kız sen değil misin planlar değişti 3 sene beklicez diyeehadi bakalım inşallahh darısı başımıza artık
hiçte bilee valla hiiç belli olmaz benimki önümüzdeki yaz staja giderse basıyoruz sözü nişanıı
Bu durumda ilkkk ben mi gözüküyoooorummmm eyvahllarrrr olsunnnnn
Heyecann yaptımmm kız ben şimdikkk
Herşeyy kısmett gerçii görücezz bakalımmmmm
kız sen değil misin planlar değişti 3 sene beklicez diyeemedyayı yanıltma medyayı yanıltmaaaa
tabi canım hayırlı zamanda olsun en güzelimesela biz, en umutsuz olduğumuz anda birden her şey gelişti söz nişan derken düğüne az kaldı inşallah
Bizimm çook karışık valla canım ne olur bilemiyorum meslek durumları var bizde denizcilik okuyor bu yüzden iki seçenek olucak önümüzde işiyle ilgili bilemiyorum herşeyin hayırlısı tabiiama beklemek istemiyorum daha fazla o günler gelmiycek bir türlü gibii
Kızlarrr yıldönümü hediyesi için aklıma ne geldiii
Yaa aklımda bir hediye varda onun yanında ek olarak iki tane balık alsam bizim isimlerimizde hoşuna gider mi acaba ve ben ona nasıl götürücem balıkları bilmiyorum amaa :44:[/B]
1 aylığına gelcek ya, onu diyorum kız çabuk gelsin diye
Geçen yıl mı?
Kocan geçen yıl mı yaptı askerliğini
teesüf ederim niye hatırlatıyosunnkız sen değil misin planlar değişti 3 sene beklicez diyeemedyayı yanıltma medyayı yanıltmaaaa
canlı balık mı yanii:26: kız boşver balığı hemen ölüyolar sonra üzülüyorum
evet canım 2011 kasımda gitti 2013 şubatta döndü 30 yaşında gitti kız NE ÇEKTİK BEEEE çok şüküür halimize
Bizimm çook karışık valla canım ne olur bilemiyorum meslek durumları var bizde denizcilik okuyor bu yüzden iki seçenek olucak önümüzde işiyle ilgili bilemiyorum herşeyin hayırlısı tabiiama beklemek istemiyorum daha fazla o günler gelmiycek bir türlü gibii
Kızlarrr yıldönümü hediyesi için aklıma ne geldiii
Yaa aklımda bir hediye varda onun yanında ek olarak iki tane balık alsam bizim isimlerimizde hoşuna gider mi acaba ve ben ona nasıl götürücem balıkları bilmiyorum amaa :44:[/B]
Amaaan bee Eylülcümmm sıkıntı etmeeee Rabbimmm düşünemediğinn olmaz dediğin şeyleri o kadar güzel denkk getiriyooo ki nasıl oldu demene kalmadan en güzelinden oluyorrr.. Bak ben sana bişey söyliyim benim erkek arkadaşım en yakın arkadaşımdı lisedeyken onunla bununla herkesle çıkardı ben ona derdimi tasamı anlatırdım o bana anlatırdı aramızdaa hiç saklı gizli olmazdııı.. Kız arkadaşım olsaydı bu kadar anlaşamazdıkk... Ayakkabı beğenirdimm giderdik birlikte alırdıkk o alışveriş yapcagı zaman gider alırdık 3 yıl boyunca arkadaştıkk herkes bize derdii bakk bu çocuk seni alır bizden sana söylemesiiiii ben yok daha neler o benim en güvendiğim en sevdiğim arkadaşımmm ama sonraasına bakarsannn Liseden sonra çıkmaya başladıkkk 7 yıl olduuuuu... Vee şimdii evlilik için adım atmaya başladıkkkk Kısmetinndee ne varsa o ne bi eksik ne bi fazlaa...
teesüf ederim niye hatırlatıyosunnbakalım yaa hala kararsızım benn bekleemekk istemiyorum uleynn :84:
yaa aklıma başka bir şey gelmiyoo hiç fikirlerinizde yok kiine alsam ne yapsam farklı olaarakk
Vay anasını.
Niye o kadar geçe bıraktı ki?
Hakaten siz ne çekmişsiniz abla ya
canım inşallah ya beklemek zor biliyorum ama kısmet işte rabbim ne zaman yazmışsa o zaman olacak zaten sıkma canını. zaman bi şekilde geçiyo tabiki dileğimiz tez vakitte kavuşmanız
Ooo çok iyiymişş yaane güzel canım allah mutluluğunuzu daim etsinn
aminn öyle tabi nasibimizde ne varsa o allah gönlümüzdekini nasip etsin inşallah
O zaman bana bir yıldönümü için hediye fikri söyle şöyle değişik bir şeyler :103::103:
aminnn canımm inşallah
Bu kışı da hayırlısıyla atlatalım da o zaman şekillenicek işte ne olacağı herkesin bir sıkıntısı var işte allah yardımcımız olsunn
Morincimmm kız eskileri okumaktan bir şey yazamıyorsun boşver yaaa gelll
bu arada kırmızının nişanlısı dün mü geliyodu çarşamba diye hatırlıyorum ama hangi çarşambaydı:44::44: morinciiiiiimmmmmmm gel bizi aydınlat bebeeemmm
morincimmmmmmseni anıyodum geldin dimek
maddi bir hediye demiyorum zaten canım değişik yapabileceğim bir şeyler anlamlı bir şey olsun istiyorumAminnn tatlımmm sizinde öyllee sağooolllll..
amaa ben alışkın değilimm böyle şeylere biz yıllardırr ne ihtiyacımız varsaa onları aldık birbirimizeee sonraa gittik kutladıkk biz böyleyizzz Hediyee olarak çok değişik şeyler değilde mekan olarakkk bir birimizii şaşırtırız gezerizz o günü daha eğlenceli hala getiririz madi olarak görmeee ne biliyim çok sevdiğiniz bir yerlere gidinnn.. Resim çekilinnn en iyi hatıralar bunlar bencee.. ne biliyim benim hoşuma bunlar daha çok gidioooo bende kendime elbise alıyorum ayakkabı alıyorum tişörtt alıyorum vs vs.. ama onunla geçirilcek gün pahh biçilmez...
aynen öyle canımmmhah şöyle işte akışına bırak su akar yolunu bulur derlerben öyle yapıyorum artık yoksa kafaya takıcaksak ohooo düğüne ne kaldı biz daha açıktayız
kırımızın nişanlısı geldi kuzularrrrrrrrrrrr
barıştılarrrrrrrrrr
evlerinin anahtarını çok güzel bir sürprizle verdi kırmızıya kırmızıda aldı ve şuanda çok mutlular:)
bugünde eminönüne bindalli,gelin ayk. kına elbisesi almaya gittiler şuanda oradalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?