Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bende 2 haftadır pazar günleri 9da açıveriyorum gözlerimi. AMa oruçluyum diye annem ellemiyo bütün gün yatakta dönüp duruyorum
KIZ BEN ÜTÜ YAPTIM DAĞ GİBİ oruçlu oruçlu bu sıcakta

hahaha Kızlarr benim hiç sorun olmuyooo 2 gün uyusam doymam geçen pazar 5te kalktımmmm

ayy hayatta 11 den fazla uyuduğumu bilmem 11 e kadar da kaç kez gözümü açmışımdır zorla uyutmuşumdur kendimi hele gündüz uykusu hayatta uyuyamam. ama gece uykumu alıyorum ondan heralde

Geliirrr be eylülcümmm resimlerden başladın işeee arkasıda gelir zatennnn
bilmiyorumm kimse fikir vermiyii bana

ayy bende uyurummm haftasonu 1 e kadar hiç uyanmadan uyudumm sabahları evdeysem hiiç erken kalkmamm
gerçi bizde kimse kalkmaz alicek uyuruz haftasonaları öğlene kadarr

ütü müüü ben sadece tshirt , eşarp gibi şeyleri ütülemeyi seviyorum

Sen yapıcaksın tabi alışman lazım evleniceksin Elin adamı uyutmaz o kadar şimdiden alış

Belkidee ben doyamıyorum bir sabah uykusuna bir de sevdigimeeeee doyamıyorummmmmmmmmm

SEVDİĞİMDEN DEĞil kız bana kalıyo evin ütüsü bakim benden sonra nolcak alıştılar yıllardır ben yapıyorum

Sen yapıcaksın tabi alışman lazım evleniceksin Elin adamı uyutmaz o kadar şimdiden alış
dimi yaa saolsun babam da alıştı annemin ütüsünü beğenmez oldu yıllardır ben yapıyorum evin ütüsünü ihihihi uykusuz geceler

Belkidee ben doyamıyorum bir sabah uykusuna bir de sevdigimeeeee doyamıyorummmmmmmmmm
sabah uykusu benim için 9 a kadar kafi şekerim sonrası zorlama oluyo bende

SEVDİĞİMDEN DEĞil kız bana kalıyo evin ütüsü bakim benden sonra nolcak alıştılar yıllardır ben yapıyorum:

dimi yaa saolsun babam da alıştı annemin ütüsünü beğenmez oldu yıllardır ben yapıyorum evin ütüsünü ihihihi uykusuz geceler:

sabah uykusu benim için 9 a kadar kafi şekerim sonrası zorlama oluyo bende
ya baya dışında kalıyoz muhabbetin sigortaılar gelince

ya baya sobete uzak kalıyoz sigortalılar gelince beyaa

hımm ben çok nadir yapıyorum canım :44:

huuhuuuu uykusuz geceler demekkk

Aslında benim gözlerim kahverengi,güneşe bakınca ela, Sana bakınca fena oluyo.

Gene geldim.

hoşbuldum aşııkkk
naptınız bn yokken

ben hediyem için fikirler bakıyorum

öncelikle şöyle bir resmimizdi koydurup kutu ve şu kağıtlardan alcam

sonra içine daha ne ekleyebilirim diye düşünüyorum sence güzel olur muu :44::44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…