Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

banada hasta olayım diye verdi ama ben içmedim kendiliğinden oldum , bende zararlı diye içmek istemiyorum ilaç
soğan da ne bileyim öyle şeylerinde fazlası zarar veriyor amaa bende de var dedi küçük küçük işte hormon testi istedi inşallah düzelir geriliyorum çok :18:

hmm ev hoşuma gitti aslında sevdim de amerikan mutfak ben hiç kullanmadım öyle bi ev heveslendim
ama benımda kafama takılan yönleri oldu canım :26:
acaba yemeklerin kokusu cok rahatsız edermi bilemedim ben onu
neyse diğer evleri de degerlendiricez artık

afferim sizeeeeeee
aa bankadamı çalışıyordu o...
iyi güzelmiş biri bankacı biri doktor . hmmm evet makul
sizin fotonuzu merak ediyorum ben yaaa:26::26:
ahh ahhh sen ciddi ciddi annemlede dedemlede konuşman lazım
doktor bankacı makul diyonda anam demiyor işte gel ikna et
doktora verecekmiş beni ikisininde doğululara ön yargısı var zatennn

bak lafını ettikk hemencik yazdı kuzumm
fotoyu halledicem canım 1 dk
bankadada gişeci tatlım 3 ay oldu daha tazeckk

benimde geçende nerden düştüyse aklıma bu amerikan mutfaklar geldi
ama salona bağlı ya msl sevgilim tv izlerken ben yemek yapsam sesi ona gitçek rahatsız olur fln
misafir açısından güzel bırakıp mutfağa gitmek zorunda kalınmıyor en azından
bence zevk meselesi tatlımm normal mutfağında eksisi artısı var
amerikanında aynı şekilde senin hangisi daha çok hoşuna gidiyosa onu seçmelisin bence

kızlar siz ne düşünüyosunuz amerikan mutfak konusunda kullanışlı olur mu sizce

bence hoş ve kullanışlı olabilir tatlımm istiyorsan içinde kalmasınn benimkide amerikan mutfak tarzı istiyo ama ben pek istemiyorum arkadaşların dediği yemek kokusu hep odaya yayılır herkes görür falan ben büyük ayrı bir mutfak tercih ederdim inş edeceğim yanii

demi ya
ben yemek kokusunu düşünüyorum en cok canım otururken yemek kokuları odaya dolar mı diye :18:
uzun süre oturacak olursak arayı katlanır camla böldürebiliriz diye de düşündük ama bilemiyorum tabi

canım kokudan ziyade ses rahatsız edecek bence
hadi davlumbazı açarsın koku gitsin diye ama salata yaptın suyu açtın yıkadın
yemek karıştırdık tabak aldın koydun bulaşık makinasına sonra çıkardın dizdin hep ses
e yan taraftada bey tv izler birşey yapar izlemese bile bir süre sonra rahatsızlık verir bilemiyorum canım:26:
bana göre tek avantajı misafirler için bizi bıraktı gitti mutfağa dedikodusu olmasın diye

hmm gişe memuru mu .. ailenin böyle tepki vermesine şaşırmadım. genelde aileler maddi anlamdada denk olsun istiyorlar sevgimiz aşkımızla çok ilgilenmiyorlar...
önemli olan senin sevmen bence kimin ne olacağı hiç belli olmaz bir bakmışsın bankanın genel müdürlüğünde genel müdür yardc falan olmuş... kaldıki olmasa bile önemli olan sevebilmek anlaşabilmek. bence.. bizimkilerde kafadan doğululara hiç sıcak bakmıyolardı. hatta babam ben küçükken çok büyük konuşmuş asla kızımı bi doğuluya vermem diye ama bak kısmet işte... heryerin iyisi kötüsü var. insanların genellenerek yargılanmasına çok kızıyorum.bu babam bile olsa kızdım kızacağımda...
demekki iyi kalpliymiş seninki anılınca mesaj attığına göre

olleeyyy fotoyu bekliyorum ozamaaaannn

canım görünüm olaraak bana hep çekici geliyor şık durur ferah ferah gibi. ama kullanışlı olurmu bilemem ... benim fikrim kullanışlı olmayabilire daha yakın.. yemek yaparken ederken evde misafirlerin hep gözü önünce olacaksın falan e birde yemek kokusu var tabi salonun için yemek kokacak hep falan. ne bileyim :26::26::26:

hmm sesi düşünmemiştim :18:
bey nıye tv izliyomus canım gelsin yardım etsin bilerek gürültü yaparım ben
işleri bitirince beraber izleriz tv yi
misafirler için ayrı bi oda daha var orayı salon yapıp koltuk takımımı o ayrı odaya koyarım diye düşündüm bi de mutfakla birleşik olan odayı günlük oturdugumuz oda yaparız o zaman pek sorun olmaz belki

valla canım çok kullanışlı olduğunu söleyebilirim benim de babamlarda aynen öyle ama yanında birileri varken hani sürekli etrafa bakılıyo haliyle bi elin orda kalıyo tezgahın üstü,bulaşıklar falan orda bir fazlalık bile dağınık gösteriyo ya sürekli düzen olmalı ama diğer türlü akşam ne yedin,belki bitkindin temizlik yapamadın pek göze görünmüyo

bey mi allah sizi kızlar

bencede bey rahatsız olmasın diye düşünemem

doğru söylüyosun canım işte ona farklı bi çözüm buldum o odayı günlük kullanıcaz keyif odamız olacak diğer odayı salon olarak kullanıcaz misaifirlerimiz için
ama tam karar veremedim henüz

doğru söylüyosun canım işte ona farklı bi çözüm buldum o odayı günlük kullanıcaz keyif odamız olacak diğer odayı salon olarak kullanıcaz misaifirlerimiz için
ama tam karar veremedim henüz

hmm evet tatlım o şekilde olabilir madem

çok istiyorsun öyle alın ozaman hevesin var belli içinde kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…