Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bu arada benim herüfün yeğeninin adını Enes koymuşlarr..
Ömrü bahtı açık olur inşAllah... kimliğini bile çıkartmışlar paşanın

eneee çok uzun zamandır buraya yazmamışımm
Nazarım dün akşamın gelişmelerini bekliyorum kuzumm

nişanlı bi hatunum artıkın ben :=PP
maaşallah , tüm resimleri beğendim :) gözlerin nasıl parlamış boncuk seniiiiiiii
eneee çok uzun zamandır buraya yazmamışımm
Nazarım dün akşamın gelişmelerini bekliyorum kuzumm

özelden yazdım ki ehehe.

ayyy istemede tektaş takılsın mı yoksa nişanda alyansla mı takılsın onu düşünüyoruz şimdi

BONCUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
hani bize detaylarrrrrrrrrrrrrr :=))))

sağol bebeğimmmmmmmmmmmmmm :=))

bizde istemede tek taş takıldı nişanda alyanslar :=))
ama çokta farketmiyor sanırım nasıl isterseniz öyle yapın

BONCUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
hani bize detaylarrrrrrrrrrrrrr :=))))

sağol bebeğimmmmmmmmmmmmmm :=))

bizde istemede tek taş takıldı nişanda alyanslar :=))
ama çokta farketmiyor sanırım nasıl isterseniz öyle yapın

hoşgeldiin alaaaaaa luna ala lunnam

*

dün akşamlar amcamlarla beraber gittik, onlarda kimse yoktu 3 ü ve amcasının kızı vardı. sanki yıllardır gidiyomuşz gibi hepimiz rahattık yengemle falan baya ortak tanıdıkları cıktı,kimse yabancılık çekmedi. ordan burdan konuşuldu hep amcasının kızıyla beraber hizmet ettim bende ama zırt pırt kalkmadım tabi . gayet güzel geçti dün 11 de kalktık herkes mutlu şimdilik, inşallah sohbetimiz hep böyle tatlı olur

*

pazar günüde isteme olayımız gerçekleşicek Allah nasip ederse.

5 günümüz var.

elbise ayakkabı saç baş, menü hiç bişey hazır değil

Boncuğum çok sevindim güzel geçmesine maşallah canım hep böyle bal gibi geçsin inşallahYüzük takılmayacak değil mi sadece istememi olacak canım yavaş adımlarla güzelce ilerliyorsunuz vallahi darısı bize5 gün uzun bir zaman yeterki elinde para olsun bir kaç mağaza bir kaç katalog annenlerle planlama herşey hazır

benim bildiğim takılır ama siz nasıl düşünürsünüz onu bilemiciimm ball

Amiiinn kuzucum inşAllah, darısı sana inşAllah
valla bilmiyorum bnde, söz nişan beraber olsun diyoruz aslında, eğer istemede tek taş takılırsa bu söz mü olmuş oluyo bi elbise bi ayakkabı alcam bu hafta iş çıkışı halletmem lazın . menü de geçenkinde yaprak sarma vardı yine olsa mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…