Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ama ben merak ediyorum ne muhabbetler dönmüş diye zaten sayfa atlaya atlaya okuyorum ya

resimlerr çok iyi bir fikir ben 2 yıl öncee iş yerine öyle bir kolii yaptırdımmm çookk eski resimlerimizi çıkarttım cep albümü ebatında sonraa kısırı çok seviyor kısırda yaptımmmm onuda sardım sarmaladımmm güzel bir kabın içinde koydummm ikeadan aldım o kutuları büyük orta küçük iç içeee... verdim kargoooyaa baktımm beni aramadım ama bana mesaj geldi kargonuz iletildi dieee.. Bi baktım kargoyu aldıktan yarım saat sonra iş yerimee geldiiiiii sadece beni öptüü ve teşekkür ettii bende yıldönümünde yaptımmm onu

aaa ne güzell ne güzelll hep böyle mutlu olsunlar inşallah sorunlarını çözsünlerr
Günaydn günaydn günaydn pamuk şekerler
günaydın çikolatamm ne yapıyosunn
ama ben merak ediyorum ne muhabbetler dönmüş diye zaten sayfa atlaya atlaya okuyorum ya

heee bende atlaya atlaya bakıyorum hep takip etmek zorr dün nerelerdeyinn

aaa ne güzell ne güzelll hep böyle mutlu olsunlar inşallah sorunlarını çözsünlerr

günaydın çikolatamm ne yapıyosunn

heee bende atlaya atlaya bakıyorum hep takip etmek zorr dün nerelerdeyinn

işyerindeydim canımda pek grmek istemedim dün
siz ne yaptınız aranız limoni olmuş yine sanırım:26::26:

Hoşbulduk canlarım. İyiyim siz ne yapıyosunuz keyifler nasıl
ne yapalım uğraşıp duruyoruzz
işyerindeydim canımda pek grmek istemedim dün
siz ne yaptınız aranız limoni olmuş yine sanırım:26::26:

girmek mi istemedinn

hee biraz oldu gibi ama sonra akşam yine özledim lere bağladı konuyu amann zaten 5 saate bir atıyo hiç uzatmadım bile

Tut beni paçamdan tut tut tut kaçamayayım bi yere. Gerçi kaçmaya halim yok ki koşarken uyuya kalırım ben Sen napıyosun tatlım yeni haberler var mı

yeni bi şey yok tatlım akışına bırakmış durumdayım her şeyi böyle kafa daha rahat oluyo geç mi yatıyosun tatlım? benim uykum değilde karnım aç sahurda düzgünce yiyemiyorum sonra bu saatlerde açlık başlıyo

aaa değişikmişş ama yanyana olucaz o gün inşallah kargo falan olmazz da bizim de albim var yapmıştık onu da bilemiyorum ki şöyle değişik şeyler gelmiyo aklımaa

Tatlm aslında 12 gibi yatıyorum geç değil. Ama ramazanda benim en büyük problemim uyku oluyo. Neyse yarıladık bile ramazanı sonra bayram tatilinde bol bol uyuyacağız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…