Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hadi bakalım inşallahh darısı başımıza artık

hiçte bilee valla hiiç belli olmaz benimki önümüzdeki yaz staja giderse basıyoruz sözü nişanıı
kız sen değil misin planlar değişti 3 sene beklicez diyee medyayı yanıltma medyayı yanıltmaaaa

Bu durumda ilkkk ben mi gözüküyoooorummmm eyvahllarrrr olsunnnnn

Heyecann yaptımmm kız ben şimdikkk

Herşeyy kısmett gerçii görücezz bakalımmmmm

tabi canım hayırlı zamanda olsun en güzeli mesela biz, en umutsuz olduğumuz anda birden her şey gelişti söz nişan derken düğüne az kaldı inşallah

Evettt tatlım öyle gerçektenn az kaldııı sonra bize evliii bir bayaaaan olarakkk yazıcakksıınnnn

canlı balık mı yanii:26: kız boşver balığı hemen ölüyolar sonra üzülüyorum

bu arada kırmızının nişanlısı dün mü geliyodu çarşamba diye hatırlıyorum ama hangi çarşambaydı:44::44: morinciiiiiimmmmmmm gel bizi aydınlat bebeeemmm

kız sen değil misin planlar değişti 3 sene beklicez diyee medyayı yanıltma medyayı yanıltmaaaa
teesüf ederim niye hatırlatıyosunn bakalım yaa hala kararsızım benn bekleemekk istemiyorum uleynn :84:
canlı balık mı yanii:26: kız boşver balığı hemen ölüyolar sonra üzülüyorum

yaa aklıma başka bir şey gelmiyoo hiç fikirlerinizde yok kii ne alsam ne yapsam farklı olaarakk

Son düzenleyen: Moderatör:

Amaaan bee Eylülcümmm sıkıntı etmeeee Rabbimmm düşünemediğinn olmaz dediğin şeyleri o kadar güzel denkk getiriyooo ki nasıl oldu demene kalmadan en güzelinden oluyorrr.. Bak ben sana bişey söyliyim benim erkek arkadaşım en yakın arkadaşımdı lisedeyken onunla bununla herkesle çıkardı ben ona derdimi tasamı anlatırdım o bana anlatırdı aramızdaa hiç saklı gizli olmazdııı.. Kız arkadaşım olsaydı bu kadar anlaşamazdıkk... Ayakkabı beğenirdimm giderdik birlikte alırdıkk o alışveriş yapcagı zaman gider alırdık 3 yıl boyunca arkadaştıkk herkes bize derdii bakk bu çocuk seni alır bizden sana söylemesiiiii ben yok daha neler o benim en güvendiğim en sevdiğim arkadaşımmm ama sonraasına bakarsannn Liseden sonra çıkmaya başladıkkk 7 yıl olduuuuu... Vee şimdii evlilik için adım atmaya başladıkkkk Kısmetinndee ne varsa o ne bi eksik ne bi fazlaa...

Ooo çok iyiymişş yaa ne güzel canım allah mutluluğunuzu daim etsinn

aminn öyle tabi nasibimizde ne varsa o allah gönlümüzdekini nasip etsin inşallah

O zaman bana bir yıldönümü için hediye fikri söyle şöyle değişik bir şeyler :103::103:

teesüf ederim niye hatırlatıyosunn bakalım yaa hala kararsızım benn bekleemekk istemiyorum uleynn :84:

yaa aklıma başka bir şey gelmiyoo hiç fikirlerinizde yok kii ne alsam ne yapsam farklı olaarakk

canım inşallah ya beklemek zor biliyorum ama kısmet işte rabbim ne zaman yazmışsa o zaman olacak zaten sıkma canını. zaman bi şekilde geçiyo tabiki dileğimiz tez vakitte kavuşmanız

canım inşallah ya beklemek zor biliyorum ama kısmet işte rabbim ne zaman yazmışsa o zaman olacak zaten sıkma canını. zaman bi şekilde geçiyo tabiki dileğimiz tez vakitte kavuşmanız

aminnn canımm inşallah

Bu kışı da hayırlısıyla atlatalım da o zaman şekillenicek işte ne olacağı herkesin bir sıkıntısı var işte allah yardımcımız olsunn

Morincimmm kız eskileri okumaktan bir şey yazamıyorsun boşver yaaa gelll

Aminnn tatlımmm sizinde öyllee sağooolllll..
amaa ben alışkın değilimm böyle şeylere biz yıllardırr ne ihtiyacımız varsaa onları aldık birbirimizeee sonraa gittik kutladıkk biz böyleyizzz Hediyee olarak çok değişik şeyler değilde mekan olarakkk bir birimizii şaşırtırız gezerizz o günü daha eğlenceli hala getiririz madi olarak görmeee ne biliyim çok sevdiğiniz bir yerlere gidinnn.. Resim çekilinnn en iyi hatıralar bunlar bencee.. ne biliyim benim hoşuma bunlar daha çok gidioooo bende kendime elbise alıyorum ayakkabı alıyorum tişörtt alıyorum vs vs.. ama onunla geçirilcek gün pahh biçilmez...

hah şöyle işte akışına bırak su akar yolunu bulur derler ben öyle yapıyorum artık yoksa kafaya takıcaksak ohooo düğüne ne kaldı biz daha açıktayız

bu arada kırmızının nişanlısı dün mü geliyodu çarşamba diye hatırlıyorum ama hangi çarşambaydı:44::44: morinciiiiiimmmmmmm gel bizi aydınlat bebeeemmm

kırımızın nişanlısı geldi kuzularrrrrrrrrrrr
barıştılarrrrrrrrrr
evlerinin anahtarını çok güzel bir sürprizle verdi kırmızıya kırmızıda aldı ve şuanda çok mutlular:)
bugünde eminönüne bindalli,gelin ayk. kına elbisesi almaya gittiler şuanda oradalar

maddi bir hediye demiyorum zaten canım değişik yapabileceğim bir şeyler anlamlı bir şey olsun istiyorum bizde ihtiyaçlarımızı alırız ama yıl dönümü ya bu farkı olsun istiyorum doğum gününde çok değişik bir şey hazırlamıştım çook beğendmişti diyorum keşke onu yıl dönümüne saklasaydım
bizde muhtemelen o gün yanyana olucaz , şöyle kalpli bir kutu alıp içine resimlerimiz, küçük kağıtlar sözlerle dolu , çikolata falan koysam çok mu sıradan olurr :44:

hah şöyle işte akışına bırak su akar yolunu bulur derler ben öyle yapıyorum artık yoksa kafaya takıcaksak ohooo düğüne ne kaldı biz daha açıktayız
aynen öyle canımmm bulurusunuz sizde inşallah bir yerr

vayyyyy bugünkü en güzel haber işte çok sevindim onun adına canım inşallah bi daha ne küslük olur ne kırgınlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…