İkimizde çok iyiyiz çok mutluyuz
zaman yaklaştıkça daha da mutlu oluyoduk ama babam baltaladı işte
hayırlı olsun morinci senin adına sevindim allah tamamına erdirsin inşallah
aslında kuzenlere alınmıyor
ama ben 2 kuzenımıde yanıma almıştım beraber seceriz bana fikir verirler diye
erkek tarafıda ayıp olmasın diye onlarada birer tunik aldı...
kuzenlere olmuyor ama aileden herkese bohça olur bizde onlardada öyleymiş zaten...
nişan elbisem nişanlık değil kuzum KAYRA dan normal bi abiye aldım çünkü nişanlık modelleri bana çok fazla geldi gelinlik gibi hepsi sadece rengi farklı. ben sade sevdiğim için onlar bana çokkkkkkkkkk süslü geldi. morcivert diye bir renk laciverte daha yakın uzun düz kolunda ve yakasında minik detaylar var belinden kalçaya kadar inen kısımdada minik kat kat dantek etek gibi bişey var elbise çok şık ve asil durdu ama bizimkilere göre çok sade. annem sade diye biraz bozuldu ilk ama sonradan oda çok beğendi elbiseyi
resim çekinmek aklıma gelmedi o an gelse yollardım resmini.... ama malesef resim yok... elbise erkek evinde şuan bohçada getirecekler gelince çeker gönderirim kuzum
oy oyy maşlALLAH size
sen seninkine söyledin mi babanın tepkisini
nasıl korkmuştur çocukcağız
yanımızda gezdiler sana alındı onlara ayıp olmasın diye alındı yani anladım, valla iyi bi jest yapmışlar
senden nedense balık model bi nişan elbisesi bekliyodum. :)
eminim ki çok yakışmıştır. olsun geldiğinnde görürüz.
evet söyledim, çok üzgün şuan.. sen git karşılıklı konuşun ikna et deyip duruyo
aynen canım 10 ay bence çoook ideal..
çok falanda değil yani göz açıp kapayıncaya kadar gelir hemde herşeyi sıkışmadan rahaaaat rahaaat hazırlarız işte...
daha hala evi görmedim ben çok merak ediyorum nasıl bir evde oturacağım acaba :26:
ev dekorasyonlarına bakıyorum bazen internetten
evi görmüş olsaydım en azından ona göre bakardım dekorasyon fikirlerine
bu akşam nikahtan sonra geçip görmek istiyorum diyeceğim o an utanmazsam bakalım inşALLAH diyebilirim
gitmiştir tabi ki =)evet canım jest yaptılar benimde çok hoşuma gitti kızların daha çok hoşuna gitti tabi...
he birde bilezik ve set aldılar... .
bingo zaten balık model bebeğim
yani detayları vs leri anlattım ben ama model olarak baktığında balık model. arka kısmı öne göre biraz daha zun kuyruğu var biraz çok abartı değil...
ay yazık ya üzülmezmi... babası yanı onun babasının babandan özür dileme ihtimali var mı peki bebeğim
amin inşALLAH
çok sağol canım... :107:
kendi eviniz olcak dimi? enişte bey anlatmadı mı evin tipini falan. barı foto ceksin göndersin, biz öyle yapmıştıkhatta biz kendimizce neyi nereye koyacağımızı bile kararlaştırdık
ailene yakın mı olcaktınız? kv yanınızda değil dimi?
daha önce konuşmuşuzdur belki ama hatırlayamadım canım kusuruma bakma sakın :26:
kendi eviniz olcak dimi? enişte bey anlatmadı mı evin tipini falan. barı foto ceksin göndersin, biz öyle yapmıştıkhatta biz kendimizce neyi nereye koyacağımızı bile kararlaştırdık
ailene yakın mı olcaktınız? kv yanınızda değil dimi?
daha önce konuşmuşuzdur belki ama hatırlayamadım canım kusuruma bakma sakın :26:
gitmiştir tabi ki =)
kaç bilezik, setin nasıl, kız taksit taksit anlatmasana
hımm, gözümde canlandı azcık, hoşuma gitti
ben şimdi babama söylersem, noldu, adam kabul etmedi dimi der dedi. bu sefer babam inat yaparsa dedi. o da doğru..
babam konuyu açmazsa eğer ramazan bayramında ablam konuşcak babamla. o zamana kadar babam bu fikre ısındı ısındı ısınmadı baskı yapcaz :18:
ben şimdi babama söylersem, noldu, adam kabul etmedi dimi der dedi. bu sefer babam inat yaparsa dedi. o da doğru..
babam konuyu açmazsa eğer ramazan bayramında ablam konuşcak babamla. o zamana kadar babam bu fikre ısındı ısındı ısınmadı baskı yapcaz :18:
pot kırmak falan da istemiyorum ama anladığım kadarıyla o ; konuştuğumuz zamanlarda ki görüştüğün kişi değil başkası mı :44:
yok o değil... başkası.......doğru anladın
hımm darısı benim başıma neyse rahatsızlık verdim..
ya anlattı biraz evi aslında ama hiç anlamadım :26::26::26:
birde evde kiracı var o yüzden gidip bakmak ayıp geldi bana gidemedim baamadımda. içimde kaldı o öyle yaaa
4 bilezik bilezikler sade değil biraz süslü annem sağolsun süslü seç diye diye beynime işledi
setimde çok hoş resmini atarım artık alınca
evet canım yani benim içime çoook sindi çok güzel gerçekten
ama tek sorunum üzerine ne renk eşarp yada şal bağlayacağımmmmmmmmmmmm
hmmm doğru canım inat yapabilir dahada kötü olur bu sefer işler....
hadi baakalım o zamna kadar bol bol dua edeceğiz ikna olacak baban inşALLAHHHH
evet kendi evimiz olacak inşALLAH
kv nin karşı dairesi... işten çıkmayı düşünmediğim için ve kv mide çok sevdiğim için sorun olmaz bana diye düşünüyorum inşALLAH
yok cnm aileme yakın değiliz. evi işyerimin biraz ilerisinde şansımaişim için çok iyi olacak ama aileme baya uzak olacağım :26:
evet konuşmuştuk kuzum ama olsun sorun değil bayağı geçti üstünden hemde o zaman daha kesin değildi
bakıp görmeyince anlaşılmıyo haklısın ama en azından büyüklüğü, banyo nerde mutfak nerde kafanda o canlanır .
kiracıyıda yakında çıkarırlar o zaman gidiip bakarsın tatlım
*
nişanda 4 tane düğünde kaç tane takılcak anamm baya eli bol kv'nin galibaeskiden konuşrduk şöyle olsun böyle olsun diye bak bileziklerin bile alındı hay maaşallah zaman nasıl geçmişşşşş
*
babamla ptt ye gittik şimdi gayet güzel davranıyo bana yani hiç duymamış gibi :44:
ay şaka gibi bi durumun içindeyim ALLAHIIM ALLAHIM
BELKİ ZIRT pırt gelen bi tip değildir kv. hem dediğin gibi çalışcaksında zaten sna bi zararı olmaz.
arabanız filan varsa ailene gitmeyi pek dert etme istediğiniz saatte gidip gelirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?