KIZ BEN ÜTÜ YAPTIM DAĞ GİBİ oruçlu oruçlu bu sıcaktaBende 2 haftadır pazar günleri 9da açıveriyorum gözlerimi. AMa oruçluyum diye annem ellemiyo bütün gün yatakta dönüp duruyorum
hahahaKızlarr benim hiç sorun olmuyooo 2 gün uyusam doymam geçen pazar 5te kalktımmmm
bilmiyorumm kimse fikir vermiyii banaGeliirrr be eylülcümmm resimlerden başladın işeee arkasıda gelir zatennnn
KIZ BEN ÜTÜ YAPTIM DAĞ GİBİ oruçlu oruçlu bu sıcakta
ayy hayatta 11 den fazla uyuduğumu bilmem 11 e kadar da kaç kez gözümü açmışımdır zorla uyutmuşumdur kendimihele gündüz uykusu hayatta uyuyamam. ama gece uykumu alıyorum ondan heralde
ayy hayatta 11 den fazla uyuduğumu bilmem 11 e kadar da kaç kez gözümü açmışımdır zorla uyutmuşumdur kendimihele gündüz uykusu hayatta uyuyamam. ama gece uykumu alıyorum ondan heralde
SEVDİĞİMDEN DEĞil kız bana kalıyo evin ütüsü bakim benden sonra nolcakbilmiyorumm kimse fikir vermiyii bana
ayy bende uyurummm haftasonu 1 e kadar hiç uyanmadan uyudumm sabahları evdeysem hiiç erken kalkmamm
gerçi bizde kimse kalkmaz alicek uyuruz haftasonaları öğlene kadarr
ütü müüü ben sadece tshirt , eşarp gibi şeyleri ütülemeyi seviyorum
dimi yaaSen yapıcaksın tabi alışman lazım evleniceksinElin adamı uyutmaz o kadar şimdiden alış
sabah uykusu benim için 9 a kadar kafi şekerim sonrası zorlama oluyo bendeBelkidee ben doyamıyorum bir sabah uykusuna bir de sevdigimeeeee doyamıyorummmmmmmmmm
SEVDİĞİMDEN DEĞil kız bana kalıyo evin ütüsü bakim benden sonra nolcakalıştılar yıllardır ben yapıyorum:
dimi yaasaolsun babam da alıştı annemin ütüsünü beğenmez oldu yıllardır ben yapıyorum evin ütüsünü ihihihi uykusuz geceler :
ya baya dışında kalıyoz muhabbetin sigortaılar gelincesabah uykusu benim için 9 a kadar kafi şekerim sonrası zorlama oluyo bende
SEVDİĞİMDEN DEĞil kız bana kalıyo evin ütüsü bakim benden sonra nolcakalıştılar yıllardır ben yapıyorum
dimi yaasaolsun babam da alıştı annemin ütüsünü beğenmez oldu yıllardır ben yapıyorum evin ütüsünü ihihihi uykusuz geceler
sabah uykusu benim için 9 a kadar kafi şekerim sonrası zorlama oluyo bende
SEVDİĞİMDEN DEĞil kız bana kalıyo evin ütüsü bakim benden sonra nolcakalıştılar yıllardır ben yapıyorum
dimi yaasaolsun babam da alıştı annemin ütüsünü beğenmez oldu yıllardır ben yapıyorum evin ütüsünü ihihihi uykusuz geceler
:
tutuver bi ucundanya baya sobete uzak kalıyoz sigortalılar gelince beyaa
hımm ben çok nadir yapıyorum canım :44:
huuhuuuu uykusuz geceler demekkk
Aslında benim gözlerim kahverengi,güneşe bakınca ela, Sana bakınca fena oluyo.
Gene geldim.
fena bak bak bana yavrummmmmmmm
vaaaovvv :82: hoşgeldin kuzuuAslında benim gözlerim kahverengi,güneşe bakınca ela, Sana bakınca fena oluyo.
Gene geldim.
utanırım kiyyy
neyse ben çıkıyorum yavrular azıcık alışveriş yapıyım gelicem
vaaaovvv :82: hoşgeldin kuzuu
utanma kızzz
hadi iyi alışverişler güzel ciciiler al da gell
syf.acılmadı:44:ben hediyem için fikirler bakıyorum
öncelikle şöyle bir resmimizdi koydurup kutu ve şu kağıtlardan alcam http://www................../arama.php?searchwords=kalp+ka%F0%FDt&s=
http://www................../hediyedetay.php?uid=193342
sonra içine daha ne ekleyebilirim diye düşünüyorum sence güzel olur muu :44::44:
slm kızlar
ben hediyem için fikirler bakıyorum
öncelikle şöyle bir resmimizdi koydurup kutu ve şu kağıtlardan alcam
sonra içine daha ne ekleyebilirim diye düşünüyorum sence güzel olur muu :44::44:
Eki Görüntüle 764125 Eki Görüntüle 764126
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?