e hadi bakalım öyle olsun
neye tatlım
hadk bakalımm
sohbetinize:18::18::18::18:
evet canm baktım yazına cevap da yazdım,ben de de varmış dr minik minik var dedi d kontrol hapı da ben kullanma istemedim,bebişe engel olmamak için,hem adet düznsizliği de var da işte soğan kürüne başlıycam artık deneyem de bakammm inşallah düzelir çoğu kadında var canm sıkma canını düzeliriz inşallah :18:
canım bizim evimiz öyle yani artık babamın evi diyimbenim evim başka şöyle sölim iyi tarafları da var kötü tarafları da var bana göre. mesela misafir geldiği zaman sen hazırlık yaparken gözü hep üzerinde oluyo ne bilim ben pek bi rahatsız oluyorum. ha iyi tarafı misafirini odada yalnız bırakmak zorunda kalmıyorsun tercih meselesi ben öyle sevmiyorum belkide yıllardır bu şekilde yaşadığım için sıkılmış olabilirim
ahh ahhh sen ciddi ciddi annemlede dedemlede konuşman lazımafferim sizeeeeeee
aa bankadamı çalışıyordu o...
iyi güzelmiş biri bankacı biri doktor . hmmm evet makul
sizin fotonuzu merak ediyorum ben yaaa:26::26:
yeni yeni tanışıyoruz işte canım
senin var mı sevgilin
benimde geçende nerden düştüyse aklıma bu amerikan mutfaklar geldihmm ev hoşuma gitti aslında sevdim de amerikan mutfak ben hiç kullanmadım öyle bi ev heveslendim
ama benımda kafama takılan yönleri oldu canım :26:
acaba yemeklerin kokusu cok rahatsız edermi bilemedim ben onu
neyse diğer evleri de degerlendiricez artık
kızlar siz ne düşünüyosunuz amerikan mutfak konusunda kullanışlı olur mu sizce
benimde geçende nerden düştüyse aklıma bu amerikan mutfaklar geldi
ama salona bağlı ya msl sevgilim tv izlerken ben yemek yapsam sesi ona gitçek rahatsız olur fln
misafir açısından güzel bırakıp mutfağa gitmek zorunda kalınmıyor en azından
bence zevk meselesi tatlımm normal mutfağında eksisi artısı var
amerikanında aynı şekilde senin hangisi daha çok hoşuna gidiyosa onu seçmelisin bence
canım kokudan ziyade ses rahatsız edecek bencedemi ya
ben yemek kokusunu düşünüyorum en cok canım otururken yemek kokuları odaya dolar mı diye :18:
uzun süre oturacak olursak arayı katlanır camla böldürebiliriz diye de düşündük ama bilemiyorum tabi
ahh ahhh sen ciddi ciddi annemlede dedemlede konuşman lazım
doktor bankacı makul diyonda anam demiyor işte gel ikna et
doktora verecekmiş beniikisininde doğululara ön yargısı var zatennn
bak lafını ettikk hemencik yazdı kuzumm
fotoyu halledicem canım 1 dk
bankadada gişeci tatlım 3 ay oldu daha tazeckk
var tatlm 2 yıl oldu bizimde ama bana rahat batıyor sorma
canım kokudan ziyade ses rahatsız edecek bence
hadi davlumbazı açarsın koku gitsin diye ama salata yaptın suyu açtın yıkadın
yemek karıştırdık tabak aldın koydun bulaşık makinasına sonra çıkardın dizdin hep ses
e yan taraftada bey tv izler birşey yapar izlemese bile bir süre sonra rahatsızlık verir bilemiyorum canım:26:
bana göre tek avantajı misafirler için bizi bıraktı gitti mutfağa dedikodusu olmasın diye
hmm sesi düşünmemiştim :18:
bey nıye tv izliyomus canım gelsin yardım etsin bilerek gürültü yaparım ben
işleri bitirince beraber izleriz tv yi
misafirler için ayrı bi oda daha var orayı salon yapıp koltuk takımımı o ayrı odaya koyarım diye düşündüm bi de mutfakla birleşik olan odayı günlük oturdugumuz oda yaparız o zaman pek sorun olmaz belki
hmm sesi düşünmemiştim :18:
bey nıye tv izliyomus canım gelsin yardım etsin bilerek gürültü yaparım ben
işleri bitirince beraber izleriz tv yi
misafirler için ayrı bi oda daha var orayı salon yapıp koltuk takımımı o ayrı odaya koyarım diye düşündüm bi de mutfakla birleşik olan odayı günlük oturdugumuz oda yaparız o zaman pek sorun olmaz belki
canım görünüm olaraak bana hep çekici geliyor şık durur ferah ferah gibi. ama kullanışlı olurmu bilemem ... benim fikrim kullanışlı olmayabilire daha yakın.. yemek yaparken ederken evde misafirlerin hep gözü önünce olacaksın falan e birde yemek kokusu var tabi salonun için yemek kokacak hep falan. ne bileyim :26::26::26:
doğru söylüyosun canım işte ona farklı bi çözüm buldum o odayı günlük kullanıcaz keyif odamız olacak diğer odayı salon olarak kullanıcaz misaifirlerimiz için
ama tam karar veremedim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?