ay hayıııırrr yapcakmış güya ama evlenince yapcak galibaaaao zaman takın siz bir tektaş balım
Ayrıyetten evlilik teklifi yaptımı enişte beyy
ay hayıııırrr yapcakmış güya ama evlenince yapcak galibaaaa
ay resmen teklifsiz gidiyoruummm
geçenkinde yaptık ya aynı şeyler olmasın diyoruz. nişanda yaparız sarmayı vazgectik.yaprak sarması her menude oluyor zaten kuzum olsun o baş tacıdır.:=)))
hoşgeldiin alaaaaaa luna ala lunnam
*
dün akşamlar amcamlarla beraber gittik, onlarda kimse yoktu 3 ü ve amcasının kızı vardı. sanki yıllardır gidiyomuşz gibi hepimiz rahattıkyengemle falan baya ortak tanıdıkları cıktı,kimse yabancılık çekmedi. ordan burdan konuşuldu hep amcasının kızıyla beraber hizmet ettim bende ama zırt pırt kalkmadım tabi . gayet güzel geçti dün 11 de kalktık herkes mutlu şimdilik, inşallah sohbetimiz hep böyle tatlı olur
*
pazar günüde isteme olayımız gerçekleşicek Allah nasip ederse.
5 günümüz var.
elbise ayakkabı saç baş, menü hiç bişey hazır değil
orası öyle elbette.bende teklifsiz gittim kuzum amannnnn önemli olan mutluluğun... boşver sen mutlu ol ayrıntıları salla gitsin :):)
Evet, çok şükürayyy çok sevındımmmmmmmmmmmmmm ne guzel geçmişşşşşşşşşşşşşşş
rabbım muhabbetinizi arttırsın hep böyle mussssssssssssssssmutlu olun inşallah bebeğim bak hiiiiiiiiiiiiiiiiççte korkulan gibi olmadı :):)
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaorası öyle elbette.
bu arada oturcağımız evin kapısını ve balkonunu gördüm akşam hahah
aynenEvet, çok şükür
babamla babası kanka oldu adeta. biz onlar için korkuyoduk anlaşamazlar diye.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ama nasıllllllllllllllll
insan nasıl mutluoluyor ... musmutlu oturun o evde bir ömürrrr:):):)
hemde nasıll, bi daha ki gidişimiz nişandan sonra olur belki o zamana evi de gösterirrler heraldeaynen
kötü haber gelir diye bayağı tırstım ama çok şükür herşey süperrrrrrr ilerliyor
siz bunu hakettiniz zaten kolay değil onca yıl sabretmek beklemek :****
sanırım bankadan kaynaklı bende ifadeler gözükmüyor lunna video çekip gönderdi ama o ifadeler bende yok... artık ben böyle idare edeceğim :=))
hayırlısıyla gitte teklifsiz git ayolay hayıııırrr yapcakmış güya ama evlenince yapcak galibaaaa
ay resmen teklifsiz gidiyoruummm
sdfhhfjhdgf deliiiiiiiiihayırlısıyla gitte teklifsiz git ayol
Ben teklif falan istemem huzur isterimm
Sonra koşa koşa giderim valla herife
Daha 1 yıl var kuzum okulun bitmesine , sonra iş bul falan fıstık 2 yıl sürer gibi..sdfhhfjhdgf deliiiiiiiii
senden de güzel şeyler duymak istiyorum
şöyle bi kaç daha bekle madem ki öyle düşünüyorsan.Daha 1 yıl var kuzum okulun bitmesine , sonra iş bul falan fıstık 2 yıl sürer gibi..
Ama yakın zamanda annesine götürmek istiyor beni,gidip gitmeme konusunda kararsızım.
Tırsıyorum yine aynı şeyleri yapacaklar diye
Ama yok hayır annene gelmek istemiyorum diyemem kii 1 bahane ederim 2 3.ye mutlaka gitmek zorunda kalırım . Mecbur bu duruma alışmak zorundayım.şöyle bi kaç daha bekle madem ki öyle düşünüyorsan.
2015 de nişan yaparsınız öyleyse
açıkçası bende korkuyorum seninkinden eski mevzular dolayısıyla.Ama yok hayır annene gelmek istemiyorum diyemem kii 1 bahane ederim 2 3.ye mutlaka gitmek zorunda kalırım . Mecbur bu duruma alışmak zorundayım.
Geçen gün teyzesiyle konuştum o çok sıcaktı mesela hiç negatif elektrik almadım.
Ama abla ve annede aynı şeyi düşünemiyorum belki onlarda çok iyiler ama hissedemiyorum o sıcaklığı..
Hiç öyle tarihlere falan odaklamıyorum kendimi balım ya ne zaman hayırlıysa o zaman olsun.
Yani daha aklı başında davranıyor ama bilemiyorum yinede kesin konuşmak istemiyorumaçıkçası bende korkuyorum seninkinden eski mevzular dolayısıyla.
inşallah olgunlaşmıştır. aynı sekilde ablası da öyle. ablasına ben bile gıcık oluyordum
herşey zamanında ve hayırlıysa olsun.
Yani daha aklı başında davranıyor ama bilemiyorum yinede kesin konuşmak istemiyorum
Ablayla uzun süredir muhattap değilim mecbur kalmadığım sürece olmayıda düşünmüyorum kuzum.
Zaten oldukça uzakta ben izin vermediğim sürece hiç bişeye karışamaz.
Yanılmıyorum umarım
Evet kuzucum hemen anlattım tabi istemedi yine aynı şeyler olacak ama sen bilirsin en doğrusunu dedi ne yapsın kadın önüme geçemedi birtürlüAnladım canım. Annen biliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?