Günaydın millet.
Biiiiiiiiiiiizzz
buuuuu
akşaaaaaaaaaammmm
aşkitlere gidiyoruuuuuuuuuuuzzzz.
Pazar günü isteme olacak sanırımmmmmmmmm
o dediğin yeri yaptım ama yinede gülen surat ifadesi göremiyorum cevap yazarkene :=((((Yavrum yazdim ya sana nerden yapacagini
kutucukta tik işareti var mı canımo dediğin yeri yaptım ama yinede gülen surat ifadesi göremiyorum cevap yazarkene :=((((
maşallah canım Allah tamamınaerdirsinnişanlı bi hatunum artıkın ben :=PP
maaşallah , tüm resimleri beğendim :) gözlerin nasıl parlamış boncuk seniiiiiiiinişanlı bi hatunum artıkın ben :=PP
eneee çok uzun zamandır buraya yazmamışımm
Nazarım dün akşamın gelişmelerini bekliyorum kuzumm
Canlarrrrrr
BONCUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
hani bize detaylarrrrrrrrrrrrrr :=))))
sağol bebeğimmmmmmmmmmmmmm :=))
bizde istemede tek taş takıldı nişanda alyanslar :=))
ama çokta farketmiyor sanırım nasıl isterseniz öyle yapın
Boncuğum çok sevindim güzel geçmesine maşallah canım hep böyle bal gibi geçsin inşallahhoşgeldiin alaaaaaa luna ala lunnam
*
dün akşamlar amcamlarla beraber gittik, onlarda kimse yoktu 3 ü ve amcasının kızı vardı. sanki yıllardır gidiyomuşz gibi hepimiz rahattıkyengemle falan baya ortak tanıdıkları cıktı,kimse yabancılık çekmedi. ordan burdan konuşuldu hep amcasının kızıyla beraber hizmet ettim bende ama zırt pırt kalkmadım tabi . gayet güzel geçti dün 11 de kalktık herkes mutlu şimdilik, inşallah sohbetimiz hep böyle tatlı olur
*
pazar günüde isteme olayımız gerçekleşicek Allah nasip ederse.
5 günümüz var.
elbise ayakkabı saç baş, menü hiç bişey hazır değil
benim bildiğim takılır ama siz nasıl düşünürsünüz onu bilemiciimm ballmaaşallah , tüm resimleri beğendim :) gözlerin nasıl parlamış boncuk seniiiiiiii
özelden yazdım kiehehe.
ayyy istemede tektaş takılsın mı yoksa nişanda alyansla mı takılsın onu düşünüyoruz şimdi
kararsızızbenim bildiğim takılır ama siz nasıl düşünürsünüz onu bilemiciimm ball
istemede tektaş takarsanız o söz olmaz kuzum o yine isteme olur sonra birde söz yaparsınız o zaman yüzük takarsınızkararsızızgerçi hiç farketmez ama belli değil işte.
Ayrıyetten söz değil de nişan yapcaz Eylül'de (inş)istemede tektaş takarsanız o söz olmaz kuzum o yine isteme olur sonra birde söz yaparsınız o zaman yüzük takarsınız
Yani benim bildiğim buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?