Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

yanımızda gezdiler sana alındı onlara ayıp olmasın diye alındı yani anladım, valla iyi bi jest yapmışlar

senden nedense balık model bi nişan elbisesi bekliyodum. :)

eminim ki çok yakışmıştır. olsun geldiğinnde görürüz.

evet canım jest yaptılar benimde çok hoşuma gitti kızların daha çok hoşuna gitti tabi...

he birde bilezik ve set aldılar... .

bingo zaten balık model bebeğim
yani detayları vs leri anlattım ben ama model olarak baktığında balık model. arka kısmı öne göre biraz daha zun kuyruğu var biraz çok abartı değil...

kendi eviniz olcak dimi? enişte bey anlatmadı mı evin tipini falan. barı foto ceksin göndersin, biz öyle yapmıştık hatta biz kendimizce neyi nereye koyacağımızı bile kararlaştırdık

ailene yakın mı olcaktınız? kv yanınızda değil dimi?

daha önce konuşmuşuzdur belki ama hatırlayamadım canım kusuruma bakma sakın :26:

gitmiştir tabi ki =)

kaç bilezik, setin nasıl, kız taksit taksit anlatmasana

hımm, gözümde canlandı azcık, hoşuma gitti

ay yazık ya üzülmezmi... babası yanı onun babasının babandan özür dileme ihtimali var mı peki bebeğim

ben şimdi babama söylersem, noldu, adam kabul etmedi dimi der dedi. bu sefer babam inat yaparsa dedi. o da doğru..

babam konuyu açmazsa eğer ramazan bayramında ablam konuşcak babamla. o zamana kadar babam bu fikre ısındı ısındı ısınmadı baskı yapcaz :18:

evet kendi evimiz olacak inşALLAH

kv nin karşı dairesi... işten çıkmayı düşünmediğim için ve kv mide çok sevdiğim için sorun olmaz bana diye düşünüyorum inşALLAH
yok cnm aileme yakın değiliz. evi işyerimin biraz ilerisinde şansıma işim için çok iyi olacak ama aileme baya uzak olacağım :26:

evet konuşmuştuk kuzum ama olsun sorun değil bayağı geçti üstünden hemde o zaman daha kesin değildi

ya anlattı biraz evi aslında ama hiç anlamadım :26::26::26:
birde evde kiracı var o yüzden gidip bakmak ayıp geldi bana gidemedim baamadımda. içimde kaldı o öyle yaaa

4 bilezik bilezikler sade değil biraz süslü annem sağolsun süslü seç diye diye beynime işledi
setimde çok hoş resmini atarım artık alınca

evet canım yani benim içime çoook sindi çok güzel gerçekten
ama tek sorunum üzerine ne renk eşarp yada şal bağlayacağımmmmmmmmmmmm

hmmm doğru canım inat yapabilir dahada kötü olur bu sefer işler....
hadi baakalım o zamna kadar bol bol dua edeceğiz ikna olacak baban inşALLAHHHH

ya anlattı biraz evi aslında ama hiç anlamadım :26::26::26:
birde evde kiracı var o yüzden gidip bakmak ayıp geldi bana gidemedim baamadımda. içimde kaldı o öyle yaaa

hmmm doğru canım inat yapabilir dahada kötü olur bu sefer işler....
hadi baakalım o zamna kadar bol bol dua edeceğiz ikna olacak baban inşALLAHHHH

bakıp görmeyince anlaşılmıyo haklısın ama en azından büyüklüğü, banyo nerde mutfak nerde kafanda o canlanır .

kiracıyıda yakında çıkarırlar o zaman gidiip bakarsın tatlım
*

nişanda 4 tane düğünde kaç tane takılcak anamm baya eli bol kv'nin galiba eskiden konuşrduk şöyle olsun böyle olsun diye bak bileziklerin bile alındı hay maaşallah zaman nasıl geçmişşşşş

*

babamla ptt ye gittik şimdi gayet güzel davranıyo bana yani hiç duymamış gibi :44:

ay şaka gibi bi durumun içindeyim ALLAHIIM ALLAHIM

Son düzenleme:

BELKİ ZIRT pırt gelen bi tip değildir kv. hem dediğin gibi çalışcaksında zaten sna bi zararı olmaz.

arabanız filan varsa ailene gitmeyi pek dert etme istediğiniz saatte gidip gelirsiniz.

evet ama ben onuda pek anlayamadım yani büyükmü küçükmü nasıl....soramadımda
en kısa sürede görürüm inşALLAH

sorma ya nasılda geçiyor zaman
evet banada çok geldi belki hepsini nişanda takmazlar ne bileyim nişanda 4 bilezik çok ya :26:

ayyyyyyyyyyyyyyyy.. cidden şaka gibi bi durum ..... babanmı seni yokluyor sen mi babanı belli değil
ama bence bu durum gayet olumlu bi durum

BELKİ ZIRT pırt gelen bi tip değildir kv. hem dediğin gibi çalışcaksında zaten sna bi zararı olmaz.

arabanız filan varsa ailene gitmeyi pek dert etme istediğiniz saatte gidip gelirsiniz.

evet canım inşALLAH dediğin gibi istediğimiz saatte gidip gelebiliriz aileme. yoksa çok çoooooooooooooooooookk özlerim ki ben :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…