aminnn canımm inşallah
Bu kışı da hayırlısıyla atlatalım da o zaman şekillenicek işte ne olacağı herkesin bir sıkıntısı var işte allah yardımcımız olsunn
Morincimmm kız eskileri okumaktan bir şey yazamıyorsun boşver yaaa gelll
vayyyyybugünkü en güzel haber işte çok sevindim onun adına canım inşallah bi daha ne küslük olur ne kırgınlık
maddi bir hediye demiyorum zaten canım değişik yapabileceğim bir şeyler anlamlı bir şey olsun istiyorumbizde ihtiyaçlarımızı alırız ama yıl dönümü ya bu farkı olsun istiyorum doğum gününde çok değişik bir şey hazırlamıştım çook beğendmişti diyorum keşke onu yıl dönümüne saklasaydım
bizde muhtemelen o gün yanyana olucaz , şöyle kalpli bir kutu alıp içine resimlerimiz, küçük kağıtlar sözlerle dolu , çikolata falan koysam çok mu sıradan olurr :44:
aynen öyle canımmmbulurusunuz sizde inşallah bir yerr
Günaydn günaydn günaydn pamuk şekerler
aaa ne güzell ne güzelll hep böyle mutlu olsunlar inşallah sorunlarını çözsünlerrkırımızın nişanlısı geldi kuzularrrrrrrrrrrr
barıştılarrrrrrrrrr
evlerinin anahtarını çok güzel bir sürprizle verdi kırmızıya kırmızıda aldı ve şuanda çok mutlular:)
bugünde eminönüne bindalli,gelin ayk. kına elbisesi almaya gittiler şuanda oradalar
günaydın çikolatamm ne yapıyosunnGünaydn günaydn günaydn pamuk şekerler
ama ben merak ediyorum ne muhabbetler dönmüş diye zaten sayfa atlaya atlaya okuyorum ya
işte yakaladım kaçak seniiGünaydn günaydn günaydn pamuk şekerler
eveeeeeeeet geldim yavrum geçmişi okuyordummmmmmmm
bende dedimkiiiiiiiiii kimsee beniii özlememiş bir baktım sen beni anmışsın
bebiğimmm
Hoşgeldin Lunnacımmmmmmmmmmm
günaydın çikolatamm ne yapıyosunn
aaa ne güzell ne güzelll hep böyle mutlu olsunlar inşallah sorunlarını çözsünlerr
günaydın çikolatamm ne yapıyosunn
heee bende atlaya atlaya bakıyorum hep takip etmek zorrdün nerelerdeyinn
işte yakaladım kaçak seniinapıyosun bebek işler yoğun sanırım:44:
ne yapalım uğraşıp duruyoruzzHoşbulduk canlarım. İyiyim siz ne yapıyosunuz keyifler nasıl
işyerindeydim canımda pek grmek istemedim dün
siz ne yaptınız aranız limoni olmuş yine sanırım:26::26:
Tut beni paçamdan tut tut tut kaçamayayım bi yere. Gerçi kaçmaya halim yok ki koşarken uyuya kalırım benSen napıyosun tatlım yeni haberler var mı
resimlerr çok iyi bir fikir ben 2 yıl öncee iş yerine öyle bir kolii yaptırdımmm çookk eski resimlerimizi çıkarttım cep albümü ebatında sonraa kısırı çok seviyor kısırda yaptımmmm onuda sardım sarmaladımmm güzel bir kabın içinde koydummm ikeadan aldım o kutuları büyük orta küçük iç içeee... verdim kargoooyaa baktımm beni aramadım ama bana mesaj geldi kargonuz iletildi dieee.. Bi baktım kargoyu aldıktan yarım saat sonra iş yerimee geldiiiiii sadece beni öptüü ve teşekkür ettii bende yıldönümünde yaptımmm onu
yeni bi şey yok tatlım akışına bırakmış durumdayım her şeyi böyle kafa daha rahat oluyogeç mi yatıyosun tatlım? benim uykum değilde karnım aç sahurda düzgünce yiyemiyorum sonra bu saatlerde açlık başlıyo
aaa değişikmişşama yanyana olucaz o gün inşallah kargo falan olmazz da bizim de albim var yapmıştık onu da bilemiyorum ki şöyle değişik şeyler gelmiyo aklımaa
Tatlm aslında 12 gibi yatıyorum geç değil. Ama ramazanda benim en büyük problemim uyku oluyo. Neyse yarıladık bile ramazanı sonra bayram tatilinde bol bol uyuyacağız inş.
ayyhh işte o zaman hiç uyuyamam bentatil ya erkenden hortlarım
ayyhh işte o zaman hiç uyuyamam bentatil ya erkenden hortlarım
Bende 2 haftadır pazar günleri 9da açıveriyorum gözlerimi. AMa oruçluyum diye annem ellemiyo bütün gün yatakta dönüp duruyorum
hahahaKızlarr benim hiç sorun olmuyooo 2 gün uyusam doymam geçen pazar 5te kalktımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?