlı bir insan görmedim.. bu bana neyin mükafatı bilmiyorum. ama bırak gözyaşı dökmeyi ufacık bir dudak bile büzmedim o hayatıma girdiğinden beri. dilerim hep böyle gider. Rabbim utandırmasın hiçbirimizi inşALLAH...

konuşurum konuşmasına ama babamın tepkili olduğunu biliyorum ya kesin ağlarım konuşurken

inşallah babam kendisi açar konuyu ama bu akşam açmasın mümkünse.

hehe canımmmmm kıyamam sana ..
aslında sıcağı sıcağına açsa hemen konuşulup bitse daha iyi olur belkide içinde kalmasından iyi olabilir... yinede sen kendini sanki baban konuyu açacakmış gibi hazırlada hemen ağlamaya başlama biraz konuşmaya çalış bakalım yumuşayacakmı acaba diye bi tansiyon ölç

tabiki öncelikle herşeyin hayırlısı ama nisan güzel bi ay.şubat mart soğuk olaibilir biraz riskli.

senin mutluluğun bizim de mutluluğumuz emin ol.

ömür boyu böyle kalırsınız Allahın izniyle.

bohça alışverişiniz nasıldı, neler yaptınız , neler aldınız

Canım bencede baban konuyu ne kadar erken açarsa o kadar iyi olur bu gerginlik ortadan kalkar bayramda söz kesersiniz ne güzel olur

Niye ağlayacakmışsınız bakalım babana karşı başının dik olması lazım onu savunman lazım ki baban ciddiyetinizi anlasın. Bende babamla bu konuları asla konuşamazdım ama nişandan önce babam kaç kere benimle konuşmaya çalıştı vazgeç olmaz bu iş diye vazgeçmem dedim. Sen ağlar güçsüz durursan baban biraz daha üstüne gidersem vazgeçir diye düşünebilir kuzum:26:

ay ne bileyim beynim durdu şuan , bizim için de hayırlısı olsun .dua edin arkadaşlar

ben babamın yüzüne vazgecmem diyememmmm

ama surat asmalarımla falan anlar ancak.

cok sulugözüm ya hemen gözlerim dolar benim anında ağlarım uyuz oluyorum bu huyuma

dua edin de babam yumuşasın adama karşı

Kuzum inşallah yumuşayacak zaten senin yanına gelmesi iyi davranması iyiye işaret herşey çok güzel olacak yakında nişan hazırlıklarına başlayacaksınız inşallah

Kuzum inşallah yumuşayacak zaten senin yanına gelmesi iyi davranması iyiye işaret herşey çok güzel olacak yakında nişan hazırlıklarına başlayacaksınız inşallah

evet iş yerime gelmesi içimi rahatlamadı desem yalan olur, en azından bana karşı tavrı aynı, sıcak..

inşallah o konuyuda aşıcaz

*

herşey yolunda gitsin lütfenn

amin bebeğim.. çok sağol canım benimmmmmmmmmmmm

bu haftasonuydu çok güzel geçti

nişan elbisesi
ayrı bi takım kıyafet (etek,tunik,bluz)
ayakkabı
çanta
makyaj malzemeleri parfüm vs
iç çamaşırları 6lı set
terlik
sütyen takımları 2tane
çorap
iç çamaşırları falan
anneme elbise
kuzenlerime tunikler
şuan aklıma gelenler bunlar kuzum...
nişan elbiseye uygun şal ve ayakkabı,çanta almadık birtek.
çünkü onların rengine henüz karar veremedim malesef
ne güzelmiş beğen çık o alsın

her alışveriş böyle olsa keşke :82:

bencede şubat ve mart tehlike en güzeli nisan diyorum ben

kuzenlere de mi alınıyo sizde.

ailelere bohça yapıyo musunuz yoksa sana ve damada mı?

nişan elbisen nasıl

dualarımdasınız canım
rabbim hakkınızda ennnnnnnnnn hayırlıyı nasip etsin inşALLAHHHHHH.

İLİŞKİ nasıl gidiyor kuzum... musmutlu musunuz bakayım

İkimizde çok iyiyiz çok mutluyuz

zaman yaklaştıkça daha da mutlu oluyoduk ama babam baltaladı işte

kuzenlere de mi alınıyo sizde.

ailelere bohça yapıyo musunuz yoksa sana ve damada mı?

nişan elbisen nasıl

aslında kuzenlere alınmıyor
ama ben 2 kuzenımıde yanıma almıştım beraber seceriz bana fikir verirler diye

erkek tarafıda ayıp olmasın diye onlarada birer tunik aldı...

kuzenlere olmuyor ama aileden herkese bohça olur bizde onlardada öyleymiş zaten...

nişan elbisem nişanlık değil kuzum KAYRA dan normal bi abiye aldım çünkü nişanlık modelleri bana çok fazla geldi gelinlik gibi hepsi sadece rengi farklı. ben sade sevdiğim için onlar bana çokkkkkkkkkk süslü geldi. morcivert diye bir renk laciverte daha yakın uzun düz kolunda ve yakasında minik detaylar var belinden kalçaya kadar inen kısımdada minik kat kat dantek etek gibi bişey var elbise çok şık ve asil durdu ama bizimkilere göre çok sade. annem sade diye biraz bozuldu ilk ama sonradan oda çok beğendi elbiseyi

resim çekinmek aklıma gelmedi o an gelse yollardım resmini.... ama malesef resim yok... elbise erkek evinde şuan bohçada getirecekler gelince çeker gönderirim kuzum

tam 10 ay, geniş geniş hazırlarsınız evinizi herşeyinizi.

aynen canım 10 ay bence çoook ideal..

çok falanda değil yani göz açıp kapayıncaya kadar gelir hemde herşeyi sıkışmadan rahaaaat rahaaat hazırlarız işte...
daha hala evi görmedim ben çok merak ediyorum nasıl bir evde oturacağım acaba :26:
ev dekorasyonlarına bakıyorum bazen internetten
evi görmüş olsaydım en azından ona göre bakardım dekorasyon fikirlerine
bu akşam nikahtan sonra geçip görmek istiyorum diyeceğim o an utanmazsam bakalım inşALLAH diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…